Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why?

Facet przeleci i zostawia - WHY?

Polecane posty

Gość a ja sie na takim zemscilam
dziekuje :-) niezle no bo on do dzisiaj nie wie ze to byla moja mala podwojna zemsta :-)

Bo musi mieć albo wielkie powodzenie albo tak wielką dumę która jest do niczego w obliczu rzeczywistości i powoduje to niepraktyczność. Gdybym ja przeleciał dziewczynę to na pewno wracałbym do niej aby przelecieć ją więcej razy :)

Gość why?
Zbigniew - co ma duma do rzeczy? nierozumiem

Gość i ty sie dziwisz...
teraz przynajmniej się cięsze że się za bardzo nie staralam no to sie nie dziwie ze cie zostawił 😴

No przecież napisałem, że duma nie pozwala mu na powrót lub powody mogą być tak prozaiczne jak niedopasowanie do siebie pod względem innym niż seks :)

SM, nie do końca się zgadzam. Natura broni się przed poligamią choćby przez choroby weneryczne czy AIDS. Dymanie wszystkiego jak leci jak widać może skończyć się tragedią. A poza tym nie jesteśmy samotnikami. Wchodzenie co wieczór do pustego domu wywołuje raczej stany depresyjne niż chęć zaplanowania nowego polowania. Beztroskie dymanie ma swoją cenę: samotność.

Gość why?
i ty sie dziwisz... teraz przynajmniej się cięsze że się za bardzo nie staralam no to sie nie dziwie ze cie zostawił Aż takiego dramatu chyba nie było ;-) skoro np. sex z grąwstępną trwał ok 7h i jeszcze rano, 2, 3 h. Mam rację? Poza tym zachwycał się jaką mam niesamowicie gładką skórę, jak pachnę itp.. ale może to standard, nie znam się..

why? może jesteś po prostu za słaba w te klocki i dlatego facet prysnął. sama pisałaś, że mówiłaś mu iż nie chcesz nic poważnego. więc był tylko seks, a jeśli był miałki w twoim wykonaniu to koleś olał takie "na ramie broń". proste.

why? "Aż takiego dramatu chyba nie było" no prośba!!! czy ty myślisz że my faceci wprost powiemy kobiecie, że jest kulawa w sprawach seksu????? :-D jak jest coś nie tak i widać że tego się nie przeskoczy, to po prostu, jak nadarzy się sposobność, dajemy dyla :-) ...choć to z drugiej strony błędne koło, bo potem taka jedna z druga myślą jakimi to one nie są boginiami w sprawach łóżkowych:O

Gość i ty sie dziwisz...
tylko gra wstępna rozgrzewa kobiety nie facetów....

Gość i ty sie dziwisz...
po za tym faceci wola szybkie numerki i ostre pierdoleni a nie miźianie ....:o max do 1h później to już nie sprawia przyjemności

"przeleci i zostawia "....bo ma "skrzydła" przystosowane do lotu, jeśli jesteś "lotną" kobietą , skorzysta i odleci . Nikt nie powiedział , że sex to związek , to przyjemność , a jeśli do tego miły , bez podtekstów "ślubnych" ...nawet "lotniarz" skorzysta . ...i zostawia ,bo nikt nie lubi mieć nietoperza na szyi :)

Gość To Lara Croft żyje ???
???

Czasem "wzlatam" i ciacham goopotę , a co chcesz "przysiąść " ? :))

I jak tam Lara ziomalko znowu po dzungli się szlajasz ? :D

Gość why?
inaczej, zły temat założyłam i chyba nikt mi nie pomoże, tylko ja sama. Chciałam popisać żeby mi ulżyło. Na sam seks to on by chciał, tylko że ja zaczęłam chcieć więcej - czułości, zainteresowania mną, chociaż sama na początku myslalam że nie chcę niczego powaznego, no ale baby są glupie i się szybko zakochują albo zauraczają. mam nadzieję że to tylko zauroczenie. A on chyba paradoksalnie chciał być uczciwy i powiedzial że oprócz tego że bardzo podniecam go fizycznie to nic nie czuje, tylko pustkę po poprzednim związku. Naprawdę dobrze nam się rozmawiało, podobne poczucie humoru - wiem, zaraz powiecie że to tylko mi się tak wydawło :-)

a co chcesz "przysiąść " ? Chętnie dawno nie grałem w Tomb Raider a takie miłe wspomnienia miałem z cudną sexy pani archeolog :D

