Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze przed porodem

Pokarm w ciąży

Polecane posty

Usłyszałam ostatnio że jeśli pokarm zbiera się w piersiach to znaczy że poród jest tuż tuż. Brzmi jak przesąd ale może któraś może to potwierdzić? Ja jestem w 8 miesiącu i u siebie już zauważyłam małe plamy na bieliźnie.

Proszę, wypowiadajcie się:)

Proszę, wypowiadajcie się:)

Gość ????????????????????????!!!!!!
nie potwierdzam tego siare mozesz miec juz od 15 tyg ciazy ja bylam z tych u mnie siara pojawila sie dokladnie w 18 tyg i tez myslalam tak jak ty i poprostu sie zestresowalam ,od poczatku mialam ciaze zagrozona siara moze byc ojawem zblizajcego sie porodu ale wclae nie musi ja od 18 tyg musialam nosic wkladki laktacyjne bo mialam wszystkie bluzki w mleku

Gość gtjctyhg
Glupota!! Niektore maja w 4mies a inne po porodzie. Rada dla Ciebie- nie dodzukuj sie juz symptomow bo masz jeszcze czas a tylko sie umeczysz czekaniem i doszukiwaniem. Wiem co mowie

Gość zla na wszystko
mi pokarm lecial juz od 6 miesiaca ciazy a urodzilam 6 dni po terminie

Ja wiem tyle że moja ciąża też jest zagrożona od samego początku i dlatego ten niepokój. A chciałabym bezpiecznie terminu doczekać, chociaż tego 37tygodnia...

Gość ????????????????????????!!!!!!
wiem jaki to stres;-) badz spokojna nie traktuj tego jako oznake zblizajecego sie porodu;-) duzo zdrowka i juz niedlugo kruszynka bedzie na swiecie

Gość srujka
Kolezanka moja jakos pod koniec ciazy miala juz siare i urodzila po terminie. Ja nie mialam w ogole i urodzilam po terminie :) WIec nie masz co sie stresowac :) Wiadomosci z pierwszej reki (albo piersi):D Pozdrawiam

Dziękuje ślicznie:)

U mnie najwięcej zamieszania robi mama bo jak tylko lekkiego skurczu dostanę to od razu by po pogotowie dzwoniła i tekst o mleku też od niej wyszedł a że jestem z małej miejscowości to ciągle spotykam się z takimi wioskowymi mądrościami tyle że ta o mleku wcale tak głupio nie brzmiała na tle innych np nie szydełkuj bo poplączesz pępowinę itp:)

Gość srujka
Wspolczuje serdecznie, bo ja w swoim otoczeniu nie mialam osob, ktore by mi w glowie macily. Na kafe tez rzadko zagladalam :D Ale rozumiem Twoje obawy, ja tez sie stresowalam :)