Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

mam depresje

Polecane posty

Witam I zarazem zegnam. Koniec popisowy. Zdejmam maske.

Gość oszczane majciochy
fiel :*** co sie dzieje? ja tez niedawno mialam depresje ale w koncu okres dostalam i depresja przeszla :)

I jak sobie z tym radzisz? Cos pomaga Ci z tego wyjsc?

Gość naturalnadroga
i po Ci ta depresja ? :) weź sobie wymyśl jakieś 5 rzeczy do roboty które Ci dadzą satysfakcje przez następny tydzień i je zrób. Pójdź na basen w 1 dzień, na fitness w 2, przeczytaj jakąś lekką książkę od deski do deski w 3 i 4 a weekend zrób sobie piknik.

A to okres wylecza z depresji? Ja nie miewam.

Na basen nie pojde, bo jestem gruba I brzydka I mam sparciale cialo. Na fitness nie pojde, bo jeden raz tez mi nie pomoze. Ksiazki nie przeczytam, bo jak wczoraj chcialam sie za to wziac to mi nie szlo. Myslami bylam gdzie indziej. Bez. S ensu trzymac otwarta ksiazke.

Takie domowe metody to mogą pomóc uporać się z chandrą a nie depresja. Depresja to choroba biorąca się z nieprawidłowej chemii mózgu. Aby pokonać ten problem chemie trzeba uporządkować. A więc jeżeli to faktycznie depresja to do lekarza. Nie widzę w tym niczego wstydliwego.

"Na fitness nie pojde, bo jeden raz tez mi nie pomoze" raz na fitness to chyba dla lansu się chodzi. Generalnie po tym co piszesz można podejrzewać depresję - brak chęci do wszystkiego. No cóz, lekarz się kłania

Gość oszczane majciochy
lyknij sobie magnez :) zjedz cos slodkiego, ogladnij jakas fajna komedie albo posluchaj jakiejs skocznej muzyki :) to siedzi w glowie wiec staraj sie nie myslec o tym ze jest ci zle. a co do okresu to chodzilo o to ze balam sie ze go niedostane :)

zadziwiają mnie wasze rady. mylicie doła z depresją. jak ktoś poważnie zachoruje to będziecie doradzać metody swoich babć czy raczej wyślecie do lekarza? jak ktoś będzie chorował na serce to w ramach uspokojenia wyślecie go na jogę czy do kardiologa? zastanówcie się. nieleczona depresja moze miec fatalne konsekwencje

Na depresję najlepsze jest jakieś porządne zajęcie. Kiedy pracujesz, zapominasz o wszelkich problemach. Interesuje Cię tylko to, co robisz w danym momencie. Oczywiście jakieś słodkości zawsze są poprawiają humorek, więc jak najbardziej:)

Gość oszczane majciochy
Dareios to ze napisala ze ma depresje to nie znaczy ze ma ja stwierdzona u lekarza :) ja czesto lapie stany depresyjne, zle spie, boli mnie czesto glowa.. to sa objawy depresji a nie tylko to ze komus smutno, ma zle samopoczucie.. a magnez serio na to pomaga, ja juz biore z miesiac i jest lepiej.

Gość oszczane majciochy
cwiczenia fizyczne sa tez dobre, jakis sport warto uprawiac.. przebywac na swierzym powietrzu :) nawet jak sie nie chce warto sie jakos przelamac i cos zrobic ze soba.. serio pomaga :)

Gość ggggglm8
oszczane majciochy ******* Twój wczorajszy topik poprawił mi humor hahaha !

Gość oszczane majciochy
ggggglm8 ten konkurs na najladniejszego penisa na kafe co? :classic_cool: hehe fajnie :D

Po slodkich mnie brzuch boli, wole miesa. Wczoraj zjadlam zapiekanki I kebaba, dzis pizze I zaraz beda zapiekanki, ale tez nie pomaga. Praca mnie jeszcze bardziej dobija, jak sobie pomysle ze znowu mam sie tu uzerac kolejne osiem godzin itd. To mi sie wszystkiego odechciewa.

Na swiezym powietrzu codziennie przebywam. Dobija mnie ta niemoc, bezsilnosc.

Gość jhjgghgh
Fiel: czy leczysz się? Jeśli nie to najwyższy czas.

Gość ggggglm8
Fiel też wymiata, jest moim antydepresantem . Nie wolno Ci chorowac Fiel .

Nie lecze sie, wy byliscie moim lekarstwem, ale to juz nie pomaga. Czas rzucic sie pod pociag. A jechalam ostatnio, to wiem co to znaczy.

Gość oszczane majciochy
no co ty fiel :( wez nie mow tak nawet.. a jest jakas przyczyna twojego zlego samopoczucia? czy tak bez powodu.. po prostu cie zycie nie cieszy?

Gość NiewidocznaStokrotka
jezu ja tez mam deprecheee;/

Gość Kurna chyba wszyscy mamy
:(

Gość NiewidocznaStokrotka
no,ja mam z powodu mordy swojej i ciala;/ i wogole nie umiem panowac nad soba.udaje przed rodzina ze wszystko okej a tak naprawde to dupa;/

Gość majowa panna
fiel nie pozwalam Ci mieć depresji słyszysz ?!

Gość oszczane majciochy
czyli jednak cos jest.. hmm powiem ci tak, ja przez pare miesiecy budzilam sie z myslami o samobojstwie, to byly takie niekontrolowane mysli, po prostu o tym myslalam zaraz po przebudzeniu ..same mnie jakos te mysli nachodzily.. juz mialam isc do lekarza ale sprobowalam cos z tym zrobic, witaminy, wlasnie ten magnez, troche sportu, na fitness nie musisz isc, potancz, pocwicz w domu i zobaczysz ze sie polepszy.