Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynaafgngythb

czy to dobry pomysł na prezent???

Polecane posty

Gość Martynaafgngythb

czesc mój chłopak ma wktótce urodziny i chce mu dac cos wyjatkowego:) wiec wymysliłam ze standardowo kupie mu jakies perfumy albo koszulke i do tego zrobie takie cos jak kupony na rózne wspolne chwile i zapakuje je w mały kartonik, beda to kupony w stulu "buziaczek w pysiaczek" , "pyszny obiadek" "usmiech na zły dzien" itd. nastepnie planuje kupic globus i napisac na nim "jestes całym moim swiatem" i dodatkowo do tego kartonik po butach obkleic kolorowym papierem i włozyc do niego mnóstwo cukierków do których beda poprzyczepiane kartki "zjedz gdy za mna tesknisz" albo "zjedz gdy czujesz ze mnie kochasz" itd... co o tym myslicie?? czy nie za duzo tego wszytskiego??? dodam ze bedzie konczył 22 lata, wiec czy to nie zbyt dziecinne??

Gość Ebelin
njlepiej "buziaczek w siusiaczek" bo wszyscy na kafe wiedza ze tam bedziesz go ciumać

Gość za dużo roboty
.

Gość pęczek drutu
pomysł jest uroczy, ale wybrałabym tylko jedną rzecz, bo wszystko o czym piszesz to już za dużo. najbardziej mi się podobają te kupony.

Gość Martynaafgngythb
wiem ze jest przy tym sporo roboty ale mam na to miesiac jeszcze wiec spokojnie zdaze;)

Gość Martynaafgngythb
kupony tez mi sie podobaja najabardziej :) ale czy same wystarcza??? moze ten globus do tego??? czy globus to kicz??

Gość Martynaafgngythb
up

Gość Martynaafgngythb
up

Gość pęczek drutu
zrób tak jak pisałaś, tzn. kup jakiś "konkretny" prezent, np. perfumy, a do tego jako bonus te kupony. i będzie ok, bo dostanie fajny prezent i do tego miły dodatek. jak dołożysz jeszcze globus i cukierki to już będzie przesada. to sobie zostaw na inną okazję.

Gość gdahgda
bardzo pomyslowe i mile :) czy dziecinne? hmm... z moich obserwacji wynika, ze faceci lubia infantylne kobiety, mimo wszystko.

Gość Martynaafgngythb
w sumie masz racje :) nie ma co go rozpieszczac :) globus i cukierki dostanie na inna okazje :)

troche tego duzo - globus to standardowy kurzolap - bedzie stal i zajmowal miejsce - kupony ok ale cos co bardziej kreci facetow - typu sex;) no chyba, ze jestescie mlodzi - wybierz albo kupony albo slodycze - zostaw cos sobie na przysly rok;)

Gość Martynaafgngythb
nie jestesmy za młodzi :) on 22 lata ja 20 :) wiec spokojnie :D ale nie chciałam pisdac tego na kafe zeby zaraz jakis madrala nie pisał mi zbytecznych komentarzy ze robie z siebie dziwke czy cos... jak to tutaj jest czeste

Gość Martynaafgngythb
wiec myslicie ze zrezygnowac z globusa??

Gość Martynaafgngythb
no to teraz powiedzcie czy lepsze beda kupony czy pudełko cukierków???? i czy lepiej perfumy czy koszulke?? bo KOSZULE jyz na swieta dostał odemnie.. a moze macie jakis inny pomysł???

Gość Martynaafgngythb
a masz moze pomysł jakie meskie perfumy sa fajne?? moj obecnie uzywa adidasa ale nie chce powielac tego co juz ma

Gość clark's girl
kupony bardzo fajny pomysł,ale te teksty mogą być własnie bardziej "sexy" ;).Cukierki też spoko,globus to już przesada,przesłodzone bardziej niż cukierki ;). perfumy + kupony to najlepsze połaczenie

Gość clarks girl
a które adidasy ma? bo mój też ma wiec mogłabym podobne polecić

Gość Martynaafgngythb
a macie jakies pomysły na te napisy na kuponach te bardziej sexy???:)

Gość gdahgda
davidoff cool water, najlepszy meski zapach kiedykolwiek stworzony :D a adidas to nie perfumy, ale kiepskiej jakosci woda... lepiej zaplacic wiecej i bedzie dluzej uzywal :)))

Gość Martynaafgngythb
takie z zóltym napisem naprzemiennie z niebieskimi. nie pamietam ich nazw :)

jak dla mnie te kupony to też cukiernia, tak jak piszesz kończy 22 lata, jest młodym facetem a takie umizgiwanie może być sympatyczne ale raczej niezbyt dorosłe. perfumy, przygotowany przez Ciebie obiad i będzie super

Gość kopalnia pomysłów
podaruj mu odlew twojej waginy będzie miał przycisk do papieru

Gość Martynaafgngythb
no własnie planuje kubic cos z wyzszej pólki ale tez bez przesady bo nie zarabiam jakis niewiadomo wiekich pieniedzy :)

Gość dsffdgf
glupie to jak dla mnie, on i tak cie zostawi, nie staraj sie tak o niego, faceci kochaja zozly.

zapłać więcej faj nie się mówi jak ktoś nie ma budżetu. dlatego pytam ile chce przeznaczyć na perfumy, dziewczyna się stara i nie ma co jej podłamywać

Gość Martynaafgngythb
hmn od kiedy kupienie prezenty na urodziny to nadmierne staranie sie o niego???:P