Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gddsds

Kto dzis spedza samotnie z dołkiem wieczor ? :(

Polecane posty

Gość gddsds

jak ja ?

Gość dokładnie tak samo
ja tak spędzam od kilku lat, bo o dziwo każde 'związki' rozpadają sie latem

Gość źleee miiiii
ja mam podły nastroj

Gość gddsds
ja dzis po nocy wrcilam z wakacji. fajnie bylo. chcialabym na dluzej, a dopiero za rok tam pojade, krotko bylam..i juz nigdzie nie pojade :(

Gość dokładnie tak samo
widzisz, chociaż na jakiś wakacjach byłaś. Lepsze to niż nic. ja w wakacje mam zawsze taka rutyne, że brak słów. wstaje-ogarniam się-sprzątam-kawa-tv-kafeteria.nie mam znajomych, kazdy po szkole poszedl w swoją stronę Ile masz lat?

Gość gddsds
jestem z 92. tez nie mam znajomych, tylko chlopakow z internetu jak cos :( uwielbialam chodzic teraz do skzoly, bo tam sie widywalam z naprawde fajnymi ludzmi, teraz znow ide, ale na inny kierunek. :) a TY ?

Gość ja tez, ja tez;((((
ja juz mam dosc w ogole wszystkiego, z dnia na dzien coraz bardziej, juz mi sie odrealnia wszystko, patrze na okolo siebie i mysle co ja tu kurwa robie, czy to istnieje, czy ja istnieje, i co by bylo gdyby...

Gość gddsds
co by bylo gdyby co ? dokoncz prosze. rozwiń myśl. chcialabym byćzakochana. raz bylam, w zajemnoscia, ale krotko to trwalo. bardzo mi tego brakuje, i wiem dlaczego nie mam chlopaka, to przez skore. i nie zaladna szczeke. czekam na operacje w sumie, ale to za 2 lata dopiero :( ale ta skora..mam dołek na serio. wlasnie przez to.

Gość farsa jakich malo
a ja wlasnie rozstalam sie z facetm :( zanosilo sie na to juz od dluzszego czasu az w koncu uzbieralo sie tego tyle, ze cos we mnie peklo. mamy malutkie dziecko, z ktorym zostalam sama, nie mam aktualnie pracy, pieniadze sie koncza, echhhh, szkoda gadac, dobrze, ze jeszcze na rodzicow moge liczyc

Gość ja tez, ja tez;((((
co by bylo gdyby z tym konczyc, z zyciem

Gość źleee miiiii
masakra :( widze ze jest nas wiecej

Gość dokładnie tak samo
ja tez mam 20 lat. skonczylam szkołę, szukam pracy. chłopaka nie mam, mam kolegów ale wiadomo, że nie będą ze mną dzień w dzień siedzieć, bo każdy ma swoje życie

Gość źleee miiiii
a mi jest zle bo nie mozemy miec dzieci, mieszkamy z ojcem ktorego na ktorego nie moge patrzec, mąz nie rozumie ze moze mi buyc smutno i moge byc rozdrazniona, nie mam sil sprzatac, denerwuje mnie ta nie moc

Gość ja tez, ja tez;((((
ja mieszkam z rodzicami, maz za granica, jestem taka samotna, pracy szukam 1,5 roku i jedno wielkie gowno, juz mam na prawde dosc, moze pojde do psychiatry, bo to chyba zalamanie nerwowe, becze dzien w dzien, zoladek bez przerwy scisniety z nerwow, sraczka, stres odczuwam 24/h na dobe, bez tabletek nie zasne,mysli mi nie daja spokoju nawet na chwile, tylko jak spie na chwile mam spokoj, dla tego biore o 21 2 tabsy na sen i za chwile ogarnia mnie sen i blogi spokoj, ale pozniej znowu trzeba wstac i wszystko od nowa....

Gość farsa jakich malo
dodam, ze ja juz taka mloda jak Wy nie jestem :D ale czy wiek w tym wypadku jest wazny?

