Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś dla Pań:)

Jest tu jakaś pani co chciałby usłyszeć coś miłego od mężczyzny?

Polecane posty

Postaram się spełnić to marzenie. Piszcie śmiało.

Gość KKK.M
ja :) co mi powiesz?

Gość zmień tą płytę bo
nie dogodzisz każdej:O lepiej w realu zawalaj jakąś :classic_cool:

Gość nieśmiała dziewczyna2
Więc i ja poproszę:) Ludzie okazują sobie coraz mniej sympatii, to źle.

KKK.M Gdy tylko zobaczyłem Twój wpis odzyskałem nadzieję i chęć do życia bo nigdy w życiu nie spotkało mnie nic bardziej tak cudownego. jesteś moją nadzieją, siłą, jesteś tą dla której codziennie chcę walczyć z przeciwnościami losu. Jestem w stanie stanąć przeciwko całemu światu.

nieśmiała dziewczyna2 Ja również jestem nieśmiały i to mnie przeraża. Bo chyba nigdy nie znajdę sobie na tyle odwagi by podejść do Ciebie i być przy Twoim boku szczęśliwy. Bo przecież innej opcji nie ma. Przy Tobie mężczyzna może zaznać jedynie szczęścia i tego co w jest najpiękniejsze w związku między kobietą a mężczyzną- miłości.

Gość KKK.M
ha ha ha rozbawiłeś mnie :D Dzięki :)

Gość wiolunieczka
To ja tez chcę:) Jestem starsza panią ,mamą trójki dzieciaczków i żoną :)

Gość stąpajaca mocno i uparta
ja ,ja proszę grzecznie o miłe słówko :)

Gość KKK.M
coś dla Pań- napisz coś więcej o sobie ;)

wiolunieczka Nie mogę pojąć skąd w Tobie tyle energii. Praca, dom, dzieci. Nie jeden heros by tego nie wytrzymał. A Ty wciąż niezłomna idziesz do przodu nawet gdy los pokłada CI kłody pod nogi. Mimo nawału pracy zawsze masz czas by przytulić i pocieszyć. Zawsze można na Ciebie liczyć. Jesteś jak port do, którego chcę wracać z utęsknieniem po rejsie przez wzburzone i groźne oceany.

Dziękuję pięknie, aż tak miłych słów się nie spodziewałam. Nie martw się, jeśli spotkam Ciebie, przełamię moja nieśmiałość i podejdę. A potem rozkocham Cię w sobie, a Ty zakochasz się we mnie i będziemy razem szczęsliwi jak żadna para na świecie:)

Gość fxfxdx
a ja mam swojego mężczyznę który codziennie mówi mi coś miłego :)

stąpajaca mocno i uparta Wielu ludzi się waha a Ty jedna mocno stąpasz po ziemi i dzielnie trzymasz się swoich zasad. ktoś może powiedzieć, że uparta, takiej nie lubię. Ale właśnie ta niezłomność mnie w Tobie pociąga ten silny charakter.

Gość wiolunieczka
Jesteś cudowny😘 Juz dawno nie słyszałam tak miłych słów:)

Gość LL
teraz dla mnie :)

Gość stąpajaca mocno i uparta
wow pasuje jak ulał do mnie,nie lubię łamać zasad których się trzymam ale zdarza mi sie ,czuję wtedy wewnętrzny niepokój,toczę walkę wewnątrz siebie, cciałabym dobrze dla wszystkich

Heh...nie jesteś czasem kobietą ? Komplementujesz używając "damskich" zwrotów. Bajer masz opanowany do perfekcji , Manipulant ? Czy kobieta z wyobraźnią co ? :)

LL Jak to możliwe, że tyle wspaniałych kobiet samych spędza wakacje. A może jesteś egoistką i nie chcesz się podzielić Swoją cudowną osobą z kimś innym. Każdy marzy by odnaleźć szczęście a Ty się chowasz w domu z komputerem. Wyjdź przed dom bym mógł choć przez chwilę być szczęśliwy widząc Twą uśmiechniętą twarz. Te piękne oczy które sprawiają, że zapominam o złych rzeczach.Po prostu daj nam szansę by być szczęśliwymi.

LCroft Heh...nie jesteś czasem kobietą ? Komplementujesz używając "damskich" zwrotów. Bajer masz opanowany do perfekcji , Manipulant ? Czy kobieta z wyobraźnią co ? Jestem mężczyzną a właściwie chłopakiem 21 lat dopiero. Bajer mam ale tylko w necie w realu jestem nieśmiały:(

Nie martw się , kobiety lubią "Bajkopisarzy" , poćwicz w necie, a real opanujesz na "maxa" :) Miły dzieciak jesteś , tak trzymaj :)

Gość wiolunieczka
21l ,ale i tak jestes super:) mówi Ci to pani -ponad 40 letnia:)

Wcale nie! Nie ćwicz w necie, ćwicz w realu.

Gość zmęczona codziennością
tylko praca,dom,dziecko,wszystko szybko,wszystko "na już' poproszę 5 kilo miłych słów :)

Gość LL
jak miło,dziękuję :)

zmęczona codziennością Jesteś zmęczona codziennością? Tylko praca,dom,dziecko a jednak dajesz radę ze wszystkim. Mimo tego, że ciało czasami odmawia posłuszeństwa Twój duch i niezłomny charakter są Twoim nieskończonym źródłem energii. Twarda jak skała kobieta z jajami a jednocześnie niewyczerpane źródło miłości i szczęścia, którym obradzasz Swoją najbliższą rodzinę. Mimo przeciwnością losu dajesz radę być nie tylko kobietą, matką oraz przykładem, za którym warto podążać.

Gość ladnadziewczyna
Gdzie Ci mężczyzni?

"ladnadziewczyna Gdzie Ci mężczyzni? BluMen orginal ladnadziewczyna Gdzie Ci mężczyzni Jak to gdzie ? W pracy ,pracują na swoje kobiety " Prosiłbym drogie Panie o unikanie takich komentarzy bo zaraz jakiś złośliwiec się przyczepi i zrobi się pole do wyzwisk między płciami z tematu.

Gość zmęczona codziennością
ehhh, bardzo ciepłe i miłe słowa Dziękuję 🌻 Szczęśliwa wybranka Twego serca będzie :)