Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multiiiiisk

Jak mozna tak postępować...?

Polecane posty

Gość multiiiiisk

Wiecie co, pół roku temu odbył się pogrzeb mojego dziecka i nie minął tydzień a już zgłszali się ludzie chętni na rzeczy po dziecku, a to wózek, a to ubranka, a to łóżeczko i to z takim przytykiem że po tej tragedii to pewnie dziecka szybko mieć nie będziemy albo nie będziemy mieć wcale. Dziś rano znów telefon czy oddałam wózek a jak powiedziałam, ze nie i że nie mam zamiaru to foch... Jak można być takimi ludźmi?

nie wiem...nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić takiej znieczulicy i braku taktu i bardzo mi przykro że spotkała Cię taka tragedia:(

Gość wspólczuję Ci
Nietakt ogromny. Bardzo Ci wspólczuję. U nas w rodzinie 2 miesiące temu zmarło roczne dziecko, wszyscy bardzo to przeżywamy. Nawet nie możemy sobie wyobrazić co czuje matka tego dziecka, Tobie tak samo wspólczuję. Dziecko zmarło nagle czy chorowało? Trzymaj się cieplutko.

Gość wspólczuję Ci
Powiedz im że nie jesteś gotowa na to aby rozdysponować rzeczy po dziecku, że są dla Ciebie ważne, bo to rzeczy TWOJEGO dziecka.

Masakra ze ludzie maja taki tupet,az mnie zatkalo...jak mozna takim byc? trzymaj sie autorko,duzo sily zycze oraz tego bys w przyszlosci mogla cieszyc sie macierzynstwem...

Gość niechcemisiewierzyć
Mam nadzieję, że to prowo i że nie ma takich ludzi.