Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka z chłopem

Mój mąż jest dziwaczny

Polecane posty

Gość Jestem tradycjonalistką
i to dość romantyczną do tego więc jak seks to pochwowy a nie pchanie penisa w każdą możliwą dziurę jaka jest w ciele kobiety. Wpychanie członka w odbyt przyjemne ani normalne nie jest a skoro tak, to wiadomo że wymyślili to dla swojej przyjemności mężczyźni (są w tym mistrzami) a durne babska na to poszły i po rozjeżdżeniu odbytu śmią jeszcze sądzić że orgazm dostają :D. Nie wiem do czego jeszcze człowiek dopuści by tak nie szanować własnego ciała . Wyobraźcie sobie heteroseksualnego mężczyznę który pozwoli sobie na takie wyczyny z własnym odbytem. Powiedzcie że bardzo was kręci i chcecie widzieć jego seksowny zadek nadziany na wibrator (narażacie się na to że pomyśli o was jak o wielkiek dewiacji) a skoro kobiety sobie na to pozwalają pomimo że odbyt nie służy to tego celu więc i facet może się poświęcić. Zapytajcie też czy podczas minetki pozwolą na to byście siknęły do jego ust czy też miały wytrysk (niektóre kobiety go miewają) . Ciekawa jestem czy na którykolwiek pomysł zgodziłby się wasz facet:). Faceci szanują swoje ciała , brzydzą się, są estetami, nie będą się narażać na ból i niesmak, od tego jesteście wy , ich kobiety i co najgorsza....zgadzacie się na to .

Gość sjdhjsdhjdh
Wiecie jak wygląda odbyt po regularnym wieloletnim sesie analnym? Jak pochwa otwarta wziernikiem . Wiecie że uprawiając taki seks osłabiacie mięśnie odbytu i narażacie się na swobodny wypad kału ? Kolejna rzecz to taka że drobinki kału jakie osiadają na ściankach odbytu są siedliskiem bakterii , w tym e coli a penis który ociera śluzówki, naciska i wsmarowuje te nawet niewidzialne drobinki kału powoduje mikrourazy i stany zapalne. Jak ktoś chce mieć kiedyś owrzodzenia śluzówki odbytu, wypadający kał to powinien uprawiać seks analny bez zahamowań. Jak kobieta nie uszanuje swojego ciała to facet tym bardziej tego nie zrobi bo jego to za przeproszeniem wali, on chce mieć jedynie niewinną przyjemność bo wacek ma u niego pierwszeństwo .

Gość xyzt
Ale ciemnogród .Jak was słucham to mi się wydaje że siedzicie jak mocherówki pod kościołem.Anal jest zdrowy i nic się nie dzieje.Każdy lekarz to powie.Ale prostaczka ktora jedną z drugą nie robiła tego wymyśla innym.Ja już 16 lat uprawiam taki rodzaj seksu z żoną i nic się nie dzieje.

Gość świnie
Moim zdaniem facet który wali w o***t ma zapędy homo jest gejem lub bi, jesteście szmaciska bez pomyślunku. Niedługo będziecie się jechały w trójkątach i czworokątach bo przecież wszyscy uczestnicy się na to zgadzają. Normalnie gorzej jak zwierzęta, nie umie sobie seksu odmówić tylko nawet w ciąży sie szlaja nie patrzy na dobro dziecka. W dupsku masz g****o i bakterie świnio jedna z drugą. Weź na drugi raz g****o z kibla i się wysmaruj dla lepszych doznań. Później mu ptaka liżesz a on ci wsadza z tym gównem do dziury, świnie bez honoru i co najważniejsze rozumu

