Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S a l u t

Poznam inteligentne osoby z Krakowa, z poczuciem humoru i czytajace książki

Polecane posty

Gość S a l u t

Krótko mówiąc, słabo w to wierze, bo raczej takie osoby nie siedzą na głupich forach(he he, jestem wyjątkiem i to tylko dzisiaj), ale spróbuje: marzy mi sie poznanie ciekawego ambitnego towarzystwa w Krakowie gdzie od niedawna mieszkam,mam 37lat, jestem .... Jestem fajna-ładna,miła,wrażliwa,inteligentna,oczytana,zlosliwa,leniwa,szczupła,wysoka,mam dobry gust,ładnie projektuje mieszkania,ładnie sie uberam, jestem czasami prozna,wyniosła(dla wrogów), mam piękne oczy(tak,tak,tak, mówcie mi o tym wszystcy!), bardzo samotna jestem,no,mam męża ,i pewnie dlatego,dzieci tez mam,ale spoko 175/55,tak ze wyglądam w miarę,no i co jeszcze?No koleżanki i kolegów chce poznac kumatych ,żeby było z kim i o czym pogadać, bo pieniądze szczęścia nie dają jak wiemy.Tylko ich ilośc .Dobra,pszcie dziewczyny i chłopaki, uciesze sie z każdego listu,nie ma wiekowych i wagowych ograniczeń.Jedynie intelektualne są.No.param pam pam.

Gość S a l u t
Kurcze, czemu mój mail wyświetla sie inaczej niż go podaje? Zamiast "zlosliwa"trzeba było napisac "sarkastyczna", to lepiej brzmi,co?:))) Dzięki za zaproszenie na obiad,chętnie skorzystam ,mam nadzieje ze nie jesteś zabójca , taka odważna byłam i coś mi zaczyna powracać rozsądek:))) Poprzedniego autora na temat dołek nie zrozumiałam , o jakie rolki chodzi?Późno już jest co prawda:)

Gość S a l u t
Krakowska , oddychaj głęboko,różluzni j. sie;)

Gość No i wszystko jasne
Skoro piszesz że chcesz poznać ciekawych, inteligentnych ludzi to znaczy że jesteś interesowna. Będziesz się zadawać z kimś pod warunkiem że ma te cechy. Patrzysz po prostu w siebie, żebyś ty skorzystała na tej osobie. To jest egoizm. O bezinteresowności nie można mówić w twoim przypadku.

Gość S a l u t
Centrum, tez sie cieszę;)

Gość S a l u t
No i wszystko, nie widże w tym egoizmu-raczej z mojej strony to altruizm:))Bo to ze ze znajomosci ze mną skorzystają inni,to ja wiem.A czy skorzystam sama, to jeszcze sie okaże:)))

Gość S a l u t
A interesowna i egoistyczn a jestem, jak najbardziej.

info za kilka dni... "Policja nadal poszukuje 37 letniej żydówki która zaginęła w krakowie w zeszły czwartek. Podajemy opis zaginionej: "ładna,miła,wrażliwa,inteligentna,oczytana,zlosliwa, leniwa,szczupła,wysoka,mam dobry gust,ładnie projektuje mieszkania,ładnie sie uberam, jestem czasami prozna,wyniosła(dla wrogów), mam piękne oczy(tak,tak,tak, mówcie mi o tym wszystcy!), bardzo samotna jestem,no,mam męża ,i pewnie dlatego,dzieci tez mam,ale spoko 175/55,tak ze wyglądam w miarę,no i co jeszcze?" Jeżeli ktokowliek widział, ktokolwiek wie....(..,)"

Gość S a l u t
Ja tylko ostrzegam, no to tym bardziej warto sie spotkac, skoro to erotoman:)))

Gość ja tylko ostrzegam
a to przepraszam, wydawało mi się , że szukasz kogoś do rozmów...

Gość S a l u t
Ciekawe co tak zabolalo "to znowu ja" ? Jesteś facetem? Nie chcą cie? Żadna?:(Głowa do góry, jutro bedzie lepiej;)

Gość S a l u t
Widże, ze dzieci jeszcze nie śpią. Nie ma z kim pogadać,szkoda...idę spać

Gość scdasdasc
turlaj dropsa. mówisz jak jakiś plebs. naucz się polskiej mowy i trochę pokory nie zaszkodziłoby. skonczyłaś jakieś dobre studia czy jakąs psychiatrię, botanikę czy inne gówno? o czym ja bym miała z tobą gadać.

Gość scdasdasc
no kurwa.

Gość scdasdasc
interesowna i egoistyczna... no no no.... to naprawdę zachęca to konwersacji i chęci wymiany maili. wiesz co powiem ci coś z dobrego serca... to że być może nie masz znajomych nie jest winą tego że jesteś ładna/miła/egoistyczna/ itp jesteś po prostu niesympatyczna, arogancka i to nawet przez internet gdzie niektórzy żeby kogoś poznac liżą dupy, twoja duma nie pozwala ci na nawet jedno dobre słowo. pewnie w realu też jesteś taka opryskliwa i sztywna. może popracuj nad tym to nie będziesz musiałą szukać przez neta. czasem wystarczy bezinteresowny uśmiech, rozmowa o dupie marynie a niekoniecznie o np systemie ubezpieczeniowym w skandynawii.

Gość scdasdasc
0:49 podszyw

Gość scdasdasc
jestem tak durna, że nie umiem rozpoznać ironii w opisie. dlatego nie mam przyjaciół i tyle we mnie jadu.

Gość podszywam sie pod siebie
do czwartego slowa w temacie to mialo sens a potem to juz abstrakcja. ostatnia taka osobe w krakowie spotkano w 1827 na dworcu, kiedy przejezdzala pociagiem do wiednia

Moja wypowiedź była zaprzeczeniem solidarności jajników, co widać na załączonym obrazku - odpowiedz sobie sam. A właściwie jest podana na tacy... Może dla ciebie tekst autorki był przaśny dlatego wszedłeś w tę zabawę. Mam nieco inne poczucie humoru, a wracając do owej solidarności - jest ona tylko mitem. Zwykle: kobieta kobiecie wilkiem.

Przepraszam, nie śmiem wnikać. Zapamiętam :) Ludzie złośliwi są interesujący na krótszą metę. Na dłużej, psują nerwy a i burzą całą relację samym sobą. Wiem, co mówię. Jestem szalenie złośliwa i oddziałuję na innych. Także, lepszy ten cap...

...dziwi mnie jednak wszędobylstwo rudego, oraz brak jakiejkolwiek męskiej solidarności. otrzymujesz więc ryży ---> naganę za rozsiewanie niezdrowego fermentu, oraz propagowanie swoich błędnie wysnutych wniosków" hmm luna masz racje, soooooooooooooory:) ale oboje dobrze wiemy ze sie z nikim nie spotkasz i ten topik jest o niczym i autorka czy autor to pic na wode itd itp no ale co zo zasady braku męskiej solidanrnosci to w tym przypadku przyjmuje nagane bo slusznie:P