Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszcz minety

lizanie na słońcu

Polecane posty

hej lolitko.wczoraj musiałem uciekać dlatego już się nie odezwałem ale dziś pobędę troszkę.miałbym ochotę polizac cię na słoneczku:) skąd jesteś ?

ach tak bez zbędnych słów zdiął bym ci majteczki i lizac zaczął,najpierw delikatnie a potem...mmmm lubię to:)

ach gdybym mógł tak pod twoim biurkiem między twoimi udami teraz być :) mogłabyś na kafee z kimś poświńtuszyc a ja lizalbym twoja mokrą szparke :-)teraz ten mój już mocno twardy i nabrzmiały :)

moje ciało wygina się z podniecenia....ohhhh tak.......klęknij pod mą spódniczką......majteczek już nie mam

mmmm już ja widzę,jest taka mokra i spragniona pieszczot.dotykam ją paluszkami i lize moim zwinnym języczkiem,soczki aż po pośladkach spływają ale zlizuje wszystko,czasem nawet drugą dziurkę polize troszkę:) mmmm uwielbiam ją

oooo tak liż moją łechtaczkę..........jeszcze....jest cudownie........ włóż paluszka w drugą dziurkę....tak

Gość Pan Henio 66 lat
o tak ! Jeszcze jeszcze ! Masuje swego alfreda

Gość Pan Henio 66 lat
druga dziurka ? O fuuu zaraz rzygne.

miszcz prosze ........daj coś lepszego od języczka.........bo zaraz nadejdzie....oooo tak

mam ochotę wstać,złapać za pośladki,unieść i na biurko posadzić.spódniczke podsune do góry,potre mokrą szparke kutasem a potem wbije go w ciebie głęboko i zerzne jak moją suczkę :) mmmm aż ciarki przechodzą

chce żebyś wila się i nabijala się na mojego kutasa,chce cię słyszeć jak ci dobrze,chce widzieć podniecenie w twoich oczach chce żeby było ci dobrze.