Gość świnie
Jak takie dno ma wychowywać porządnie dzieci. Naprawdę zero wartości ludzie macie. Wstyd mi za was jakie z was dno. Pijak spod budki nie jeden jest od was bardziej porządny. Teraz się moda zrobiłą na dogadzanie facetom, a oni i tak na q/ u / r/ wy chodzą i tak, to że się na to zgadzasz nie znaczy że on cie nie zdradzi. I wymyślaj dalej że to ci sprawia przyjemność. Może sprawia bo jesteś fetyszystką kału, lubisz smród kupy przy seksie i to cie podnieca. No naprawdę co za szmaciska głupie i jeszcze w ciąży to robią, to jest najgorszy rodzaj seksu, to w ogóle nie seks tylko świństwo uprawiać seks w dziurze od g ó w na fuj świnie a później tymi ustami dzieci całujecie żeby was piorun strzelił kołtuny brudasy

Gość gość
Ales się oburzyla:-D ale masz racje, mam takie samo zdanie.

Gość gość
Moj tez taki dziwaczny, nazywa moja pochwe sloikiem po kompocie. Urodzilam bliznieta. Dla faceta sex jast bardzo wazny i jak chcesz go zatrzymac to musisz go zadowolic. wiec ja sie dostosowalam i robimy to Tylko analnie w tyleczek. Prawie codziennie, od 5ciu lat, zadnych komplikacji.

Gość gość
My z mężem przez 9 miesięcy nie uprawialiśmy seksu. Potem jeszcze czas połogu. Mąż mówi że trzeba być niewyżytym by nie wytrzymać bez seksu tych kilku miesięcy. Dla kobiety którą się kochana u chce mieć z nią dziecko. Teraz jak wszystko się wygoiło delikatne próbujemy. Wczoraj pierwszy raz. Mąż żartował, że rozdziewicza mnie po raz drugi. Było przyjemnie. Dziś powtórka. Bo musimy nauczyć się siebie na nowo.

Gość gość
9 miesięcy!? bardzo dlugo. co ci się tam tyle goiło?

Gość Aly
Boże, ludzie, weźcie się ogarnijcie. Tak czytam to co piszecie i jestem ZAŁAMANA. Skąd w was tyle nienawiści? Kim wy jesteście, żeby wyzywać ludzi, którzy lubią inne rzeczy w łóżku? A przede wszystkim co was obchodzi kto co lubi? Nie lubicie seksu analnego, oralnego, w ogóle nie lubicie seksu - okay. Ale nie najeżdżajcie z tego powodu na ludzi, którzy to lubią . Nie każdy jest taki jak wy, nie każdy musi lubić to samo co wy. I to jest w porządku. Chcecie to uprawiajcie sobie seks po ciemku, nie bierzcie do buzi, do ręki, do d**y, ale wyzywanie kogoś kto to robi to czyste chamstwo i prostactwo. Niektórzy mogą mieć nieco większe wymagania seksualne i samo leżenie jak kłoda nie przynosi im żadnej przyjemności. Naprawdę, zachowujecie się okropnie, jakby ktoś was obrażał tym, że robi w łóżku coś czego wy nie lubicie. A w ogóle co was to obchodzi? Pilnujcie swojego życia i nie obrażajcie innych ludzi. Ktoś tam napisał, że kobiety zgadzają się na wszystko, byle tylko mąż nie odszedł - a przyszło Ci do głowy, że kobiety też lubią seks? Też lubią eksperymentować w łóżku? Że nie są jedynie do rodzenia, gotowania i sprzątania? Naprawdę, czytając niektóre komentarze, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ponadto chcę zaznaczyć, że mężczyźni posiadają właśnie w odbycie swój punkt g, który sprawia im naprawdę niesamowitą przyjemność. WSZYSCY MĘŻCZYŹNI A NIE TYLKO GEJE. Sądząc po poziomie niektórych wypowiedzi to może być dla niektórych osób prawdziwy szok.

