Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety powiedzcie mi!

Lekarz mi powiedział, że mam uprawiąc seks.

Polecane posty

Mam pytanie do kobiet. Czy jak byłyście dziewicami miałyście inne menstruacje niż współżyjąc? Mam nieregularne cykle i bóle i lekarz powiedział, że jedyną radą jest uprawiać seks. Co o tym sądzicie?

hah, nie no, nie powiedział z kim, tylko że w ogóle

wiesz co ja nie widzę związku sexu z menstruacją , raczej może miał na mysli tabletki a tobie przeszkadza to że masz nieregularne cykle ? ja tak mam odkąd mam okres i jakoś żyję

Dzięki bardzo! Tak myślałam, że to głupie, ale z drugiej strony mam 22 lata, więc skoro mi tak powiedział to stwierdziłam ,że może jakoś organizm faktycznie źle reaguje. Może spróbuję z tymi tabletkami, z drugiej strony trochę nie chce mi się jak i tak nie współżyję.

proponuję ci pić napar z malwy czerwonej a tabletki to jednak hormony więc po co ci to

Miałam USG, hormony, minerały itp., od roku chodzę na badania i nic w związku z tym nie wychodzi, przeszkadza o tyle, że nie wiem kiedy będę mieć, bo nic na to nie wskazuje, i nagle , że tak to ujmę "zalewa mnie" bardzo mocno, a okres mam czasem po 15 dniach a czasem po 60. Może faktycznie chodziło mu o tabletki, ale o chyba by powiedział, że powinnam tabletki brać, do brania przecież nie jest konieczny seks.

Dzięki, spróbuję :)

Gość abrrrakadabrrrra
Też mam nieregularne cykle, też jestem dziewicą, też dostałam taką radę od ginekologa. Nie, nie chodzi o tabletki a o to, jak organizm reaguje na innego człowieka (mężczyznę), jego chemię....- biologia- wtedy ponoć się naprawia cykl. Czyli podniecenie współżycie, zbliżenia seksualne regulują te sprawy. Czy to działa - nie wiem, nadal nie mam partnera.