Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka z chłopem

Mój mąż jest dziwaczny

Polecane posty

Gość załamka z chłopem

Hej dziewczyny, jestem pół roku po porodzie, a mój mąż cały czas chce się kochać tylko w pupę, mówi że jestem strasznie luźna i on nie ma z tego żadnej przyjemności. Ja nie lubię analnie.

Gość lukressyyyja
a w czasie ciąży uprawialiście "normalny" sex czy też analu??

Gość GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!
Ściśnij zwieracze mocniej!

Gość załamka z chłopem
w ciąży i przed był normalny, pochwowy. Anal był sporadyczny, zazwyczaj ran na półtora miesiąca.

Gość lukressyyyja
ja jestem dopiero na poczatku ciąży i tak sie zastanawiam czy anal moze być "zastepstwem" dla sexu pochwowego kiedy lekarz nie zezwoli na normalny sex... do tej pory z mężem nie kochalismy sie analnie ale tak sie zastanawiam czy nie "trzeba" bedzie wkoncu sie do tego przekonać:) wkoncu te 9 miesiecy tzreba jakos przetrwać i ja i on:))

Gość hgfhgfj
ja bym sie nigdy nie poswiecila, zeby facet sobie analnie powsadzal. Pozniej same komplikacje od tego sa.

Gość lukressyyyja
czy naprawde az tak duzo komplikacji? czy faktycznie tak źle?? czy są tu kobiety ktore w ciąży uprawiały sex analny?

Gość hgfhgfj
poczytaj sobie o nietrzymaniu kału np.

Gość flaguniaaaaaaaaaaaaaaa
to zaopatrzcie się głupie baby w pieluchy nie tylko dla dziecka ale i siebie,jak można niszczyc swoje zdrowie aby facetowi było przyjemnie,nie kumam,ja naszczeście mam normalnego chłopa który twierdzi ze inna dziura jest do bzykania i inna do srania

Gość smyeew
"tak sie zastanawiam czy nie "trzeba" bedzie wkoncu sie do tego przekonać" Jakie to żałosne. Durne baby pozwolą facetowi na wszystko byle tylko nie poszedł na dziwki :( Same się upodlacie, nie wiadomo po co. Nie wiecie, że w ciąży zwiększa się ryzyko występowania hemoroidów??? Brawo, seks analny - wspaniały pomysł. Tylko potem nie płaczcie, jak będziecie srać pod siebie. Musicie się gzić jak jakieś króliki non stop? nawet w ciązy ciężko się powstrzymać? A jak analnie się nie da to co zrobicie? Jak zaspokoicie swojego PANA? Bo przecież inaczej odejdzie !

Gość (:
To tylko wymówka, jak można tak kobiecie powiedzieć.Powiedz mu żeby sobie powiększył penisa jak mu tak złe.

Gość yeah22
Kurde, to nie może cie przez ten czas rżnąć oralnie?

Gość lukressyyyja
no ale nie chodzi tu tylko o spelnianie zachcianek faceta, przeciez ja tez mam swoje potzreby, tez potrzebuje sexu, podniecenia, orgazmu, a jesli lekarz z jakis wzgledow nie zezwoli na sex pochwowy to co? zrezygnowac całkowicie z przyjemnosci? do tej pory nie myslelismy z mężem o tej formie sexu ale teraz ja sama sie nad tym zastanawiam, jeszcze mężowi nie skladałam takich propozycji... Z jednej strony pewnie bym chciala sprobowac i znalesc zastepstow a z drugiej własnie sie boje jakis dziwnych następstw tego sexu.

Nie chodzi tu o to by nie poszedł na dziwki jak to ktoś powiedział. I nie chodzi tylko o faceta ale też kobietę która sswoje potrzeby ma a seks zwykły jest jej zabroniony przez ciąze. Ja w czasie ciązy kochałam się nmoermalnie i to prawie codziennie heh tak na mnie ta ciąza działała , ale czasami analnie. Do tego trzeba być bardzo rozluźnionym bo wtedy boli i faktycznie można sobie zrobić krzywdę. Polecam kremik nawilzający :)

