Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś dla Pań:)

Jest tu jakaś pani co chciałby usłyszeć coś miłego od mężczyzny?

Polecane posty

miśka *** Wysoka szczupła blondynka o niebieskich oczach? Czyżbym trafił przed wybieg dla modelek? Widzę, że jesteś niecierpliwa ach ta młodość:P Jak taka dziewczyna może siedzieć na forum i to w wakacje zamiast spędzać miło czas z kimś kto ją kocha,dla kogo jest ważna. Uważaj on jest tu za Twoimi drzwiami czeka aż je otworzysz. Czeka tam i jest gotów zrobić dla Ciebie wszystko.

Gość malutkaiskierkanadziei
a ja wczoraj 13 miałam urodziny :)

malutkaiskierkanadziei Jedyne czego CI życzyć mogę to wszystkiego. Wszystkiego tego co najlepsze w życiu. Miłości, przyjaźni i tego byś znalazła w przyszłości kogoś kto umocni Cię w tym jak wspaniałym jesteś człowiekiem. Może nie stanie się to jutro, za miesiąc czy za rok ale pamięta, że On czeka właśnie na Ciebie.

bolec uorkiestra Miły jesteś ale niestety jesteś facetem więc do d**y! Co byś nie napisał ja osobiście nie uwierzę. Ale miło, że innym poprawiasz humor. Pewnie spotkało Cię coś nie miłego ze strony mężczyzny ale uwierz nie wszyscy są tacy. Ja ze swojej strony mogę dodać, że przez takie właśnie myślenie kobiet po części jestem sam.

"Pewnie spotkało Cię coś nie miłego ze strony mężczyzny ale uwierz nie wszyscy są tacy. Ja ze swojej strony mogę dodać, że przez takie właśnie myślenie kobiet po części jestem sam." Owszem, spotkało. Wierzyć już nie zamierzam, bo głupia nie jestem. Tamtemu właśnie uwierzyłam (zgodnie z Twoim zapewnieniem) i nie było warto jak się okazało. On też "nie był taki". A "takie myślenie kobiet" bierze się z doświadczeń z wami, "mężczyznami". Więc możesz podziękować innym facetom, że masz problem ze znalezieniem fajnej, normalnej dziewczyny.

To co zamykamy temat czy są jeszcze zainteresowane?

Gość WGardełkoUwielbiam
też pragnę coś miłego uslyszeć..... :)

Coś dla Pań :) żałuję że jesteś wirtualny... a może dobrze wszystko o mnie w mojej stopce :) tęsknię za Nim tak że oddychanie sprawia ból :(

WGardełkoUwielbiam Czekałem długo ale w końcu ktoś napisał. Nie wiesz z jaką niecierpliwością czekałem:) Nieważne czy dzień deszczowy, burzowy, pochmurny czy pełen śnieżyc najważniejsze, że jesteś obok. Skąpany miłością i szczęściem mężczyzna może chcieć tylko jednego: by ta chwila trwała wiecznie. PS. Twój nick mnie troszeczkę przeraził.

Joyce 2012 Czym, że by było życie bez nadziei? Szare, ciągle zasypane smutkiem. Ale jest na świecie ktoś kto ma nadzieję na coś szczególnego, wyjątkowego. Wiesz co to jest? To miłość, którą chce Cię obdarzyć. Razem z przyjaźnią, zaufaniem, akceptacją dostaniesz w pakiecie. Pozwól życiu połączyć się z nadzieją a przy odrobinie szczęścia, pracy i czasu powstanie cud. Cud, którym będziesz mogła dzielić się z kimś kogo kochasz z wzajemnością.

Gość jaktaktotak
hej :)

jaktaktotak hej Witam:)

Gość misiowa Miśka
a i ja poproszę. szczęśłiwa, pewna siebie, dziecko, mąż tylko czasu na mnie samą brak

Gość jaktaktotak
:)

misiowa Miśka Matka, żona jak Ty dajesz radę? Ciągle w biegu niestrudzona. Wytrwała, pewna siebie i jednocześnie pełna miłości i oddana rodzinie kobieta. Trudno napisać coś sensownego bo odpowiednich słów brak by opisać Cię całą. Ach jakże szczęśliwy jest Twój mąż mając u boku taką kobietę. Już mu zazdroszczę. Czasem brak czasu dla Siebie masz? No tak bo Ty wielka sercem stawiasz szczęście bliskich ponad własne. To właśnie miłość, która pewnego dnia powróci z dużo większą mocą.

Gość lkjkhgfppppp
autorzez a tobie eszcze sie chce tym babom dogadzac?????? :p moze pobieraj oplaty za to bylbys bogaty bo baby sa lase na takie slowa :p

Gość gthyjukilo7kjhgfd
ja już swoje usłyszałam :)

lkjkhgfppppp Świadomość tego, że poprzez moje proste słowa sprawiłem pojawienie się uśmiechu na twarzy drugiego człowieka jest największą zapłatą.

Coś dla Pań:) -kimkolwiek jesteś miłego dnia :) Noc minęła dobrze że czasem śpię wtedy ból jest nieco mniejszy Wstaje nowy dzień...

Joyce 2012 Dziękuję i wzajemnie :)

Gość blushing veil
Słodki chłopak z Ciebie 👄

Gość no dobra, ja też chcę
🖐️

spadaj podszyw :D

widzimy, rozróżniamy :)

Gość Coś dIa pań:)
ej jak nie ja piszę jak ja?