Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 10, 2012 164cm 65kg talia 76cm brzuch 91cm uda 56,5cm łydki 37cm biust pod 75/87cm Chciałabym schudnąć jeszcze 5kg ale nie wiem jak, teraz bardzo zdrowo się odżywiam i waga stoi od miesiąca a wcześniej schudłam 12kg jedząc tak samo, co robić? jakie wy macie wymiary?? czy ja mam zbyt dużo?? jestem po ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no na brzuchu zbyt Napisano Lipiec 10, 2012 duzo. Musisz cwiczyc. a wtedy obwody poleca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Ja mam 176cm/58kg. Wymiary: 85/60,5/96 (biust/talia/tyłek), udo-48. Łydka nie wiem ile :P aż tak się nie mierzę :P. Jeśli chcesz stracić kilka km w talii polecam a6w, sama to robię i efekty są naprawdę niezłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 10, 2012 no brzuch jest najgorszy bo mam naciągniętą skóre po ciąży a reszta?? co myslicie?? jak mam zrzucic te 5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 10, 2012 "...kilka km w talii..." spokojnie, nie jesteś aż tak gruba, żeby tracić kilometry, miałam na myśli cm ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 10, 2012 domyśliłam się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 10, 2012 nikt się nie wypowie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jgf Napisano Lipiec 10, 2012 mam podobne i czuje sie w nich fatalnie ' - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 10, 2012 ja też nie najlepiej mi wystarczy -5kg i będzie super ale jak to zrobić jak zdrowe odżywianie już nie działa??? jednak i tak czuję się i wyglądam lepiej niż jak miałam sporo więcej wagi więc to mnie pociesza że było źle a teraz jest ok tyle że nie idealnie jakbym chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jgf Napisano Lipiec 10, 2012 ja tez 5 kg zastanawiam sie nad dieta niełaczenia albo niski indeks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 10, 2012 no ja robie coś typu south beach i przestałam chudnąć :( a fajnie taka dietka działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jgf Napisano Lipiec 10, 2012 na sb nie chudniesz??? dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 10, 2012 nie do końca robie south beach bo niektóre zakazane produkty jem czasami ale od miesiąca waga stoi a szło mi świetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość im certain Napisano Lipiec 10, 2012 tylko oceniam nie myślę o wymiarach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość im certain Napisano Lipiec 10, 2012 zmikosowane sa lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 10, 2012 a te 12kg mi szybko zeszło bo w 2,5 miesiąca a teraz taki zastój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 10, 2012 że co jest lepsze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropaaaaa Napisano Lipiec 11, 2012 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 11, 2012 No chyba chodziło jej o zmiksowane produkty. Nie wiem czy i dlaczego są lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach