Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupki

Butelki i laktator - jakie nabyc?

Polecane posty

Gość zakupki

Nastawiam sie na karmienie piersia. Ale przy pierwszym mi nie wyszlo. Jaki laktator najlepszy? Jakie butelki? Bardzo prosze o pomoc.

Gość uopli
tomee t

Gość Mam elektryczny tt
jak i ręczny i oba są beznadziejne. Po pierwsze trzeba mieć bardzo pełne piersi i spore brodaki sutkowe żeby miało co w ten silikonowy lejek wciągnąć bo jak pierś nie wypełnia całkiem lejka a brodawka nie jest porządnie wciągnięta to mleko wylewa się po lejku na brzuch :/. Ja polecam każdy inny laktator który ma normalny plastikowy lejek (wąski) i trzystopniową regulację siły ssania.

nie kupuj zestawu butelek jednego producenta chociazby tego najlepszego najdrozszego bo czesto dzieci nie akceptuja ich i bedziesz musiala kupowac inne butelki a co za tym idzie wyrzucisz kase w błoto ktora moglabys wydac na cos innego. laktator to juz zalezy ile masz kasy do dyspozycji elektroniczny lepszy ale mnie na przyklad nie chcial sciagac mleczka bardzo mało z niego szło taki miałam układ piersi a z recznego leciało.... wiec to tez zależy. ja mam tt i przy karmieniu piersia mi sie sprawdziły mała nie odrzuciła cycka o co mi własnie chodziło.