Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś dla Pań:)

Jest tu jakaś pani co chciałby usłyszeć coś miłego od mężczyzny?

Polecane posty

Ojej teraz widzę, że troszkę błędów mi się wkradło:( Jakby co teraz przez trochę nie będzie mnie na forum ale możecie pisać śmiało. Jak piszecie to podajcie jakieś 2-3 słowa o sobie bym miał jakiś punkt zaczepienia:P

Gość Joanna z Londynu
To i ja poprosze o pare milych slow. Ja lat 29, matka, sama z wyboru, niezalezna ale i tak wiecznie zmartwiona, nienawidzaca ludzi.

Joanna z Londynu Niezwykłe to ujrzeć kobietę samotną ale wytrwałą. Jakże ogromna siła w Tobie jest. Jakże ogromne skrajności w Twojej osobie spotykam nienawidząca ludzi a jednocześnie nad życie kochająca matka. Jesteś przykładem na To, że kobiety nie tylko potrafią walczyć zaciekle z przeciwnościami losu a jednocześnie nie utracić delikatności z jaką pielęgnujesz Swoje maleństwo. Niezwykła potęga jest w matczynej miłości, której jesteś przykładem. Stawiając codziennie czoła całemu światy by dziecko miało życie pełne szczęścia i miłości.

Chyba już koniec na dzisiaj. Brak zainteresowanych.

Gość ale super top
:)

Gość żaba w kałuży
utwierdz mnie w przkonaniu że jestem najpiękniejszą królewena wsród wszsytkich brzydkich kobiet

Gość pierwsza milosc sprzed lat
Powiedz mi, że pomimo tylu lat nadal mnie kochasz...

pierwsza milosc sprzed lat Nadal pamiętam jak ujrzałem Cię pierwszy raz. Nigdy w swoim życiu nie poczułem czegoś takiego do dziewczyny. Pomimo upływu lat nadal czuje to samo ale z większą siłą. Wtedy moim marzeniem było byś była moją dziewczyną dziś jako dojrzały mężczyzna chciałbym byś była moją żoną. Pomimo tyle lat rozłąki jestem pewien, że jesteś tą, która jest mi przeznaczona, to z Tobą chcę kroczyć przez życie.

Gość huhahiha
dobry trening :):) potem w realu będzie Ci łatwiej :):) ja też coś poprosze :):):)

Gość pierwsza milosc sprzed lat
Och, jak miło :-) dziękuję! 👄

Przepraszam ale wcześniej nie mogłem musiałem się siostrzeńcami zająć. Wiecie jak to w przychodni bywa.

huhahiha piwna78 mogłybyście choć kilka słów dosłownie o Sobie napisać tak bym miał jakiś punkt zaczepienia.

ja potrzebuje miłego słowa, bo jestem wkurzona dzisiaj od samego rana

ojej , ojej ok , mężatka , 1 dziecko .. pracująca , czasem ucząca sie;-) a moj pseudonim mozesz interpretować jak chcesz ;-) haha pozdro

piwna78 Aż trudno mi uwierzyć w to co napisałaś. Dom, praca, uczelnia. Jesteś niezwykła. Z jednej strony dziecko otulone matczynym ramieniem z drugiej stos kartek i karteczek bo przecież Ty nie stoisz w miejscu idziesz do przodu. W świecie w którym nie można stać w miejscu ty nie tylko jesteś w ciągłym biegu ale również potrafisz stanąć na chwilę by podarować dziecku to co możesz dać najcenniejszego własną miłość. Nie jedna osoba mogłaby się załamać ale Ty mimo przeciwności będziesz parła do przodu a dziecko będzie patrzyło z dumą na matkę i będzie brało z Niej przykład.

hmm , no wlasnie stworzyles moj portret psychologiczny autorze;-);-) tak to prawda , pomimo trudnosci gnam do przodu dziekuje;-)

w@w@w@w Jesteś wkurzona dzisiaj od samego rana? Wiesz jak to mówią złość piękności szkodzi. W Twoim przypadku jednak możesz złościć się każdego dnia a i tak zawsze będziesz wyglądać ślicznie. Jak sama dobrze wiesz ludzie pragną być szczęśliwi A Ty możesz to marzenie spełnić zamiast się dąsać ze złości uśmiechniesz się. Z pewnością swoim pięknym uśmiechem uszczęśliwiłabyś wielu mężczyzn. Chociaż wiele kobiet mogłoby być zazdrosne bo niejeden zajęty mężczyzna nie mógłby oderwać od Ciebie oczu:P Przepraszam ale nie mogę się oprzeć 🌻

Gość Joanna z Londynu
Dziekuje slicznie. :) Usmiechnelam sie.

Temat już chyba się wyczerpał.

Gość tesknie za Toba
Ja potrzebuję coś miłego przeczytać.... czekam, aby Ktoś odezwał się pomimo wszystko

Gość okkjhgfdsdfghjkooo
Autor założył internetowe pogotowie duchowe :D Miły z Ciebie gość :)

tesknie za Toba Nie wiesz nawet jak wielu, których spotkałaś w życiu tęskni za Tobą. A dlaczego nic nie powiedzieli? Gdy człowiek staje twarzą w twarz z cudem ciężko jest złapać tchu a co dopiero coś powiedzieć. Każdego dnia wychodząc z domy nieświadomie sprawiasz, że nawet niewidomy dostrzega piękno świata, który go otacza. Jesteś cudem, za którym tęsknią miliony lecz jesteś tak idealna, że aż trudno sobie wyobrazić, że nie jesteś złudzeniem marzenia do którego wszyscy dążymy.

Gość Aisha123
bardzo miło od rana slyszeć miłe slowa :) , też o takich marzę , romantyczka ze złamanym sercem, ale nadal pelna nadziei na spelnienie ( mimo wieku i przciwności losu )

Aisha123 Słowa to dopiero początek tego co chciałbym Ci ofiarować. Pewnych rzeczy, uczuć żadne słowa nie są w stanie opisać. Złamane serce można zagoić ale nie pozwól by nadzieja zgasła bo ten, który Ci pisany nie odnajdzie Cię w ciemnym labiryncie życia. Pielęgnuj w Sobie miłość by pewnego dnia spotkać tego właściwego mężczyznę, który będzie wiedział jak wspaniałą jesteś osobą i pokocha bezgranicznie.

Gość Asystentka coś dla Pań
Miska napisz kilka słów o soboe zeby moj szef mial punkt zahaczenia Asystentka.

Gość Aisha123
:)

ok xd no to mm 17 lat , chodze do LO jestem wyskoką szczupłą blondynką o niebieskich oczach lubie zwierzęta i ludzi to tyle ;p