Kochana, potraktował Ciebie jak "lekarza" na zaszłe (czyt. poprzednie) dolegliwości. Jeśli jesteś zauroczona ..przykro...ale kobiety tak mają, jedno mnie tylko zastanawia...po jednym razie ? Bo tak zrozumiałam :))

Zauważyłem że twoja poczta to "niedotleniona... " a Lara "miała czym oddychać"... :P :D

ooo chyba ktoś się speszył....:D

Oj.. mój oddech jest przystosowany do każdych warunków :) Nie powinnam narzekać :)

Gość why?
LCroft - nie, nie pojednym razie, po kilku ja zaczęłam mieć wrażenie że wszystko co jest między nami zaczyna się skupiać na lóżku no i wtedy porozmawialiśmy i skonczyłam to jak usłyszałam co myśli. Masz rację to pewnie bylo odreagowanie tamtego związku, zwlaszcza że laska go zdradziła, ja przy okazji podobalam mu się fizycznie to może potraktował to jako odegranie się na tamtej dziewczynie, smutne.. Najgłupsze, że nawet nie mogę mieć pretensji bo przecież nic powaznego nie chciałam...

Lara strzeliła focha ....:D

Oj.. mój oddech jest przystosowany do każdych warunków Nie powinnam narzekać To barrrrdzo duży plus

Nie uciekam , zwyczajnie nie mam weny , zbyt gorąco No słyszałem że z tobą robi się gorąco :D No ale mały skwarek ostatnio w Polsce jest nie da się ukryć :D

no to akurat prawda, ja po rozstaniu ze swoją narzeczoną (tez zdradziła), chodziłem do łóżka z różnymi kobietami i też to było bez żadnych uczuć, obietnic. tylko sam seks. więc jest wielce prawdopodobne że po prostu potraktował ciebie na zasadzie klin-klinem... trochę kijowo wyszło że to twój pierwszy facet w łóżku i serduszko mocniej zabiło (co jest naturalne w takich sytuacjach), w przyszłości możesz mieć lekkie skrzywienie w relacjach z facetami.

"LCroft - nie, nie pojednym razie, po kilku ja zaczęłam mieć wrażenie że wszystko co jest między nami zaczyna się skupiać na lóżku no i wtedy porozmawialiśmy i skonczyłam to jak usłyszałam co myśli. Masz rację to pewnie bylo odreagowanie tamtego związku, zwlaszcza że laska go zdradziła, ja przy okazji podobalam mu się fizycznie to może potraktował to jako odegranie się na tamtej dziewczynie, smutne.. Najgłupsze, że nawet nie mogę mieć pretensji bo przecież nic powaznego nie chciałam..." Cytat^ Chyba nie masz kompleksów ? Nawet gdybyś miała pretensje, to wyłącznie do siebie, bo nie idzie się z facetem do łóżka , kiedy jest w wymienionej sytuacji. Poza tym Gdybyś faktycznie przypadła Mu do gustu (sex), wróciłby, Oni wracają po więcej, a wtedy może coś więcej ? Dam Ci dobrą radę , taką "na potem" Nie pakuj się do łóżka , zanim nie opracujesz logistycznie każdej sytuacji jaka może miec miejsce. Nie znaczy to , że zawsze trafisz , ale lepiej być ostrożną ...w każdej dziedzinie :)))

Gość asgasdj634616
Lara polać Cię spermą jak Ci gorąco ? :D