Gość Ily
@Aly Tu nie chodzi o wtrącanie się w czyjeś życie, tylko dawanie dobrych rad, co zresztą ma na celu to forum! No nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż pchał we mnie od tylca, jest tyle interesujących pozycji, które można wykorzystać dopochwowo, a nie od razu taplać się w g*****e jak prosiaki! Szanująca się kobieta powinna wiedzieć, która dziura jest do czego, a tobie jak się tak to podoba, to wypinaj dupsko nawet do księżyca, tylko się potem nie zdziw, jak ci dupa nie wytrzyma i pęknie! Lubisz być taka rozjeżdżana?? Ja z moim mężem od 20 lat kochamy się tylko w ten jeden prawidłowy sposób i jakoś nam to nie przeszkadza! Poza tym nie rozumiem jak kobiecie może przynieść przyjemność rozpychanie d**y i że nie wstyd im, że ich partner penetruje im dupska! Niedługo dojdzie do tego, że kobiety będą rozpychać swoich facetów i stymulować ich punkt G!!!

Gość Aly
@Ily Nie mam pojęcia czy jesteś tego świadoma, ale wyobraź sobie, że można dawać dobre rady nie obrażając przy tym nikogo. Ale nikt tego od Ciebie nie oczekuje. Mnie nawet nie interesuje jaki rodzaj seksu preferujesz, rób sobie w łóżku co chcesz i jak chcesz, ale nie obrażaj przy tym innych ludzi, którzy lubią zupełnie inne rzeczy. Nie mam pojęcia, co Cię obchodzi kto co robi w swoim łóżku. Ktoś chce się taplać w g*****e - proszę bardzo, Ty im tego nie zabronisz, nie masz do tego prawa i nie masz podstaw kogokolwiek z tego powodu wyzywać. Równie dobrze mogę powiedzieć, że pochwa jest przeznaczona jedynie do zapłodniania i rodzenia dzieci i ktokolwiek wykorzystuje ją jedynie do osiągnięcia przyjemności daje mi pozwolenie na obrażanie i wyzywanie. Takie postrzeganie jest bardzo prymitywne i prawdę mówiąc nie miałam pojęcia, że jeszcze ktokolwiek myśli w taki sposób. Dziękuję za pozwolenie, jednak uwierz, że nawet bez niego gdybym tylko miała ochotę to bym wypinała, jednak ta sprawa nie powinna Cię już interesować. Trzeba szanować cudzą prywatność i nie można nikomu włazić z buciorami w tak intymne sfery życia. Śmieszy mnie to, że najwięcej do powiedzenia na temat seksu analnego mają osoby, które nigdy w życiu go nie uprawiały i uważają to za coś obrzydliwego. To tak jakbym ja zaczęła krytykować jakąś książkę, której nawet nie przeczytałam. Nikt Cię nie zmusza do tego rodzaju miłości więc w czym problem? Co Cię obchodzi jak kochają się inni ludzie? Być może całkowicie zniszczę Twoje spojrzenie na świat, ale w tajemnicy powiem Ci, że takie rzeczy już się dzieją i, że niektórym kobietom takie działania równie przynoszą przyjemność. Mam nadzieję, że jakoś sobie poradzisz z tą świadomością, jeżeli nie to na pewno znajdziesz w swoim miejscu zamieszkania świetnego psychologa bądź psychiatrę, który pomoże Ci się z tym uporać.

Gość gość
Sex analny może bardzo pobudzić i podniecić kobietę. Wczoraj kochałem się w ten sposób ze swoją kobietą, aby ona była rozluźniona potrzeba jej kilka drinków, później masaż ciała, dobrze ją wycałować aż jest podnieciona, później odpowiedni żelek i sama wczoraj skierowała moją rękę do swojej dupci a później już chciała go poczuć w sobie.... Mnie bardzo ta forma zbliżenia podnieca i zadowala. Uprawiamy tą formę miłości b.rzadko raz na dwa trzy miesiące, jesteśmy świadomi tego co może się dziać od regularnego takiego zbliżenia. Natomiast jaki orgazm jest przy takim zbliżeniu to, aż mnie jeszcze trzyma.