Gość normalne. są leki które
jak lekarz zabroni w ciąży uprawiać seks to i analny nie wchodzi w grę. bo tu nie o pochwę a o skurcze macicy chodzi. Ale faktycznie jest to żałosne- "nie lubię ale mężowi trzeba dogodzić":O seks ma być przyjemnoscią dla dwojga

no własnie jest jeszcze seks oralny,watpie ze bedziesz miała przyjemnosc jak sie zdecydujesz na anal,pomijajac ze to obrzydliwe za pare lat nie bedziesz trzymac kału i bedziesz miała hemoroidy

ewetualnie mozna zyc w celibacie przez pare miesiecy,z braku seksu jeszcze nikt nie umarł

Gość lukressyyyja
no dokładnie, nie czuje żebym robiła to tylko z checi przytrzymania męża przy sobie, jak będzie chciał to i tak pojdzie. nie jestem tez durna babą. Ale poprostu uwielbiam sex, uwielbiam kochac sie z moim mężem i przezywać orgazmy i jak dla mnie wyobrażenie sobie 9 miesiecy bez sexu jest wizja przerażajaca:)) dlatego rozwazam taka mozliwosc i chcialam wiedziec czy inne kobiety tez tego probowały w czasie ciąży.

Gość normalne. są leki które
ale dlaczego myślisz o 9 miesiącach bez seksu??? bo jeśli z ciążą jest wszystko ok to nie musisz rezygnować ze współżycia. jeśi natomiast jest zagrożona- anal też odpada

a chodzenie w pieluchach ci odpowiada?kazdy kto świadomie naraza swoje zdrowie tym bardziej dla chwili przyjemnosci o która zreszta trudno w tym rodzaju seksu jest dla mnie durna baba

własnie eżeli ciaza jest zagrozona to nie można uprawiac żadnego seksu konczacego sie orgazmem bo to moze powodowac skurcze macicy

hmm... nazywanie kogos durna baba-zero szacunku do drugiego. Po drugie ja próbowałam i można mieć przyjemność z takiego rodzaju seksu ale-trzeba się rozluźnić i być pewną na stoooo % bo inaczej faktycznie nic z tego. Do tego istnieją zagrożenia ale trzzeba byc rozważnym i też nie przesadzać. Raz na miesiąc anal nikomu nie szkodzi, rozumiem codziennie to wtedy pieluchy może się przydadzą :)

Gość Smuga___3
taaaaa podczas analu na pewno będziesz mieć mega orgazmy :D:D:D:D Traktujecie siebie jak lale z sexshopu do posuwania i tyle. Co tam zdrowie, co tam ciąża, przecież trzeba się bzykać.

Gość lukressyyyja
no to nawet niewiedziałam, mysłalam ze jesli lekarz nie pozwoli pochwowo, anal bedzie mozna jako "zastępstwo" niewiem jak bedzie, narazie kochamy sie codziennie, i to ja bardziej nalegam niz mąż, bo on ma troche stracha:) celibat do mnie wogóle nie przemawia:))

donia,przestań pieprzyć głupoty,zobaczysz będziesz srała pod siebie,jak nie dzisiaj to za 15 lat,ciekawe czy wtedy twój wspaniały maz będzie przy tobie

Nikt nie powiedział że trzeba się bzykać... nie wiem skąd jest to zdanie wzięte. Dziewczyna szuka jakiegoś rozwiązania ale nie dodała że za wszelką cene. Kto pyta nie błądzi

Gość lukressyyyja
a tak poza tematem, to niewiem po co to ublizanie i dogadywanie. "ze niby kobieta daje zeby mąz nie odszedl" czy inne tego typu teksty, będzie chciał to kazdy pojdzie nawet przy najlepszym sexie w domu. wyobraźcie sobie, że są kobiety ktore lubia sex nawet bardziej niz mężczyźni i wcale to nie oznacza ze to coś złego. każdy ma inny temperament, inne spojrzenie na sprawy sexu i nie powinno byc to powodem do obrażania i wyzywania. to że kobieta jest w ciązy nie znaczy że nie moze juz pozowlić sie dotykać i życ w celibacie.

Hmm akurat my mogliśmy robić to normalnie ale czy naprawde uważasz że seks analny zdarzający się np raz na dwa miesiące jest aż tak szkodliwy? Nie robie tego codziennie więc nie powiem o tym za wiele ale warto byłoby zapytac ludzi, którzy taki rodzaj seksu lubią i uprawiają wiec chyba nowicjuszki w tych sprawach (w tym ja) nie będą umiały wielce doradzić

tak,tak uważam i znam kilka opini,jak nie zwieracze Ci pójda to będziesz miała hemorojdy i po co to dla chwili przyjemności którą można przecież osiagnąc w inny sposób