Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfeferger

NIENAWIDZE PRACY NARZECZONEGO- INSTRUKTOR JAZDY

Polecane posty

Gość sdfeferger
Myślisz, że tylko ze mną był taki? Że tylko ja na niego tak zadziałałam, że uprawialiśmy seks, ale jak już jest w związku to będzie wierny? To co mnie jednak najbardziej martwi to to że pisałam że z poprzednią jak my się poznaliśmy to był wciąż ze swoją poprzednią i właściwie zostawił ją dla mnie. Ale nie można powiedzieć, że był niewierny, bo mówił, że już wtedy nie sypiali ze sobą.

Gość fsdfdgfhfgh
ja bym nie chciala takiego faceta, nie wierze ze taki bedzie wierny. ja tam zadnego instruktora nie podrywalam, ale wiadomo jakie są niektore desperatki, one lubia takich starych, na pewno cie zdradzi; zreszta co to za zawod.... jakby nie bylo innych, ale kasa chyba dosc niezla, mozna dorabiac po pracy.

Gość niebieskakarolcia
hehe, niedawno robilam prawko i naprawde wspolczuje wyboru. zreszta sama sie tak zlapalas. Szkoda mi cie. zreszta sobie poszukaj tu tematow o instruktorach....to straszni babiarze. Moj mial zolne i 2 dzieci i mu nie przeszkadzalo to w spedzeniu ze mna wielu intymnych chwil.

Gość plcmk
takich jak ty ma pewnie tysiące,jak to się mówi na pęczki;-(

nie rozumiem stereotypu, że jak ktoś jest instruktorem prawka/masażystą/fotografem to zdradza swoją partnerkę na prawo i lewo, bo zawód mu to ułatwia. Jeśli facet jest porządny to nie zdradzi, a jeśli jest dziwkarzem to choćby pracował na hucie z samymi chłopami to okazję to zdrady znajdzie i tak. Znam mężczyzn ze wszystkich wymienionych wyżej zawodów, wszyscy żyją w szczęśliwych związkach lub małżeństwach, a takie stereotypy kwitują jedynie uśmiechem. Bo pracując zarabia się nie tylko na życie, ale i na reputację. Instruktor, masażysta czy fotograf z etykietką dziwkarza będzie tych zarobków miał coraz mniej, a kto w dzisiejszych czasach może sobie na to pozwolić?

Gość kawaaaaaa
skads znam ten problem... Moj chlopak jest instruktorem , jestesmy razem 3 lata , pozlalismy sie w Lce i niby mu ufam ale drazni mnei fakt,ze ma taka prace a nie inna:/ Wkurzaja mnei te wszystkie kursantki, smsmy o poznych porach itp... ehhh albo tzreba ufac i miec cierpliwosc do tego albo odejsc....

Gość szaraczek
kurcze faceci to chyba powinni siedziec w domu i nic nie robic, bo inaczej niektore kobiety gotowe poumierac z zazdrosci

Gość bhuju67687809ijh
Facet będzie bardziej doświadczony przez seks z kursantkami i będziesz miała lepszy seks w domu więc o co biega? Przecież tylko dlatego skreślacie prawiczków - właśnie dlatego, że seksu nie uprawiali. A Twój będzie się kształcił na małolatach to będzie miał coraz większe doświadczenie.

a wy jak sie poznaliscie? Tez na nauce jazdy? Nie sluchaj tych wszystkich komentarzy. Sama niedawno mialam kurs i instruktor byl normalny, a z kilkoma juz jezdzilam. Mielismy zawsze kolezenski stosunek.