Gość farsa jakich malo
ja najbardziej sie boje, ze pracy nie znajde :( z czego sie utrzymam? o alimenty na dziecko wnosic nie bede- dogadamy sie jakos (mam nadzieje) jestem w takim stanie, ze szkoda gadac. Gdyby nie dziecko, to pewnie wylabym non stop i z domu w ogole nie wychodzila :( achh dziewczyny, szkoda gadac. widze, ze u Was tez nie za wesolo :(

Gość ja tez, ja tez;((((
ja bym chciala miec dziecko, ale nie moge sobie na nie pozwolic;(( zreszta jak meza nie ma to sama sobie nie zrobie. choc nieraz ogarniaja mnie mysli zeby zrobic dziecko, a potem niech sie dzieje co chce, juz sama nie wiem.

Gość źleee miiiii
ja tez 20 lat nie mam ... mam 30 lat poplakałam sie własnie jeszcze m mi napisał ze to moze kryzys małzenski kuźwa jak CI faceci nic nie rozumieją gdzie tu cel w zyciu, gdzie nadzieja?

Gość ja tez, ja tez;((((
no ja tez blizej 30 niz 20

Gość gddsds
ide na film :( powodzenia w zyciu wam zycze 🌼 ogladam jednak 'nic smiesznego' bo ta, glosu prawie nie ma :(

Gość źleee miiiii
noi nic nie posprzątam, syf w domu taki ze az wstyd a ja nawet palcem nie kiwnełam ale nie mogę, no nie mogę sie zabrac za sprzątanie denerwuje mnie tu wszystko

Gość farsa jakich malo
ja 32 lata mam :O sprzatac tez mi sie nie chce, w ogole nic mi sie nie chce. zajmuje sie tylko dzieckiem a syf w chacie rosnie :O ale musze sie zabrac zaraz i chociaz kurze zetrzec bo jutro mam gosci a jutro jak mala sie obudzi to juz pewnie nic nie zrobie bo mi sie nie bedzie chcialo :O

Gość farsa jakich malo
źleee miiiii -> ale ten demot mnie zdolowal :(

Gość źleee miiiii
kuźwa gdyby mnie tylko kurz mógł uratować :( ja piernicze nie nadaję się doniczego !!! jakbym miala gosci przyjmowac, to dwa całe dni przynajmniej na sprzątanie a dzidzi jakie duze masz? my nie mozemy miec dizeci. :(

Gość źleee miiiii
farsa a moze powinnysmy znalezc jakis cel w zyciu co? zeby potem nie miec wyrzutów sumienia? albo robic wszystko zeby ich nie miec, nawet zmuszać sie a potem będzie lepiej, lepsze zycie samo przyjdzie co?? a jakiego województwa jestes?

Gość źleee miiiii
m mi napisał ze pochłoneła mnie chęc dziecka i tylko to sie liczy a nie ma juz miejsca na romantyzm we mnie- u nas kuzwa gdyby wiedzial jak bardzo mi brakuje jego, ze mam juz dosc

Gość farsa jakich malo
ha ha ha :D wyobraz sobie, ze dwa dni temu dalam mala do mamy i sprzatalam- umylam caly balkon, okna w calym mieszkaniu, lazienke. no ale to nie wszystko, wczoraj byl ciag dalszy sprzatania i dzis tez :D:D co z tego ze sprzatalam jak tu mozna codziennie ze szmata latac i tak jest syf :O coreczka ma 8 m-cy i gdyby ona chociaz jeszcze spala jakos konkretnie w dzien to moze by mi sie chcialo dupe ruszyc i cos zrobic ale ona spi kilka razy po pol h, wiec ja w tym czasie nic nie robie bo i sie najzwyczajniej nie chce :O przykre to, ze dzieci nie mozecie miec. jak widze w tv kolejne info, ze matka zabila wlasnie dziecko, to przysiegam, ze udusilabym wlasnymi rekami taka. taka zlosc mnie ogarnia.

Gość źleee miiiii
musze przemyslec swoje zycie .. no widzisz, jednak ładnie sprzatasz.. :) zeby mi sie tak chciało co ja robie zle?? a Twoj m? czemu sie rozstaliscie