Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

mam depresje

Polecane posty

Gość majowa panna
przyniosę ci kwiaty i pójdę do biedronki po piwo , tylko nie smuć się :)

Kwiaty w koncu uschna, a piwo doprowadzi do glebszej depresji.

Gość majowa panna
to co mam zrobić , chyba przez Ciebie sam dostanę depresji ?

Najlepiej wepchnij mnie pod pociag. Albo zepchnij z mostu.

Gość majowa panna
Jesteś nieszczęśliwa bo chyba nie robisz tego co lubisz ?

Tak, tez. Macie racje nie moge byc nieszczesliwa, bo wtedy jestem nieszczesliwa. Jak to sie mowi nie wszystko zloto co sie swieci. A wiec nie moge miec wszystkiego co chce. Cierpliwosci. Czasu nie cofne. Co ma byc to bedzie. Mowia, ze Bog sprawiedliwy. Ja. W niego nie wierze, ale licze na cud. ok. Jestem juz szczesliwa.

Gość desperaddos
a pamietasz jak pisałaś , że jak czegoś bardzo chcesz to w końcu to osiągasz ? Więc może naprawdę powinnaś się uzbroić w cierpliwość i poczekać ? Może nie wszystko od razu ?

WEiem pamietam, ale ja chce tego tak bardzo, ze juz nie moge dluzej czekac. Ja wszystko chce teraz. Jak sobie cos wymysle to to ma byc juz, chyzo. A tego nie ma I nie ma I nie ma.

Gość desperaddos
:D:D:D jestem dokładnie taki sam , też chcę wszystko od razu . ale najważniejsze jest to ,że mogę robić to co naprawdę kocham i jeszcze na tym zarabiam . Łącze te dwie sprawy i to już jest super .

Gość desperaddos
na tym się nie skupiaj Fiel , szkoda czasu i emocji , myśl do przodu .

jak dla mnie jej nastawienie do swiata to raczej depresja, nie stwierdzam tylko podejrzewam i bezpieczniej bedzie jak sie uda do lekarza. wiec porady rodem z miesiecznika dla kobiet lepiej wlozyc miedzy bajki

Gość desperaddos
Dareios - lubię Fiel , a rozmowa z Nią to prawdziwa przyjemność .

Gość to nie rady tylko rozmowa
.

Nie da sie na tym nie skupic. To wydarzenie zmienilo moje zycie. Wszystko bym dala, zeby potoczylo sie inaczej. Ale to nierealne. Nic juz tego nie cofnie. Jedyne co moze mnie uwolnic to czas, czas ktory musi jeszcze uplynac. To bedzie trwac, az do konca mojego zycia.

A jakie sa objawy depresji? Moze faktycznie ja mam?

Gość kfdmnu
jest takie przysłowie " nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło " , może pomyśl w tym kontekście ...

Gość ujhg
objawy są różne,ale jak nic cie nie cieszy ,nie widzisz w niczym sensu to moze to byc własnie to

Nie w tym przypadku. To jest taka sytuacja, ze nic tego nie zmieni. Nic tego nie zastapi. Albo sie z tym pogodze, albo bede sie meczyc. Moze ten czas pomoze, nauczy z tym zyc.

Mam takie zachwiania, jednego dnia wierze, ze bedzie lepiej, drugiego dnia sie poddaje. Ta niemoc mnie wykancza. Jutro byc moze bedzie inaczej. Ale za pare dni to wroci.

Sama nie wiem, pisza tu, ze jesli ten stan utrzymuje sie co najmniej przez dwa tygodnie to jest depresja. A u mnie nie ma ciagiem. Wczoraj sie zaczelo, jutro pewnie minie. Sredniio raz w tygodniu tak mam. Duzo rzeczy z opisu do mnie pasuje.

Gość iwa111111111
hmmmmmmmmmmmmm,,,tak sobie Was czytam i śmieje sie:)) Czesto czytam rozne fora i przyznam ,ze ludzie i ich zachowania,reakcje mnie po prostu rozwalaja:)) Pozytywnie oczywiscie:)) Poki nie ma chamstwa i paskudnych zachowan,,to czytanie Was jest mega ciekawe:D Nawet fiel mnie bawi,,,mimo tej calej swojej depresji:P I ten jej brak pociagu do fitnesu , slodkiego , czytelnictwa i jakiejkowiek roboty. A Wy ja tak fajnie wspieracie:D No,,ale zeby nie bylo ,ze jestem zimna suka- obserwatorka to i ja doprzuce swoją rade. Fiel...jedyne co mozesz zrobic to wytrwac. Znczy nie walnąć się pod ten pociag!!! Wierz mi,,,,,niby slogan,ale czas zaleczy doslownie każda rane. Nie mysl ,ze chcialabs cofnac czas,bo to nierealne.Realna jest przyszlosc. Zobacz,,,panna kwiatki Ci niesie i piwo z biedry,,,majciochy Cie uwielbiaja,,,a i Dareiosa warto by bylo posluchac,,bo moze rzeczywiscie masz depreche! Co nie znaczy ,ze tygo magnezium kupic nie masz!! Wytrzymaj mała......I nie wymagaj od siebie niczego! Czasem po prostu trzeba przejsc czas, kiedy wszystko zwisa zwiedlym kalafiorem. Ooooo

Cieszy mnie iwo, ze chociaz Ty masz z tego ubaw. W sumie I mi. Humor poprawilas. Skoro mowisz ze ten magnezpomoze to okiej, wezme go. Ale do lekarza nie pojde. Sama postawie diagnoze jutro.

Gość iwa111111111
:D:D:D:D no i git:P Jestes silniejsza ,niz Ci sie samej wydaje:DŁyknij magnez,,,wywal sie na słonce i miej wszystko w głębokim powazaniu :P Az w koncu ktoregos dnia,,,,po prostu poczujesz wiatr w zaglach!! Sam przyjdzie,,bez szukania go i bedziesz wiedziala ,ze warto bylo nie walic sie pod pociąg!Fortuna kołem sie toczy ,pamietaj!!! I kto to mowi? OSOBA KTORA WLASNIE EJSTE W DOLKU :p:p:p Ale co mi da zamartwianie sie ?!!!!!

Gość fiel, pod pociąg
to raczej nie rzucaj się. jak bedziesz miała pecha to nogi Ci utnie i zostaniesz kaleką zamiast sie całkowicie przenieśc na tamten świat. Ja mam non stop chandry, mnie tez nic nie cieszy, nie widze sensu zycia, w Boga wierze i nie popełnie samobója chociaz czasami mysle, ze tak byłoby lepiej.

Gość iwa111111111
Spadam do domu! Trzymajcie sie depresyjanty!! Tez chyba kupie magnez,,Pozdrówka dla wszystkich ( machająca łapka )

Ja samobojstwa nie popelnie, bo jednak boje sie smierci, z reszta mam tez ogromne plany na przyszloasc, ktore chce zrealizowac. Ale boli mnie jedno, to czesto powraca I czasami chce sie poddac.

Pozdro iwa, kup trzy piwa. wiecie co znam lekarstwo, zjadlam chamburgiera I mi pomoiglo.