Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonde robie

Czym jest kobiecość, jaka jest kobieta kobieca?

Polecane posty

Gość Sonde robie

Takie pytanie. Do pan i panów.... W dzisiejszych czasach jakoś sie zatracaja nasze plcie, ze sie tak wyraze. Zawodowo i nie tylko. To ma pozytywne i negatywne strony. Kobiety podrywaja facetów, faceci używają make up. Pytam sie bo sama sie zaczęłam nad sobą zastanawiać i nie czuje sie tak naprawdę kobieta. I nie chodzi tu o wygląd. Jestem ładna, mam ładne ciało, jestem zadbana. Maluje sie, ubieram kobiece ciuchy. Raczej nie mam kompleksów jeśli chodzi o wygląd. Nie chodzi tu o samozachwycanie sie sobą, chodzi mi o to ze to nie leży w wyglądzie zewnętrznym. Łapie sie na tym, ze z facetami zawsze swietnie sie dogaduje, a jeśli chodzi o kobiety...To mam tylko jedna przyjaciółkę i tak ogólnie to dużo kobiet mnie nie lubi. Facetom sie podobam, ale większość widzi we mnie objekt seksualny, co i raczej normalne jest. Ale kobieta która ma w okol siebie dużo facetów i wiecej rozmawia z facetami niż z kobietami ma dziwkarska opinie z czasem, mimo ze żadnym z tych facetów nigdy nic nie miałam...Ale tak to wyglada z zewnątrz jestem tego świadoma. Z kobietami, zwłaszcza nowo poznanymi zawsze rozmawiam chlodniej niż w takiej samej sytuacji z facetami. Łatwiej mi z facetami gadać, żartować. I doszłam do wniosku ze to leży w kobiecości. Czegoś mi brak, wewnętrznie. Wiem ze to trudne pytanie. Ale może znajda sie jakieś ciekawe odpowiedzi. Bo to stał sie chyba ogólnie problem naszych czasów z ta kobiecoscia..

W moim odczuciu kobiecość przejawia się w : - wygląd: fajne piersi, krągły tyłek, smukła sylwetka :-) - ubranie: typowe dla kobiet - spódnica, sukienka, szpilki, pończochy, podwiązki...to elementy bardzo kobiece. W spodniach dla mnie kobieta prezentuje się znacznie mniej kobieco... - charakter: pewność siebie, otwartość, umiejętność konwersacji na poziomie (z tym jest chyba najgorzej co widać chociażby po wypowiedział niektórych "kobiet" na kafe), czułość, wrażliwość, delikatność, lekka tajemniczość i co bardzo ważne osoba którą trzeba zdobyć :-)

Gość co ? ? ?
podwiązki??? skąd ty się staruszku urwałeś?

Gość Kopernik była kobietą
bo miała długie siwe włosy od zastanawiania się nad obrotami męskich ciał

Gość dust to stary pierdziel
a to ciekawe - bo na portretach ma długie czarne.

Gość 78979o808
Przede wszystkim coś czego współczesnym kobietom brak: KULTURA OSOBISTA- asertywność tej cechy również brak kobietom umiejętność przyciągania mężczyzn stoi na prymitywnym poziomie - wulgarnie ubrane, piersi maksymalnie wyeksponowane, pupa maksymalnie odsłonięta. Dziś przeciętna kobieta praktycznie niczym nie różni się od dziwki ani zachowaniem ani wyglądem.

Gość 78979o808
a ja się oburzam, bo jako pedał, wolałbym oglądać męskie pupy i klaty (o kroczach już nie wspominając).

Gość 78979o808
Widzę, że kogoś prawda zabolała bo się podszywa:P

Gość 78979o808
tak tak , odsłaniam pupę i piersi ty stary capie.

Ostatni "Pościarz" :) Rozwaliłaś mnie , czy to wypada mężczyźnie (??) wytykać wiek ? :)

Gość facet i już
"- charakter: pewność siebie, otwartość, umiejętność konwersacji na poziomie (z tym jest chyba najgorzej co widać chociażby po wypowiedział niektórych "kobiet" na kafe), czułość, wrażliwość, delikatność, lekka tajemniczość i co bardzo ważne osoba którą trzeba zdobyć " - nie zgadzam się, powinno być w odwrotnej kolejności, najpierw delikatność, czułość, skromnośćm i co najważniejsze MĄDROŚĆ. Kobieta powinna być mądra, nie mylić z inteligencją.

czemu na pytanie o kobiecość odzywają sie panowie z niepewną orientacją seksualną (lubiący trójkaciki z kumplami) ? czy to nei paranoja?

Zbadaj poziom hormonów :) możesz mieć nadmiar testosteronu :D Choroba naszych czasów to nadmiar testosteronu u kobiet i estrogenów u facetów My jesteśmy bardziej agresywne, pewne siebie, atrakcyjne... Oni czuli, romantyczni, czasem ciepłe kluchy :D

Gość GHAH GIERAhamze 666 JWWD!
Teeaz kobiety to kolekcjonetki koosasów und rozwięzłe r00chadełka aka yebadełka wyzwolone seksualnie bez uprzedzeń żadnych! Nie chcą rodzić wyedukowane są, seksowne, inteligentne i tolerancyjne! Wygodne życie bez dzieci tylko seks! Kto ma spłodzić to i tak spłodzi! Największa patologia społeczna rozmnnaża najliczniej!

Teeaz kobiety to kolekcjonetki koosasów und rozwięzłe r00chadełka aka yebadełka wyzwolone seksualnie bez uprzedzeń żadnych! Nie chcą rodzić wyedukowane są, seksowne, inteligentne i tolerancyjne! Wygodne życie bez dzieci tylko seks! Kto ma spłodzić to i tak spłodzi! Największa patologia społeczna rozmnnaża się najliczniej! Koszą hajs und geld na zachodzie w skandynawii, czy tam w USA sobie! Geny pijackie und narkomańskie dzieci potem mają!

Teraz kobiety to kolekcjonetki koosasów und rozwięzłe r00chadełka aka yebadełka wyzwolone seksualnie bez uprzedzeń żadnych! Nie chcą rodzić wyedukowane są, seksowne, inteligentne i tolerancyjne! Wygodne życie bez dzieci tylko seks! Kto ma spłodzić to i tak spłodzi! Największa patologia społeczna rozmnnaża się najliczniej! Koszą hajs und geld na zachodzie w skandynawii, czy tam w USA sobie! Geny pijackie und narkomańskie dzieci potem mają! Wysysajcie renty und zasiłki z systemu! Róbcie co robicie! Robota to głupota, a leczenie kaca to prawdziwa praca! Wóda und grass - zniszczy nas! Dykta, feta und tableta and mineta!

"fiku mikuuu czemu na pytanie o kobiecość odzywają sie panowie z niepewną orientacją seksualną (lubiący trójkaciki z kumplami) ? czy to nei paranoja?" hehe...pamiętam Cię Trolu:-) Ale to musiało Cię podniecić, ale i tak nie masz szans