Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaczarna1234

GINEKOLOG PODCZAS USG DOPOCHWOWEGO-co sadzicie?

Polecane posty

Gość małaczarna1234

Jak wyglada usg dopochwowe u Was?Chce wiedziec,bo moj gin zachowuje się dosc dziwnie,tzn.moze bym nie zwrociła na to uwagi,ale oprocz tego jak wykonuje to badanie sa jeszcze inne rzeczy...Ale o tym napisze potem.Najpierw opisze jak wyglada usg dopochwowe. Kladę się na wznak,on siada obok tego łozka na krzesle podgina moja prawa noge i opiera ja tak jaby o swoja klatke piersiowa.Jedna ręką oczywiscie wkłada wziernik do pochwy natomiast drugą(lewą) kładzie na moim udzie i trzyma tak przez cale badanie,zdejmuje reke ewentualnie na chwile jesli cos akurat tlumaczy i pokazuje przy tym na monitorze,jednak to trwa moment i z poworotem kladzie ja na moje udo.Kiedy zdejmuje reke z nogi,nie robi tego jednym,szybkm ruchem,tylk troche przeciagnie reka po udzie(wiecie o co chodzi).Nie wiem czy sobie wkrecam,czy to normalne i kladzie te reke,bo po prostu tak mu wygodnie...W koncu tak by musiał wolna reke dac nie wiem gdzies na swoje kolano,a przeciez moja noga jest ugieta do gory i oparta o jego klatke wiec by w tym przekszadzała...Proszę powazne odpowiedzi,bo zadałam to pytanie jak najbardziej powaznie(mimo iz moze wydac sie glupie).Pytam,bo tak jak wspomniałam w bylo jeszcze kilka innych,''dziwnych sytuacji"

Gość nie odpowiem
bo nie miałam jeszcze dopochwowego

Gość kjikyhjkgjhghjt
opisz reszte

Gość trysktrysktrysk
zboczuch jakiś stary

Gość pannnnna nikt
a jakie inne sytuacje? wg mnie to nie jest normalne, ale napisz wiecej na ten temat

hmm... w sumie to nie miałam USG takiego, dziwne to jest to, że on tą zgiętą nogę w kolanie opiera na swojej klatce piersiowej (??), ale jeśli już by to miało ujść za normę, to wtedy ta ręka na udzie jest jak najbardziej uzasadniona, bo on w ten sposób podtrzymuje twoja nogę, żeby się nie wyślizgnęła.

Gość kjhjgjgjhjkbnkjnjk
to chodz do babki. mnie badaja tak jak piszesz i chyba nie ma nic w tym dziwnego. tylko ze ja chodze do babki.

Gość kjhjgjgjhjkbnkjnjk
kurde to normalne. moja babka tez tak robi. luzujcie. a jak ci przeszkadza idz do babki.

Gość pannnnna nikt
tylko opisuj z detalami, ide po jakiegoś ogórka i zaraz wracam

Gość małaczarna1234
No opiera te noge,tak jakby wlasnie dociska,tylko b.delikatnie do swojej klatki,ale reke na udzie ma polozona swodobnie,wiec raczej nie po to zeby sie nie wyslizneła.zreszta jakby sie miała niby wysliznac?

Gość kjhjgjgjhjkbnkjnjk
najsmiesznejsze ze wypowiadaja sie te co nie mialy tego badania ale uwazaja ze to dziwne. kurde badanie jest specyficzne. wirnikiem jezdzi sie "w srodku" na rozne strony, bada ci wnetrze i jajniki musi miec dojscie dlatego tak rozklada uda i trzyma noge bo mu wygodniej i nie ruszysz sie a on ma dojscie wtedy wewnatrz ciebie. ludzie. niech lepiej sie wypowiadaj ci ktore mialy badanie. to normalne. a jak ci przeszkadza idz do babki.

Gość małaczarna1234
skoro piszecie,ze u was tez tak to wyglada to luzzz

Gość vefvev evevveev
ja mialam niedawno. Wchodze , lekarz"prosze sie rozebrac i polozyc". Polozylam sie "prosze zgiac nogi"" Potem pwoidzial "troszke szerzej, prosze sie nie denerwowac" bo bylam wyraznie zmieszana. Wsunal mi ta rurke w pochwe, patrzyl na monitor. Potem jeszcze pojezdzil na brzuchu (tu gdzie jajniki) innym urzadzeniem. Powiedzial "zaraz bedzie wynik, moze sie pani ubrac" wyszedl. Wrocil za 2 minuty z wynikiem. Przy rozbieraniu nie podgladal, zadnych rak nie kladl. Twoj to zboczeniec jakis.

Gość małaczarna1234
W sumie to akurat nie wydawało mi się az takie dziwne,ale ze sa tez inne sytuacje wolalam sie upewnic.

Gość małaczarna1234
a jesli chodzi o inne dizwne sytuacje, to np jakis tydz temu kazal mi sie rozebrac, rozebralam sie, przez jakies 10 sekund obserwowal mnie w milczeniu lustrując z gory na dół i sie oblizał :o albo innym razem, miałąm badanie taką dziwna gałką i mi wkłada i jeknęłam lekko bo mnie zabolało a on na to "jak sie roochasz to też tak jęczysz, suko?" ...:o no nie smaczne troche nie uważacie? a może wasi też tak do was mówią?

Gość małaczarna1234
mi zgina tylko jedna noge i to te,ktora jest po jego stronie...w sumie mogłby kazac zgiac te z drugiej str.jesli juz tylko jedna kaze...aha no i nie mowi,prosze podgiac noge,tzn.moze i mowi,ale w tym samym czasie juz sam mi ja zgina,a potem kladzie reke tak jak opisywałam...

Gość małaczarna1234
to wyzej to podszyw oczywiscie

Gość where are u nopwwww
mowi do ciebie per "suko"??? co??? to nieporozumienie jakies, moj ginekolog tak nie mowi.... jaKBY TAK POWIEDZIAL TO BY dostal chyba w gebe!!

Gość małaczarna1234
mam jeszcze jedno pytanie. czy rozbieranie się do naga przy wizytach jest normalne? wydaje mi się, że on czasem robi to specjalne, żeby nasycić te swoje świńskie oczka :(

Gość małaczarna1234
nie prosiłam o podszywy.kurcze,niech sie jeszcze ktos wypowie

Gość małaczarna1234
ostatnio to mi tą noge tak zgiął że za głową miałąm, normalnie wypas, wizyta i aerobik w jednym!

Gość małaczarna1234
ale mi się podobało jak mówił do mnie per suko. mąż tak nie mówi do mnie :(

Gość yyyyhhihihi
hehe, post w tej samej minucie, więc widać że to podszyw na końcu :) Ja miałam takie badanie, ale szczerze mówiąc choć było to niedawno, to jakoś nie pamietam szczegółowo jak to wyglądało, pewnie dlatego że nic nie wydało mi się dziwne.

Gość To ostatnie to prowo?
?

Gość yyyyhhihihi
zaczernij nicka, bo inaczej to bez sensu rozmowa.

Gość małaczarna1234
Moze to faktycznie nic dziwnego,tak mu po prostu wygodniej.

Gość marynatarenata
hahaha podszywacz masz szóstke haha usmialam sie :D :D a teraz na serio, autorko opisz te inne sytuacje

Gość małaczarna1234
Dzięki wszystkim. okaże się przy następnej wizycie. może zapytam go, czy to konieczne? bo w sumie dziwnie się czuję, kiedy mam nogę na jego klacie, a on liże mi stopę :/

Gość yyyyhhihihi
:D :D :D ale macie zabawe