Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaczarna1234

GINEKOLOG PODCZAS USG DOPOCHWOWEGO-co sadzicie?

Polecane posty

Gość małaczarna1234
a jak myslicie, czy to normalne że podczas standardowego badania usg otrzymuje sie drugie badanie, przez pupe? bo ostatnio wkładając mi tam palec powiedizal mi że to sa nowe badania refundowane przez nfz.....

Gość małaczarna1234
Opisze naprawde w skrocie,bo duuuzo tego jest.nakazdej wizycie,a byly czeste hasła typu: - Witaj laseczko/sliczna -Maz cie musi bardzo pilnowac,bo ma taka laske,ze szok -Ja ciebie bardzo lubie(to troche wyjete z kontekstu,ale dziwnie zabrzmiało) -Ladnie wygladasz,zreszta jak zawsze -kładz sie laseczko Duzo tego byla,nawet juz niektorych rzeczy nie pamietam

Gość małaczarna1234
zrobił mi to badanie w pupę, i wyobraźcie sobie, że smiał powiedzieć mi, że mam resztki kału i jestem niedomyta! bezczelność! powiedział też, że ma specjalny sprzęt i może mi przepchać przy nastepnej wizycie, ale nie wiem czy iść, troche sie boje. co sadzicie?

- Witaj laseczko/sliczna -Maz cie musi bardzo pilnowac,bo ma taka laske,ze szok -Ja ciebie bardzo lubie(to troche wyjete z kontekstu,ale dziwnie zabrzmiało) -Ladnie wygladasz,zreszta jak zawsze -kładz sie laseczko Duzo tego byla,nawet juz niektorych rzeczy nie pamietam jeszczsze raz wklejam juz w zaczernionym zeby nie bylo watpliwosci

Gość małaczarna1234
O, właśnie sobie przypomniałam. Było jeszcze,np: - Odsłoń cipę kurwiszonku - Nie podnieć się laseczko, bo to musi być przyjemne Wasi też tak mówią?

W ogole zauwaza rozne szczegoły typu kolor lakieru do paznokci,komplementuje ubranie,pamieta szcegóły poprzednich wizyt

Ogolnie nie robi nic niestosownego,badania wykonuje profesjonalnie i nie czuje sie przy nich niekomfortowo mam tu na mysle np.badnie ręczne,tylko to usg mnie zastanowiło

Gość to sobie tylko dalej mrugam
:P dobre

nie wiem już co myslec... ehh dizeki wszystkim za odpowiedzi, naprawde troche dziwnie sie czuje po tym wszystkim bo była jeszcze jedna sytuacja..... dosyc krepująca.. ale do rzeczy. jak byłam u niego pierwszy raz to miałam na sobie pończochy i "fryzurke" taki paseczek. i jak leżałąm na tym fottelu to on sie niby potknał i wylądował mi dosłownie nosem w moja mała i zaczął łaskotac wąsami :(

:D

opisujcie kolejne wizyty. mam pampersa, wiec smialo, nawet moge sie posikac :classic_cool:

Gość vefvev evevveev
a nie mozesz zmienic lekkarza? Niedlugo cie przerucha przy badaniu, a ty zapytasz na forum czy to dziwne zachowanie.

ale to nie jest śmieszne :O powiedzcie mi jeszcze kochane, jak wygląda rurka, którą was bada wasz ginekolog? ta, którą mi umieścił w pochwie ostatnio miała taki gruby trzon, byłam strasznie spięta, pokazywałam ginekologowi, że mnie to boli, a on tylko uniósł głowę i się serdecznie uśmiechnął

Nie chce zmieniac,bo jest swietnym specjalista i dlatego sie do niego zapisałam.ma bardzo duzo pacjentek,w tym ciezarnych,jest ordynatorem w miejscowym szpital.naprawde jest swietnym fachowcem.ale dziwi mnie jego zachowania wobec mnie...

Gość vefvev evevveev
no to chodz dalej do zboczencca.

Poza tym chyba nie do kazdej pacjentki tak sie zwraca?Nie wiem juz co myslec...a wiecie co jest najgorsze\?Ze chyba mi sie podoba,tzn.cholernie mi sie podoba,powinnam go zmienic...

gdyby mi sie nie podobał to oalałabym te zachowania w stosunku do mnie,ale tak moze byc nieciekawie,bo ja lapie sie na tym,ze mysle o nim codziennie,nawet snil mi sie kilka razy.

Zeby nie bylo,ja nigdy z nim nie flirtowałam i nie daje po sobie poznac,ze mi sie podoba.Ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam...Chyba najlepiej byloby go zmienic,ale to nie jest takie latwe.On juz zna moj przypadek,wie c i jak,dzis zakładał mi spiralę, mam chodzic do niego teraz na kontrole(następna gdzsies za miesiac)

Gość vefvev evevveev
prowo, papa dzieci :D

Gość abcdefgkobieta
co prawda chodzę do kobity ale na USG dopochwowym siedziałam zawsze na "samolocie" i jakoś nie przypominam sobie żeby kładła mi rękę na udzie ale może nie zauważyłam...