Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niko123

Odnośnie waszych ciażowych brzuszków.

Polecane posty

no tak mi przykro bylo ze nie mogl zobaczyc ze pojecia nie masz. ale mam nadzieje za na nastepne badanie bedzie mogl sie z nami wybrac i zobaczy na usg

Gość CzekamNaCiebie
Ja mam skierowanie teraz na usg takie dokladniejsze. Wiec tez mam nadzieje ze bede mogla zabrac swojego faceta juz ze soba. A co,niech poczuje sie tez tatusiem:)

Gość kacccia
Jestem w drugiej ciazy i ani poprzedo,ani teraz brzucha mi nie mierzono. w niemczech mieszkam. Tez bym swojego brzucha (w poprzedniej ciazy,bo teraz jeszcze nie mam) brzusiem nie nazwala,ale co kto lubi,mnie nic do tego.

moze ja podchodze do tego bardziej emocjonalnie bo nie moglismy zajsc w ciaze przez rok wiec ten dzidzis jest bardzo wyczekany. no ja teraz ide 27 i potem 10 sierpnia na to takie dokladne gdzie sprwdzana jestta przeziernosc karkowa, sory zapomnialam teraz nazwy

Gość kacccia
Ja tez kocham moje dziecko i ciesze sie na drugie. to nie jest sprawa emocji,tylko usposobienia. ja ogolnie nie lubie zdrabniac ani.demonsteowac swoich uczuc

Gość MamaSzkrabawiekszego
Dziewczyno, Tobie sie chyba nudzi-codziennie nowy temat i pytanie o pierdoly. I co Ci da to porownywanie?

Gość CzekamNaCiebie
Ja mam 9 sierpnia wizyte u swojego lekarza i tydzien wczesniej te dokladne usg.:) U nas kwestia dziecka pojawila sie bardzo nieoczekiwanie,staralismy sie o nie dwa miesiace ponad i sie udalo:)

Gość Przez ciekawość zmierzyłam
Na początku ile było to nie wiem ale teraz w 32 tc mam 116 cm w brzuchu i chyba przebiłam Was wszystkie:D a wzrostu mam 171 cm:)

Dodam że nie mam żadnych rozstrępów i jest idealnie okrągły, jak ze zdjęć profesjonalnych więc proszę nie atakować że tucznikiem jestem bo w zasadzie tylko w brzuch poszło:)

to zazdroszcze ze tylko brzusio urosl. tez mam nadzieje ze tak bedzie. poza tym nie moge sie doczekac kiedy poczuje pierwsze ruchy. moze kobietki w bardziej zaawansowanej ciazy zdradza kiedy poczuly ruchy swojego dzidzusia po raz pierwszy? a nie boicie sie porodu? ja ogladalam na you tube jak to wyglada, moze zle ze tam wogole wlazilam, ale nic ciekawego taki porod tylko potem jak sie juz ma dzidziusia na sobie to super

Ja ruchy zaczęłam czuć w 16,17 tygodniu i jakoś w tym czasie wylądowałam w szpitalu to mi wierzyć nie chciały położne i lekarze że już przy pierwszej ciąży:) a maluszek aktywny z tygodnia na tydzień jest coraz bardziej, wczoraj tak się wypiął że myślałam że mi skóra pęknie:)

Nie pasują Ci moje tematy, to nie wchodź, proste - nie wiem jaki masz z tym problem. Mogę i 200 założyć, a Tobie nic do tego, to w końcu forum. Pierwsze ruchy poczułam w 18 tc. Bardzo delikatne. Porodu jakoś się nie boję, nie myślę o tym :)

Nie pasują Ci moje tematy, to nie wchodź, proste - nie wiem jaki masz z tym problem. Mogę i 200 założyć, a Tobie nic do tego, to w końcu forum. Pierwsze ruchy poczułam w 18 tc. Bardzo delikatne. Porodu jakoś się nie boję, nie myślę o tym :)

Gość mamuśkaaa2010
Niko123 = Zunna = Joanna Wielu osobom nie pasują twoje tematy, bo sa infantylne do szpiku kości, masz chyba jakąś obsesję na punkcie swojej wagi i ciąży. wyluzuj trochę!

Tych osób nie zmuszam do wchodzenia na moje topiki. Więc niech one także mnie do niczego nie zmuszają. Nie pasuje, nie czytać, prosta sprawa.