Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka_112233

POMOCY :( ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość kasieńka_112233

Moja mama meczy mnie psychicznie.Znęca sie nadmna i nad calą moja rodzina ! ;( juz nie moge wytrzymać.Co robić ? mowi przy mnie zle o moim tacie a i tak to nie jest prawda ! ja jej juz nie kocham co robic ! ?

Gość ddfgggggg
W jaki sposób się znęca ? może ma problemy sama z soba i nie może sobie ze sobą poradzić i wyłodowywuje sie na Tobie.

Gość kasienka1339
A ile masz lat?

Gość nie wieeeemmmmm
ile masz lat? jak wyglądają Twoje relacje z matką? na czym dokładnie polega znęcanie?

Gość kasieńka_112233
Poprostu ubliza mi bardziej interesuje sie moim bratem smieeje sie robi na zlosc mnie i mojej siostrze (ktora nie mieszka z nami) sa takie sytuacje ze jezdzi wokolo domu mojej siostry i ja sprawdza albo stoi u niej na podjezdzie i patrzy na jej dom ;/ albo jak moj tata kupil nam bilet do usa mnie i mojej siostrze to sie obrazila ze jedziemy bez niej wiec tata tez jej kupil i powiedziala nie ja jednak zmienilam zdanie nie jade i 2000 tys przepadlo ;/ chowa mojemu tacie leki moj tata ma zastawkę na sercu i ma jeden lek bez ktorego nie moze zyc a moja mama go chowa zabiera mu miesza mu leki :( i jak tu ja traktowac normalnie moim zdaniem ona powinna isc do lekarza ;/ !

Gość kasieńka_112233
sa gorsze sytuacje tutaj wymienialam jedne z "lżejszych" mam 17 lat

Gość ojojku
za chwanie leków na serce to nawet do więzienia mogłaby isć. Ale co zrobisz? na matke nie doniesiesz a zeby zmusic do leczenia to najpierw musielibyscie ja ubezwłasnowolnic. Kolezanki ojciec byl agresywny wiec matka do herbaty dodawała mu w tajemnicy środki uspokajające. Lubil herbatke bo sie po niej odprezał i rodzina miała spokoj. Moze cos w tym stylu?

Gość kasieńka_112233
Nie to nic nie pomoze ona brala leki przez jakis czas ale przestala moja siostra wyjezdza do stanow w listopadzie prawdopodobnie na stale ( narazie wiem tylko ja o tym ) zostawia mnie tutaj sama w polsce ale chce zdac mature i jak sie jej tam ulozy to wyjade do niej :) dzieki za pomoc :) widocznie musze wytrzymac jeszcze te 3-4 lata w polsce i wynosze sie z tąd :) !!!

Gość MAjrel wróciła :***
Pewnie jest gruba i ma doła ze nie moze schudnac.