Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczassowiczka

Łeba nocleg

Polecane posty

Gość wczassowiczka

Ma może ktoś do polecenia nocleg w Łebie niedaleko morza. Może ktoś ma sprawdzone miejsce.

Gość Connie....
polecam miły pensjonat Animus www.animus24.pl

Pytam serio. Tu widzę nawet o zapytanie o nocleg trzeba się zaczerniać. Polecacie może jakieś fajne miejsce.

Ponawiam pytanie. znacie jakieś dobre lokum w Łebie?Może ktoś z was był i może polecić nocleg?

Gość Szerlok11
Ja od pewnego czasu lokuje się w Villa Mare Łeba, świetny pensjonat w mega lokalizacji, ciężko trafić na lepszą relację cena-jakość nad polskim Bałtykiem. Masz z 200-300 m do plaży i tyle samo do centrum . Obsługa miła jak mało gdzie a pokoje czyste i pachnące. Podpinam linka http://www.villamare.pl/index.php, można sobie zobaczyć na zdjęciach jak to wygląda. Dla mnie bomba

Gość gość
jeśli chodzi o nocleg w Łebie, to ja polecam Ośrodek Wypoczynkowy Wilk! komfortowo i tanio!

Gość gość
Niezbyt atrakcyjne miasto, przypomina raczej wieś. Zero atrakcji do morza strasznie daleko z każdej strony. Nie polecam a nader odradzam.

Gość gość
jeśli chodzi o noclego w Łebie to WILK nie ma sobie równych!

Gość gość
"Wilk" jest najlepszy! Przystępna cena, komfortowe i zadbane pokoje, super wyżywienie.

Gość Piotr

polecam ośrodek wypoczynkowy "Wilk", najpiękniejsze miejsce w Łebie za super cenę!

Gość Paweł

Komentarze powyżej to czysta prawda. Bardzo często bywam w Łebie ze względu na moją działalność, nocowałem w wielu miejscach, ale nigdzie nie było tak miło jak w wilku. Super miejsce na wypoczynek i odetchnięcie po całym dniu pracy.

Gość Maryla

W Łebie polecam Ośrodek wczasowy Wilk. Bardzo dobre warunki do relaxu i naładowania się pozytywną energią.

Gość Monika Bławat

Najlepszym miejscem na wypoczynek  i nocleg blisko plaży będzie Ośrodek Wczasowy Wilk i widzę że nie tylko ja jestem tego zdania. Masz duży wybór wygodnych pokoi bo aż pietnaście z bardzo dobrym wyposażeniem i wyżywieniem. Nic tylko rezerwować. Życzę miłego pobytu.😎

Gość 9999

Wilk daleko iść do morza. Wole ośrodek Górnik. Pare kroków do plaży, super jedzenie, komfortowe domki i wiele atrakcji w cenie pobytu.

Gość Weronika Kasprzak

Najlepsze miejsce w Łebie jakie miałam okazję odwiedzić to Ośrodek Wypoczynkowy Wilk. Bardzo dobrze wyposażony z miłą obługą i za fajną cenę. 

Gość Patryk

Potwierdzam Wilk na dobry wypoczynek będzie najlepszym rozwiązaniem. Moi rodzice byli tam z okazji 35 rocznicy ślubu i wrócili pełni energii i zadowoleni. Chwalili znakomite wyposażenie ośrodka oraz atmosferę jaka tam panuje. Zapowiedzieli ,że na pewno powtórzą jeszcze taki wyjazd. Polecam więc gorąco.