Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana mama 5-latki

gdzie kupić stringi plażowe dla 5-latki?

Polecane posty

Witajcie, za dwa tygodnie lecimy z mężem i naszą córeczka na wczasy do Hiszpanii (Lloret de Mar). Chcę, żeby na plaży mała była w stringach, zeby sie ładnie opaliła ale nigdzie nie mogę znaleźć plażowych stringów w takim małym rozmiarze. Poradzicie?

Gość mamamalalalama
sprawdź w 5-10-15

Gość pączek z lukrem
najlepiej w ogóle nic jej nie zakładaj to się pięknie opali. ty jesteś normalna???

A co widzisz nienormalnego że dziecko się w stringach opala???

Gość wypowiadam się .....
to musi być prowokacja bo nie wierze że są tak głupie matki ...a tak na marginesie nazwa miejscowości kojarzy mi się z tymi durnymi pamiętnikami z wakacji

Gość zgrozza
Stringi plażowe nie są zbyt wygodne dla takiego małego dziecka. Zależy Ci żeby małą wyszykować dla jakiegoś pedofila już teraz, czy tylko żeby zrobić z niej disco-Barbie-szmatę na przyszłość?

Gość pączek z lukrem
a twoim zdaniem to jest normalne, że 5-letnia dziewczynka biega po plaży z gołym tyłkiem??? bo chyba mi nie powiesz, że pasek między pośladkami można nazwać majtkami? do czego jej ta piękna opalenizna jest potrzebna? kto jej będzie pupę oglądał, że tak ci zależy? według mnie to ty normalna na pewno nie jesteś!

Lubie ten widok jak moją malutką walą panowie pedofile przynajmniej za kilkanaście lat nie będzie miała problemów z rozdziewiczaniem.

Gość nie rozumiem takich ludzi
Błagam niech to będzie prowokacja! Przecież to jest nienormalne ubierać dziecko w stringi :O Lecz się kobieto!

Wybaczcie ale ja nie widzę w tym nic nienormalnego, małe dzieci biegają po plaży nago, dziewczynka w tym wieku spokojnie może być w ładnych stringach

Gość pan kazimierz
ja widziałem takie dzieci na plazy we francji i wygladały sexi :-D

Mogą być takie zwykle, ale lepiej by było gdyby były koronkowe.

Gość bedzie chodzic osrana
bo dzieci w tym wieku najczesciej dobrze nie wycieraja tylka.....wiec to plus stringi to sama pomysl:O po drugie jestes pusta jak puszka po sardynkach. po trzecie to prowokacja

Gość byłam na wakacjach
we Francji i tam sporo było małych dziewczynek w stringach na plaży więc nie przesadzajcie, że to takie nie wiadomo co

Gość rtetcfsfdxvfg
Spoko, niech się opala, najlepiej na czarno, zmarchy w wieku lat 20 i rak skóry 10 lat później gwarantowane. Przynajmniej nie przekaże dalej dziedzicznej głupoty. :O

Gość ale z was hipokrytki
oburzacie się na słowo stringi dla dziecka, ale to, że tylko dzieciaków biega z gołymi dupskami, cipskami i fiutami po plaży to już normalne :D Idiotki....

Gość poyebalo cie
a to ,ze we Francji lataly w stringach to zden argument :-0 Dlaczego chcesz zawstydzic to dziecko , przeciez ona inaczej to odbiera ,pomijajac ze stringi nie wygodne , psek bedzie sie wrzynal , niehigieniczne ,piasek w pupie i w ogole szkoda gadac :-0 Najlepiej na solarke ja zabierz , tez ladnie sie opali :-0 Zart, obstawiam prowo 100%

Na pewno to prowo, co nie zmienia faktu że widziałam dziewczynki w wieku około 5-7 lat na wielu wakacjach zagranicznych. Właściwie gdzie nie pojechałam zdarzały się angielskie czy niemieckie dzieci które były w stringach

Gość polski zaścianek
:O

Gość dzismamrozowe
w sklepie dla pedofilów

Gość taaa, polski zascianek
nie zrob se czegos. Nie mieszkam w Polsce i widzialam wiele plaz,co nie zmienia faktu ze uwazam ze dzieci nie powinny w stringach chodzic. Puknij sie w glowe ty wielce swiatowa :-0

Gość co mają stringi do pedofila
pogięło was?

Gość ja w wieku 5 lat
ja w wieku 5 lat bedac na plazy w stringach spalilabym sie ze wstydu :-0 Dziecko pojebna matke ma :-0

Gość zacofane mohery
:O

Gość taka prawda o0na
10/10 :D

Gość nie widzę nic dziwnego
w stringach dla dziewczynki a wy macie chore pedofilskie myśli

Gość Olive_pl
Dla wielu osób stringi dla dzieci są zbyt seksualne, w naszym kraju jest małe zainteresowanie na tego typu bielizną dziecięcą, dlatego raczej trudno będzie Ci nabyć strój kąpielowy dla córki z mocno wyciętymi majteczkami. W zagranicznych kuratorach moda jest bardziej różnorodna, turyści czują się swobodniej, dlatego możesz znajdziesz taki kostium w miejscowych sklepach. Pojęcie jaką bliznę wypada zakładać dziecku, a jaką nie jest bardzo szerokie, każdy rodzic inaczej je interpretuje, dlatego na tym tle powstaje wiele konfliktów .Nie bez znaczenia jest panująca moda, media kreujące seksualność, nawet wśród dzieci. Dobierając strój kąpielowy dla dziewczynek powinno się kierować nie tylko trendami, ale także własną intuicją i wyczuciem smaku. Podobnie jest z określeniem, do którego wieku dzieci powinny biegać po plaży nago. Trudno tu ustalić górną granicę, o ile kilkumiesięczny bobas może się kapać bez stroju, całkiem nagi, rozbieranie trzylatka może być już niestosowaneJeśli bielizna zakrywa intymne fragmenty ciała nie powinna nikogo obrażać, z pewnością rodzice nie powinni zakładać zbyt prowokującej odzieży małym dzieciom nie tylko ze względu na niepochlebne opinie otoczenia ale także bezpieczeństwo swoich pociech. www.olive.pl - pokusa dla zmysłów

Gość odpowiedni
te wykolejona -spruj staremu skarpety , zawiąż i będziesz miała stringi