Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Odkąd mam dziewczynę nie mogę nic zaoszczędzić

Polecane posty

No właśnie nie jest blacharą i o nic mnie nie prosi. Nie stać ją na wiele rzeczy i myślę, że to co robię to pomoc niż sponsoring. Zawsze ja mówię czy może potrzebujesz coś. To ja wchodzę z nią do sklepu i potem jak jej się coś spodoba to mówię, że jej kupię. Nie jest tak, że ona mnie ciągnie i każe płacić. Ciuchy jakie jej kupuje to są tanie sieciówki. Często powtarza, że nie chce abym jej sponsorował ale jak widzę w czym chodzi to sam jej proponuje. Wyjazdy, rozrywki to też skromnie. To nie tak, że wydaję kupę kasy. Ostatnio np. pojechaliśmy nad jezioro ale wiadomo, paliwo trzeba kupić plus jakieś jedzenie na miejscu i już 70zł. Także nie są to ogromne sumy ale ja też nie zarabiam jakoś wybitnie a przecież całe dnie nie będziemy w domu siedzieć.

Haadia-> Nawet powiedziałabym, że moje rzeczy kupione w sieciówkach szybciej się niszczą (zaraz jakieś nitki wychodzą itd.), a rzeczy kupione w sklepach z używaną odzieżą nie tylko mają lepszy skład często, ale i dłużej się trzymają.

Gość ewkawlkp
takie życie......... taka też rola faceta ale z drugiej strony większa połowa dziewczyn nadużywa tego

Czuły_Krzysiu ----> więc robisz to sam z siebie, więc nie marudź;)

Czuły_Krzysiu-> Zatem to Twój wybór. Spróbuj oszczędzać, gdzie indziej i planuj lepiej swoje wydatki. Ja ze swoim wszędzie jeżdżę rowerem. Po 1 paliwo jest bardzo drogie. Po 2, lato jest, fajniej na rowerze, można na wycieczkę rowerową skoczyć przy okazji załatwiania jakiejś sprawy itd.

Olesława---> ciuchy z sieciówek to takie szmatki, które po kilku praniach są do wyrzucenia. A z second-handów ubrania mam i mam :) Czuły_Krzysiu----> taki już Twój los;)

Gość liczba 3498
przestań sponsorować i zobaczysz czy ona Cię kocha czy wykorzystuje

Raz jej powiedziałem, że nie odwiozę jej rano do domu bo idę do pracy, nie chcę wydawać na paliwo i może autobusem jechać. Obraziła się i pojechała autobusem... potem przepraszała za swoje zachowanie.

Gość ewkawlkp
Czuły_Krzysiu a ile ty zarabiasz mieszkasz z rodzicami?

A nóżek nie ma? A komunikacją jeździć nie możecie czasem? U mnie w mieście można wypożyczyć rower za darmo na 20 minut (wystarczający czas, żeby dojechać do następnej wypożyczalni i znów za darmo). Autorze, jak już ją obkupisz, to przynajmniej ciuchów już nie będziesz musiał kupować. :D:D

Gość liczba 3498
Czuły_Krzysiu Raz jej powiedziałem, że nie odwiozę jej rano do domu bo idę do pracy, nie chcę wydawać na paliwo i może autobusem jechać. Obraziła się i pojechała autobusem... potem przepraszała za swoje zachowanie.

Obraziła się i pojechała autobusem... potem przepraszała za swoje zachowanie.=> Widzisz, obkupujesz dziewczynę, przyzwyczajasz do pewnych wygód, pamiętaj, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Ja bym w życiu nie pozwoliła facetowi płacić za mnie na zakupach ubraniowych. Naprawdę.

Przeżuć się na prostytutki . 2 razy w miesiącu to zapłacisz 200zł I do domu też nie musisz jej odwozić sami po nią wpadną :)

Gość osz przegapilam ciag dalszy
tak sobie wybrales to teraz nie marudz

Nie zależy mi na seksie tylko aby ktoś mnie kochał tak więc prostytutki odpadają. Poza tym nie mógłbym tego robić bez miłości. Seks bez miłości to pocieranie jednej fałdy skóry o drugą :/

Gość Ogarnij się ,granat
Czuły_Krzysiu Nie zależy mi na seksie tylko aby ktoś mnie kochał tak więc prostytutki odpadają. Poza tym nie mógłbym tego robić bez miłości. Seks bez miłości to pocieranie jednej fałdy skóry o drugą :/

Gość ewkawlkp
Czuły_Krzysiu szczerze ci powiem że jak się jest z kimś to tak jest teraz wyjścia np do kina, ciuchy coś tam potem jak się zwiążesz na stałe zamieszkacie razem będzie nowy samochód remont mieszkania itd. ja mieszkając bez mojego faceta sama odkładałam więcej niż teraz z nim gdzie razem mieszkamy i wspólnie prowadzimy "dom"

skad sie biora tacy naiwni faceci??skoro sie dajesz wykorzystywac to ona ssie Cie na calego - przestaniesz to ona odejdzie z reszta nie prawda jest, ze jak jest para to facet musi wszystko sponsorowac, a Ty jeszcze jej kupujesz ciuchy, wozisz

I tu się pojawia pytanie czy ona mnie kocha za to, że: a) jestem dobrym materiałem na męża bo mam pieniądze i jej nie zabraknie b) jaki jestem bez względu na pieniądze

Gość Lkcdnpsjdnclssdch
Zmień laskę na majętniejszą albo sponsoruj dalej.

Gość aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu
Czuły, ale masz problem. Nic Ci się nie stanie jak trochę na nią wydasz, tym bardziej, że są to małe kwoty, które trzeba podzielić na 2. Miłość kosztuje. Ciesz się, że nie chce wczasów w Egipcie :)

Nie rozumiem skąd bierze się przekonanie, że dziewczynom zależy tylko na pieniądzach.... Nie wszystkie to blachary. Ja też nie mam pieniędzy, mój chłopak sam mi proponuje, żebyśmy wyskoczyli na kebaba, czy coś... Głupio mi wtedy, bo ja praktycznie nic nie daję, a ciągle biorę.... Ale po co od razu jeździc po restauracjach, kupowac jej ciuchy? OK, zdarzają się nietypowe sytuacje. Ale przecież można posiedziec w domu, iśc na spacer, rowery. To nic nie kosztuje :)

Gość ewkawlkp
Czuły_Krzysiu ogólnie jak tak piszesz to wynika z tego że fajny facet z ciebie.... masz jakieś wątpliwości co do tego czy ona cię kocha

Drobne przyjemności też kosztują, mniej ale kosztują. Głupie wyjście do kina: popcorn, 2 bilety, transport i już jakieś 90zł wychodzi. Wyjście na spacer 50zł bo przecież trzeba coś zjeść i głupia pizza tyle wyniesie. No i jak się popatrzy nawet optymistycznie to wychodzi średnio 50zł dziennie na dziewczynę tak naprawdę nic jej i sobie nie kupując. Tylko dlaczego facet musi ponosić ten wydatek a nie kobieta? Jak facet przestanie to robić to od niego odejdzie bo będzie nudziarzem i nieudacznikiem.

Mam wątpliwości chociaż okazuje mi ciągle, że mnie kocha. Pewnie wszystko przez moją matkę, która od dziecka mi wpaja, że nie można nikomu ufać a każdy chce cię tylko oszukać i wykorzystać. Kocham moje słońce.

Gość Lkcdnpsjdnclssdch
Widziały gały co brały, to teraz płać

Gość aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu
Czuły, ale z Ciebie maruda :) To powiedz swojej dziewczynie, że jest za droga w utrzymaniu i niech dokłada się do wspólnych przyjemności. A co do wydatków. To dopiero początek. Wyobraź sobie ile trzeba będzie wydawać, gdy będziesz miał zonę i dzieci, a dochody takie same :)