Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynaafgngythb

czy to dobry pomysł na prezent???

Polecane posty

Gość gdahgda
a do erotycznych kuponow to na pewno wiekszosc facetow ucieszyloby: masaz plecow Twoimi piersiami namietny seks oralny z Twojej inicjatywy seks w miejscu innym niz lozko, niech on wybiera ;)

Gość Martynaafgngythb
góra 200 zł moge przeznaczyc... bo tyle wydaje na swoje, ale tez nie cche zbyt drogich zeby nie czuł sie w obowiazku mi tez cos drogego kupowac

nie wiem czy to powinno byc na kuponach. dziwnie się kojarzy. prezent ma być prezentem a seks to swoją drogą, bez żadnych kuponów i losowań

Gość Martynaafgngythb
no to juz sama nie wiem czy zostac przy tych kuponach czy nie... na poczatku wydawał mi sie fajny pomysł.. ale po waszych wypowiedziach to coraz mniej...

Gość gdahgda
bo to jest swietny pomysl! tez sobie go wykorzystam, moge :)? na pewno wywola usmiech u faceta. nie przejmuj sie opinia innych, to Ty sama wiesz co mu sprawia radosc.

Gość Martynaafgngythb
pewnie ze mozesz;) nad trescia na tych kuponach trzeba pomyslec jeszcze, masz moze jakies pomysły??

Gość joe099875
Koszmar! Bez urazy ale porzygałbym się od nadmiaru tej całej słodyczy i kiczu. Nie wiem, jakiego masz faceta, ale z moich obserwacji wynika, że mężczyźni mają w dupie takie pierdoły, tolerują je co najwyżej, żeby nie urazić dziewczyny. A przecież nie o to Ci chodzi, żeby on zrobił uśmiech nr 77, prawda? Moim zdaniem dużo lepszym pomysłem będzie sam prezent - koszulka / perfum. A oprócz tego zrób pycha kolację, włóż piękną bieliznę i pokaż mu jak go kochasz bez przesłodzonych tekścików. Słowa nic nie znaczą, zwłaszcza kandyzowane.

Gość Martynaafgngythb
moze masz racje

Gość gdahgda
a co lubi robic? sama musisz indywidualnie pod niego ustawic;) podam przyklady jakie ja bym na swoim uskutecznila;) tamte erotyczne, o ktorych wspomnialam wczesniej pozwolenie na wyjscie z kolegami :D(zawsze pozwalam, ale wiem ze by go to rozbawilo) maraton czulych pocalunkow maraton ostrych pocalunkow wspolna kapiel spacer i milosne igraszki na dworze ;) ja WIEM, ze to wszystko sie w szczesliwych zwiazkach robi i bez kuponow... ale miec to na papierze a moze na pamiatke to mily prezent, naprawde :)!

dokładnie tak jak pisze joe. to miłe i sympatyczne ale to wszystko. trochę dziecinne

Gość gdahgda
nie sluchaj, ze kicz itd, innym jak widac brak kreatywnosci i za zdroszcza chyba. a cukrowanie jest przyjemne, i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej.

ale co to znaczy nie słuchaj innych? przeciez właśnie po to dziewczyna założyła ten temat aby opinię innych poznać. moja opinia jest równoważna z twoją a decyzja należy do autorki. a jeżeli uważasz że cukrowanie jest przyjemne, nawet w nadmiarze to powodzenia... zjedz kawałek tortu to będzie smakowało. zjedz cały to się od tego cukru porzygasz...

Gość Martynaafgngythb
dokładnie załozyłam ten watepk po to zeby nie wyjsc przed nim na idiotke, ale chyba damian lubie we mnie to ze mam rózne pomysły, bo jak zapytałam go co chce dostac to powiedział wymysl cos Ty bo zawsze masz fajne pomysły.. i na poczatku uwazałam ze takie kupony to bedzie miła pamiatka i dosc przyjemne, a dodatek perfum to takie bardziej praktyczne

Gość Martynaafgngythb
i chyba jednak zrobie te kupony, najwyzej jak mu sie nie spodoba to na przyszłosc powie co chce dostac :D

