Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghghghghghghghgh

co sądzicie o tej figurze ?

Polecane posty

Gość Pan Bronek
Aaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeee kociak !!!! :)

Kurcze tak dziwnie stanelaś.. Wiesz, to też zależy jak Twoja twarzy wygląda. Jeśli jest koścista mocno lub podluzna to przytyj na pewno :)

Gość ghghghghghghghghgh
tak z 5 ? 10 kg wiecej ?

Gość ghghghghghghghghgh
nie :D sa takiej samej dlugosci ale stoje jak paragraf :D:D oki dzieki wszystkim za opinie :) 🌼

Gość Arnikaaaaaaaa
Chcała bym miec taki plaski brzuch. Nogi ok, nie sa za chude moim zdaniem. Ile masz wzrostu a ile wazysz??? Z ciekawosci pytam.

Gość dziewczyno wez sie uspokoj
wazylam 55 kilo przy 177 cm, podobalo mi sie to bardzo ale slyszlama ze jestem za chuda, przytylam plus 12 kilo i uslyszalam ze jest ok, znalazl sie taki co mowil ze jesstem za gruba, znow schudlam do 60, znow bylo ze za chuda, oprzytylam do 65. efek- MAAAAAAAAAAASA rozstepow! masa! co kazdy chcial zebym wygladala inaczej mniej to w glebokim powazaniu. MAsz sie SOBIE podobac a nie innym uwazasz ze jest okej? nie tyj! zle sie czujesz to przytyj zrozumialam to nieco za pozno bo mam cale cialo w szkaradnych rozstepach. a mialam przepiekne cialo modelki bo i tez nia bylam przez jakis czas. wiec wyluzj. wg mnie wygladasz dobrze tylkoe niepotrzebnie sie tak przerazliwie wygielas

ghghghghghghghghgh tak z 5 ? 10 kg wiecej ? NIc nie ruszaj, jesteś chodzącym ideałem :) Kocham cię :P 😍

Gość ghghghghghghghghgh
175 i 55 kg jestem wielka i chuda :D postaram sie przytyc z 5 kg:P 🌼 dla adoratora Bronka:D

a czytasz w ogole co ja pisze? podoba Ci sie to tak zostaw ;) mialas prawie tak jak ja ;) jest super! ja teraz waze 70 kilo przy 177 i wlasnie jestem na diecie zeby osiagnac 58 ;)

Gość Arnikaaaaaaaa
żysz tyle co ja a jestem 10 cm niższa. Czuje sie przy tobie grubasem... :( Masz racje, przytyj ale nie dyzo bi jak pójdzie ci tylko w tylek to bedzie masakra....

a tak w ogole pomysl- moze warto isc na modelke? mi sie to nie podobalo pomimo kasy. teraz zaluje. jakbym miala ten rozum i tamte cialo to bym przyjela te zlecenia ;)

Gość ghghghghghghghghgh
przeczytalam i wzielam sobie do serca :) wiecej jak 5 kg nie przytyje:P

Gość ghghghghghghghghgh
a co Ci sie nie podobalo w modelingu ? to raczej tez nie na moje nerwy :D