Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfruohfouer

kupilismy mieszkanie w bloku

Polecane posty

Gość a ja mieszkam w domu
ja mam 8 arów wcale nie za wiele ale wystarczy, 2 samochody, wszystko na miejscu lekarz, szkoły, sklepy, do miasta 15min max, a bloki nie są w centrum wszystkie też leniuchy muszą gdzieś dojeżdżać więc głupie myślenie a na wioski po co przyjeżdżacie? bo nie macie lasu, jeziorka, gdzie grillować, nawet większość dobrych dyskotek jest za miastem itp

Gość ale gadacieeeeee
no widzisz a ja sobie jakos daje rade dziecko chodzi do przedszkola, chodzi na zajecia dodatkowe, acha nadmieniam ze nie mam domu na kredyt, co prawda mam taka prace ze moge wyskoczyc ja i maz i dziecko zawieść tu i tam ale na tej odległości wogóle nie odczuwam i dziecko raczej się nie nudzi

Gość taki co bywa i wiee
przypomnianm ze 9 letniemu dziecku nie kupisz samochodu Nie krytykuje tych co mają domy, ja jakoś widzę wiecej wad niż zalet i dlatego tak piszę. Gdybym dostał w spadku po dziadku dom to pewnie bym sie przeprowadził i musiałbym to jakoś pogodzić ;)

Gość ale gadacieeeeee
a ja mieszkam w domu ----------świete słowa, u mnie wpiatek od rana zawsze gorąca linia może jakiś grillek, moze jakies ognisko, fakt że ja jestem z tych co nawet jak nie maja na to siły to nie odmawiaja ale zawsze baaaardzo duzo chetnych najakies co nie co, a przeciez tu jest tak źle, niby dzieci w miescie sie nie nudzą a kolezanki do nie ciagle dzwonią czy w sobote mogą z dziecmi podjechac aby sie pobawiły u nas

Gość ale gadacieeeeee
ale 9 letnie dziecko ma rodzicow ktorzy powinni tak planować czas aby mogli na jego potrzeby miec

w mojej okolicy każda miejscowość ma swój plac zabaw, trzeba mieć dobrą miejscówkę i nie narzekać i czemu dzieci miałyby się nudzić, mój syn codziennie wychodząc z domu może iść zerwać owoce, wyszaleć się z psem a na brak towarzystwa nie narzeka przecież inni ludzie też maja dzieci

Gość ale gadacieeeeee
no tak Ty to wiesz ja to wiem bo to znamy z autopsji ale niektorym cizko jest przetłumaczyć ze to już nie jest zascianek i poza miastem jest wiecej do robienia dla dziecka nic np.szwędanie sie po galeriach

to samo mi przyszło do głowy teraz rozrywka w mieście to wypad do galerii unikam ich w weekendy bo nie da się normalnie zakupów zrobić wszędzie pełno dzieciaków i lans. No są tacy którym to odpowiada tylko po co myślenie że w domu na wsi nic nie ma a jest więcej niż wam się wydaje przede wszystkim święty spokój :)

Gość smieszne to
Nie wiem z kad ta krytyka. Od malego mieszkalam w bloku, pozniej przeprowadzka do uk...mieszkanie w domku... jest ogrodek ,jest fajnie,ale jak wroce do Pl chce mieszkanie w bloku. Nie krytykuje domku,jednak jakos w bloku bede czula sie lepiej. Nie rozumiem dlaczego mowicie,ze dzieci z blokow nie maja sie gdzie bawic... ja pamietam moje dziecinstwo dobrse i wspominam ****ardzo dobrze... rozmowy na klatce,zabawa w szukanego po piwnicach...i te sznurki z reklamowka przywiaxywane z kolezankami do balkonow np. Od kolezanki z gory do jej i mojego balkonu..do przesylania liscikow. Bylo fajnie bylo duzo dzieci kazdy z kadym trzymal.. okreslicie mnie jako kogos gorszego? Mieszkalismy w bloku i metraz 89m blok z roku 90,wprowadzilismy sie do nowego bloku..i nie mowcie ze klitki... nie ktorzy domki maja po 80m .

Gość gość
Trzeba się dobrze wysypiać. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia.