Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zewelka

jestem głupia jak sobie z tym poradzić

Polecane posty

Gość zewelka

zauroczyłam się bez wzajemności w koledze z pracy sama mam męża a myśle o tamtym a on nawet na mnie nie spojrzy i po co mi to chciałam tylko pracować a tu takie coś na mnie spadło

Gość zewelka
i zeby nie było nie jestem kurwa kocham męża to jakoś samo się tak stało facet jest mega przystojny zadbany a do tego mądry wygadany i tyle

Gość zewelka
może i tak ale meczy mnie to bo nie mogę się na niczym skupić w pracy w domu z jednej strony się obwiniam ze mysle o innym z drugiej czuje się brzydka bo facet nie zainteresowany chce się od tego uwolnić

Gość dr TAK
w takich sytuacjach z pracy wylatuje najczęściej kobieta, czy chcesz być kolejną, która chce sobie spierniczyć życie na własne życzenie ?

Gość zewelka
właśnie nie !!!! chce to w sobie z tłumić facet nie jest zainteresowany !! a ja jestem na siebie zła ze mnie to dopadło nie chce tego !!!

Gość zewelka
ludzie jak przestać o nim myśleć !!!

Gość zewelka
ktoś się wypowie zle mi !!!!

Gość dr TAK
słyszałem różne opowieści o związkach w pracy, kiedyś nawet przerwałem pewnej parce bzykanie w pracy , normalnie się bzykali w czasie godzin pracy :) , na wyjazdach integracyjnych jest często sodoma i bzykanie, żony się urywają z łańcuchów , faceci pod wpływem procentów nie panują nad sobą, znam gostka, który po takim wyjeździe płaci alimenty dla panny z dzieckiem , pytanie - czy chcesz być wytykana palcami przez kolegów z pracy ?

Gość zewelka
dr Tak czy ja zle pisze ja chce własnie przestać mysleć o tym facecie a wytykana nie bede bo no NIE JEST MNĄ ZAINTERESOWANY !!!! to ja mam problem ze sobą i nie wiem jak na tym zapanować

Gość zewelka
nie pojde z nim na sex znam swoje granice!! a on i tak nie jest zainteresowany!!! Więc problem polega na tym zeby szybko wyleczć się z tego głupiego olśnienia

Gość zewelka
czuje się potwornie wobec męża wobec siebie mam dość nie chce tego ale jak tylko na niego popatrzę to zapominam o bożym świecie to jest silniejsze o de mnie

Gość zewelka
up up