Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why?

Facet przeleci i zostawia - WHY?

Polecane posty

Gość RaZR
Same prowokujecie a później włazicie do wyra po paru randkach w najlepszym przypadku więc w czym problem.

Ziomal ? Zmień nick na krótszy , bo nie mam "kontaktu", inaczej mówiąc nie wiem jak mam się zwracać do Szanownego :) Obowiązki wzywają , pozdrawiam

Gość To Lara Croft żyje ???
Nie pakuj się do łóżka , zanim nie opracujesz logistycznie każdej sytuacji jaka może miec miejsce. :D nie za dużo analizujesz ?

Gość why?
AMINET - napewno będę miała, już sobie powiedziałam że nie będę wierzyła w nic cokolwiek facet będzie mówił i robił i nie dotknie mnie dlugo, długo.. ale ta lekcja może na dobre mi wyjdzie.. za jakiś czas to docenie, jak już smutek mi przejdzie..

Gość To Lara Croft żyje ???
Ziomal ? Zmień nick na krótszy , bo nie mam "kontaktu", inaczej mówiąc nie wiem jak mam się zwracać do Szanownego Obowiązki wzywają , pozdrawiam No co nie podoba ci się moje okreśślenie tego że jesteś w porządku :) Dobra to ja jestem "kałach"

Gość Kałach
To ja "To Lara Croft żyje ???" Zmieniłem nick jak ja się dla Ciebie poświęcam :P

Gość why?
LCroft - ja mam pretensję wyłącznie do siebie, w przyszłości wogóle nie mam zamiaru pakować się do łóżka. To był mój pierwszy - chciałam, byłam ciekawa, podniecal mnie, jak napierwszy raz to on byl naprawdę fajny - byl czuly, bardzo się starał, nie mogę narzekac. A czy wróci? skończylam to wczoraj więc ciężko powiedzieć, ale napewno ja żdanej drogi powrotu mu nie dam. Problem taki że razem pracujemy więc sie będziemy widywac - koejna lekcja - nie umawaić się z nikim z pracy..

O ranyyy:) Inaczej mówiąc ....myślenie ma przyszłość , zanim wleziesz , pomyśl czy warto ; W Jej wypadku ...zauroczenie i facet z bagażem :( To nie analiza, jestem przewidująca :) Cześć [ cześć]

Gość Kałach
Bo facet to świnia I aktor.... I dla tego wole kobiety :D

Gość Kałach
O ranyyy Inaczej mówiąc ....myślenie ma przyszłość , zanim wleziesz , pomyśl czy warto ; W Jej wypadku ...zauroczenie i facet z bagażem To nie analiza, jestem przewidująca Cześć [ cześć] Wiem tak się drocze :P

why? oby nie było tak, że na początku będziesz trzymać z dystansem każdego faceta, czas będzie przemijać i przemijać, gdzie w pewnym momencie, będąc w kwiecie wieku, poczujesz, że ci życie umyka i wtedy zaczniesz się marcować z kim popadnie by nadrobić. spieprzone pierwsze doświadczenie łóżkowo-sercowe dużo zburzyć może w wartościowaniu świata...

Gość Kałach
i jeszcze z facetem z swojej pracy......nie komentuje

Gość Kałach
spieprzone pierwsze doświadczenie łóżkowo-sercowe dużo zburzyć może w wartościowaniu świata... Całkiem nieźle kombinujesz :D a tak na serio to masz racje

Gość Kałach
LCroft A co z pracy piszesz czy obiad w domu robisz :D jeśli można wiedzieć :)

Gość why?
kałach - człowiek mądry jest po.., jak spojrze z boku to też myślę kur.. masakra LCroft - masz racje, mądra dziewczyna:-), jakoś nie pomyslałam że on chce odreagować, jak to określilaś "facet z bagażem" bo on ogólnie nie jest chyba typem kobieciarza, z kwiatka na kwiatek..

Gość why?
A teraz zrobię mu wspaniały obciąg z połykiem na zgodę i będzie super :)

Wystarczy że ktoś da sobie np. nick Lara Croft i od razu ma wielu męskich wielbicieli :) To dlatego dałem sobie nick Zbigniew Boniek :)

Gość why?
no co chce mieć faceta i być dupczona a nie samotna :( a on zawsze mocno rżnoł moją pupcię i usteczka 👄

Gość why?
nie podszywać się palić przez niego znowu zaczęłam, ogolnie jest "fajnie", rzucę jak mi przejdzie..

Gość wertypokn
WLASNIE O TO KRECENIE IS EX CHODZI NIE O LASKE NA STALE

Gość why?
do tego traktował mnie przedmiotowo a ja tak bardzo lubię spusty na twarz branie od tyłu głeboki gardło wiecie o co chodzi nie ;)

Gość why?
po za tym mówie wam jakie on jest ciachooo och ! mmmmm aż robię się mokra na wspomnienie jak pieścił moją cipeczkę :)

Gość why?
on na pewno wróci mówię wam w końcu jestem młoda i sexy do tego mam piękne ciało i mocne usteczka 👄 ;) rozumiecie chłopaki :P

Gość Vanilla Sky 25
Przeleci i zostawia,bo chciał tylko seksu. Gdyby mu zależało wróciłby wierz mi, faceci wracają jeśli zawróci się im w głowie. Trochę kiepsko,że to Twój pierwszy... A już w ogóle kiepsko,że kolega z pracy tego to Ci naprawdę współczuje ;/ Gość najprawdopodobniej chciał odreagować po eks. Inna sprawa,że faceci jak i kobiet mają ochotę na seks bez zobowiązań schody zaczynają się wtedy gdy druga strona zaczyna się angażować. Jeszcze jedno niestety nie zaczyna się stałych związków od sexu. Znam tylko jedną parę,która zaczęła swój związek od kilku wspólnych nocy. W innych przypadkach Kobiety (czyżby bardziej uczuciowe(!!!)) zaczynały się wczuwać a facet ulatniał się. Rada na przyszłość :pobaw się facetem,daj się pozdobywać zanim wpuścisz go do łóżka,poznaj go lepiej (to akurat wyjdzie Ci na zdrowie w dobie Hiv i chorób wenerycznych) pospotykaj się ,dowiedz czegoś o tym ile miał kobiet itd. Im dłużej będzie czekał tym lepiej dla Ciebie i większa szansa,że będzie to dla niego coś szczególnego i wyczekiwanego. Mężczyźni to myśliwi to stara prawda.

Gość why?
no i po za tym on nie trafi na lepsza :)

Gość Vanilla Sky 25
Tak sobie mów pierś do przodu i mijaj go w pracy z uśmiechem jak gdyby nigdy nic :-) :-) :-)

Gość Myśliwi ???????
za dużo czytasz.....

Gość :D hahahaha
pierś do przodu A oni wszyscy wzwód....:D

Gość Myśliwi ???????
obaw się facetem ??? pobaw ? czy co.... pisz dokładnie