Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skjdhdwdh

A teraz foto moich piersi (tylko dla panow)

Polecane posty

Gość skjdhdwdh

panowie ocencie Od razu mowie ze mam straszne kompleksy: -za male -chyba zbyt obwisle po odchudzaniu - za szeroko rozstawione szczerze mowiac zastanawiam sie nad poprawieniem http://www.voila.pl/113/iv44b/?1

Gość :)))))
fajowe :)

Gość cooper
słabe, ja bym cie zostawił jakbym je zobaczył.

Gość serfeta
chamski fotomontaż, to wycinka z innego zdjęcia i to bardzo nieudolna.

Gość skjdhdwdh
no bo to jest wycinka ze zdjecia calego ciala i zamalowane tło wystarczy ze sie wystawiam na widok publiczny mialabym jeszcze pozwolic zeby ktos mnie rozpoznal albo moje mieszkanie?

Gość skjdhdwdh
do heeeehhhhe - tylko, że na tej stronie wiekszosc piersi należy do kobiet po ciąży a ja nigdy nie rodzilam

Gość uu opalone ciało
i blade piersi sexy kręci mnie to :)

Gość heeeehhhhe
Ale to nie ma znaczenia :) Na wygląd piersi wpływa masa czynników (geny, hormony, tycie i chudnięcie, zła bielizna, nawet pozycja podczas spania...), że nawet biusty dziewiczych nastolatek mogą być w nieciekawym stanie, zapewniam, widziałam.

Gość osz ty
male ale wygladaja na jedrne

W tym przypadku, trudno o oklaski :( Ale nie każdy jest perfekcyjny. Z resztą jaki byłby sens oceniania, kiedy wszystkie piersi były by jednakowe ? :O To właśnie dzięki Tobie dowiedziałem się i wyrobiłem sobie zdanie co mi się podoba a co nie. Może i nie należą do takich, które powalają z nóg, ale Twoja odwaga jest powalająca i chociaż zdaję sobie z tego sprawę że trudno przekonać do tego kobietę, by nie patrzyła tylko w lustereczko :O Jednym słowem. ;) Tzytzami forum nie zdobędziesz, co nie znaczy że musisz zaraz skakać... :P 🖐️

Gość skjdhdwdh
ale nie potrzebuje oklaskow, wrecz przeciwnie. Wasza ocena pomoze mi podjąc decyzję o tym, czy poprawiac piersi czy też nie Mamy takie czasy, że liczy się tylko wyglad. A kazda kobieta chce się podobac, nawet jesli ma sie swietna i dobrze platna prace, wspanialych przyjaciol i pasje ktora pochlania wiekszosc czasu - mimo wszystko mozna czuc ze czegos brak - wlasnie przez wyglad.

Gość swintuszek86
z tego co piszesz wyglada na to że nie brakuej ci niczego co jest twoja pasja?

Gość lintero
Niczego nie poprawiać :) Nasze ciało to nie posąg ani nie obrazek z fotoszopa, nie musi być (i nigdy nie będzie) idealne. I bardzo dobrze. Ideały są nudne ;)

Gość skjdhdwdh
swintuszek86 - nurkuję :) lintero - moje cialo jest baaaardzo nieidealne gdyż schudłam kilkanaście kilo ale głównie na diecie, nieregularnie ćwicząc i w efekcie jestem kompletnie nieujędrniona

Gość swintuszek86
najlepszym krwmwm ujedrniajacym jest miłośc faceta:) nurkowałaś kiedyś nago ? ;)

Gość skjdhdwdh
Nie zartuj, mój mnie tak kochał, że oboje się roztylismy bo mu się przez 2 lata nigdzie wychodzić nie chcialo, chyba ze z kolegami na piwo ;) od biedy spacer 10 min do sklepu na siłownie go wyciągałam x razy, na bieganie, na rowery - nic nie pomogło, za takie ,,ujędrnienie'' podziękuję ;) nago nigdy :)

Gość swintuszek86
no to moze warto sprubować :) jesteś jeszcze razem?

Gość skjdhdwdh
nie jestesmy, jestem dosyc aktywna osoba i nie bylam w stanie tkwic w zwiazku z mezczyzna ktorego interesuja tylko koledzy i piwo albo tv

Gość swintuszek86
skjdhdwdh wydajesz się być ciekawą osobą , która w dodatku uwielbia aktywnie spędzać czas.. :) Ja już muszeę lecieć ale gdybyś miała ochote pogadać trochę dłużej to jest mój e-mail swintuszek86@o2.pl odezwij się

Gość ariellos
standard, całkiem miłe i przyjemne :)

Gość 3e4r5t67yu8i9kjh
moge się na nie spuścic? podobają mi się takie :-)

Gość ludzki przedmiot
Ładne.