Gość hanahana
moim zdaniem swietny pomysl :)dziecko niezaleznie od wieku musi wiedziec ze jest kochane, majac 22lata to juz dorosly chlopak!wiec nie bedzie mowil ze to "siara" i wstyd, tylko doceni!chyba pozycze pomysl na prezent, tyle ze ja mam core, troche mlodszą :)a akurat globus, taki podswietlany w Lidlu widzialam po 60zl, albo moze mapa swiata , tez byly :)

Gość makkl2
Hejka:) Ja uważam, że kupony to fajny pomysł, z dodatkiem czegoś praktycznego, jak właśnie przykładowo perfumy. Tyle, że nie wiem, co praktycznego wymyślić tym razem dla mojego chłopaka na 30-ste urodziny. Jesteśmy już ze sobą sporo lat i większość pomysłów już wykorzystałam. Także liczę na waszą pomoc, a to ewentualne sugestie w którym kierunku szukać lub których unikać: - jego pasją jest narciarstwo i windsurfing, z gadżetów narciarskich wszystko już chyba ma, a do windsurfingu sprzęt niestety wypożycza bo jest drogi, także nic nie ma, ale co to da, jak mu kupię jeden element, jak bez reszty się nie da pływać? A tak wypożycza całość (Aha mogę przeznaczyć góra 300 zł więc i tak ciężko w tym sporcie z takim budżetem) - odpadają tym razem prezenty typu wspólna kolacja, kąpiel, wyjazd, masaż i inne tego typu, wyjeżdżamy na weekend urodzinowy do jego rodziców na działkę nad jezioro, chciałam coś wymyślić typu quady ale z tego powodu też się nie da - nie mieszkamy razem więc bez sensu na razie inwestować we wspólne obrazy czy inne rzeczy takie bardziej wystrojowe - ma sklep/serwis komputerowy więc wszelkiego typu urządzenia i komputerowe i inne elektroniki to ma, płyty z filmami czy muzyką to strata pieniędzy bo wszystko ściąga z internetu - do majsterkowania myślałam, że może coś kupię, ale nie wiem czy jest sens jeśli się mieszka w wynajętym mieszkaniu w którym się nic nie remontuje, a na razie nie zapowiada się żebyśmy kupili własne - to miłośnik mitshubishi, zwłaszcza starych coltów, kupiłam już drobne gadżety typu koszulka czy brelok, myślałam o jeździe jakimś autem, ale niestety w trójmieście o to ciężko, a zresztą przecież i tak jedziemy nad jezioro..:( a modeli starych coltów nigdzie nie ma:( - kosmetyki używa tylko te najbardziej podstawowe, dba o siebie ale nie lubi żadnych perfum ani kremów, wystarczą mu ze 4 elementarne rzeczy a te często kupuję mu bez okazji więc bez sensu robić z tego prezent - no i nie przepada za alkoholem, jeśli kupię wino to ze mną wypije, ale kupienie czegoś drogiego to też wyrzucenie pieniędzy Uff się rozpisałam, chciałam dokładnie nakreślić, czego (nie)potrzebuje żeby wyeliminować najczęściej powtarzające się na forach pomysły;P Proszę o pomoc!

Gość Sara Sobieszczyk
Noo faktycznie, troszke dużo tego. Ja bym proponowała zamiast krawata czy kolejnego perfumu kupić coś nowego, coś czego jeszcze mu nie kupowałaś, np jakiś śmieszny gadżet typu http://mrjoy.pl/do/item/IMUSICCZAPKA/IMusic-Czapka-z-glosnikami i do tego kartonika kupony ale juz bez tych cukierkow bo to juz za duzo by bylo. Powodzenia!

Gość marczenta
To zależy co jest w cenie takiej oferty. Dzień w spa może kosztować nawet kilkaset złotych. Za 100-200 złotych to mamy do dyspozycji pojedyncze masaże i wcale cena nie jest przesadzona. Tak czy siak - pomysł ze spa jest naprawdę dobry.

Gość te verde unplugged.
Kupony, owszem, ale na masaz, sniadanie do lozka, dzien bez sprzatania, cholera wie co, ale nie buziaczek w pysiaczek, na boga! Swoja droga, buziaki swojemu facetowi wyliczasz? To tak jakby dostac kupon na spacer chodnikiem troche.

Gość te verde unplugged.
I nie wkladaj slodyczy w pudelko po butach, to obrzydliwe troche.

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam