Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milennaa

zdjecie z usg w 5tyg a pusty pęcherzyk?

Polecane posty

Gość milennaa
no mniejmy nadzieje ..

Gość gość
i jak się zakończyła Pani sytuacja? Jestem w podobnej i chciałabym usłyszeć jak to się wyjasnilo u Pani. Mi lekarz kazał przyjść za 5 dni (27.12) ale ogólnie dał do zrozumienia że nie mamy się cieszyć.. Czy pięć dni to nie za krótko ?

Gość gość
ja też tak miałam byłam u llekarza 1,5 tyg temu według @ powinien być to 7 tydzień lekarz zrobil usg i z niego wynikało że to koniec 5 tyg i był tylko pecherzyk lekarz mówił że albo ciążą sie nie rozwija albo później doszło do owulacji dziś byłam znow i na usg było widać dzieciątko i bijące serduszko wg usg 7 tydzień czyli u mnie przesunęła się owulacja. trzymam kciuki

Gość gość
Dziewczyny, ja miałam identyczną sytuację, nie dawali nadziei i sugerowali (dwóch lekarzy!!), że mogę pożegnać się z myślą o ciąży. A tydzień później okazało się, że jest serduszko, jest zarodek, wszystko na swoim miejscu!! A dzisiaj za ścianą śpi moja trzymiesięczna córka :) Zostawcie wszystko w rękach natury, ona wie co robi :) Powodzenia i Wesołych Świąt :)

Gość gość
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi :) pozostaje mi uzbroic sie w cierpliwość i poczekać, oby wszystko się dobrze zakończyło..Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świat :)

Gość nnieznajoma
Witam,dwa lata temu zaszłam w ciąże i okazało się,że jest puste jajo płodowe,miałam czyszczenie.Po roku próby zaszłam w ciąże i okazało się że jest to ciąża pozamaciczna miałam usunięty jajowód.Teraz trzeci raz próby i jestem kolejny raz w ciąży,tylko że będąc na wizycie u lekarza stwierdził że to 5tc zrobił USG i tylko widać było pęcherzyk ale nie zarodek.Mam iść za tydzień strasznie się boję że kolejny raz będzie puste jajo.Proszę o odpowiedz bo może ktoś miał podobnie.

Gość Mamakochanegosynka
Ja tez mam taka sytuacje Pierwsza ciąża synek aktualnie 3 latka ciąża książkowa na początku tego roku postanowiliśmy z mężem ze postaramy sie o rodzeństwo dla naszego bąbelka No i ciąża zakończyła sie w 8 tyg serducho przestało bić zakończyła sie pobytem w szpitalu i czyszczeni jamy macicy jeszcze w tym samym dniu miałam wyjść ze szpitala i co sie okazało przy kontrolnym USG lekarz który wykonywał zabieg nie wyczyścił mi dokładnie tak ze w tym samym dniu miałam zabieg nr 2 po tym zabiegu było wszystko ok ale byłam tak załamana szok musiałam sie podnieść psychicznie bo w domku czekał mój synek już tak mówiłam do męża ze nie chce kolejny raz nastawiać sie na takie przeżycie po paru mc gdy odpoczęłam wewnętrznie postanowiliśmy spróbować jeszcze raz No i test dwie kreseczki ze szczęścia aż sie popłakałam zaraz na drugi dzień poleciałam do gin i oczywiście co przepisał mi duphaston zrobił usg i pusty pęcherzyk kazał przyjść za dwa tygodnie a wiec poszłam kolejne usg Pokazywało 5tyd 5dz pusty pęcherzyk to był czwartek kazał mi przyjść wnponiedzialek na USG kontrolne jak nic nie zobaczy to znowu zabieg.W domu płacz i lament ale coś mi kazało poszukać lekarza prywatnie a wiec poszukałam i na drugi dzień pojechałam pan dr stwierdził ze piąty tydzień to może być za wcześnie na to żeby było widać ale dla uspokojenia mam przyjść we wtorek i zrobimy beta HCG i wtedy powtórzymy a tamten co już by mnie na zabieg dał tak ze czekam do wtorku

Gość gość
Dziewczyny nie przejmujcie sie! U mnie w 5 tyg nic a w 6 tyg (badanie dokładnie tydzień później) widac juz bylo zarodek i serduszko! Trzymajcie kciuki