Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

co o tym sadzicie????

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

Zobaczcie co znalazlam. Co o tym sadzicie? Popatrzcie na daty. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ================================================ Aneta Krawczyk o seksaferze: Cieszę się, że to już koniec Publikacja: 12.02.2010 11:37 | Aktualizacja: 27.11.2011 00:55 andrzej lepper, aneta krawczyk, samoobrona, seksafera, stanisław łyżwiński Choć po jej policzkach płynęły łzy, Aneta Krawczyk (35 l.), która ujawniła tzw. seksaferę w Samoobronie, w chwili ogłoszenia wyroku odetchnęła z ulgą. Zobacz też Łyżwiński w KRYTYCZNYM STANIE. Sąd zdecydował - nie ... Wyrok sądu w sprawie głośnej seksafery w Samoobronie zapadł w ... Samo odczytanie wyroku było już jawne, utajniono tylko jego uzasadnienie. Aneta Krawczyk popłakała się, gdy sędzia Magdalena Zapała-Nowak (38 l.) przekazywała decyzję sądu. Żona Stanisława Łyżwińskiego, Wanda (55 l.), przyjęła wyrok bez żadnych emocji. Obu oskarżonych nie było na sali. Andrzej Lepper w rozmowie z TVN24 zapewniał, że jest niewinny. - Przedstawiłem dowody, dziesiątki świadków, że w tych miejscach, w tym czasie i w takim stanie nie byłem. Fizycznie być nie mogłem. Nigdy czegoś takiego z mojej strony nie było. Sąd wczoraj zezwolił, by przebywający od ponad dwóch lat w areszcie Stanisław Łyżwiński wyszedł na wolność. Przeczytaj koniecznie: Znani dziennikarze komentują wyrok ws. seksafery Wczorajszy wyrok nie jest prawomocny. Stanisław Łyżwiński (56 l.):5 lat więzienia Byłego posła Samoobrony nie było wczoraj w sądzie. Jego żona Wanda Łyżwińska (55 I.) przyjęła jednak orzeczenie w sprawie seksafery bez wiekszych emocji. Decyzją sądu Łyżwiński, który od ponad dwóch lat przebywa w areszcie, ma wyjść na wolność. Andrzej Lepper (56 l.):2 lata i 3 mies. więzienia Także szef Samoobrony był wczoraj nieobecny na ogłoszeniu wyroku. Na gorąco komentował jednak że jest niewinny i będzie się odwoływał od wyroku nawet do Trybunału Praw Człowieka w Strasburgu. Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/aneta-krawczyk-ciesze-sie-ze-to-juz-koniec_129843.html?p=2 ============================================= Przeczytaliscie UWAZNIE ten artykul? I teraz dodajcie do tego SIERPIEN bodajze 2011 Lepper sie powiesil w swoim gabinecie. Wszystkie gazety o tym pisaly. Jak to mozliwe? ON SIE POWIESIl. Przez Anete Krawczyk. Ja nie moge :( przez jej zdjecie? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować