Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welonik22

welon, kwiaty we wlosach czy ozdoby?

Polecane posty

Gość esmeRaldaXd
a podobają ci się?

Gość welonik22
Heehhe to standardowa odpowiedz. Ze mam robic to co mi sie podoba. Ale raczej jestem z tych, ktore chca by wszyscy byli zadowoleni. Teściowa ma parcie, mąż mówi, że nie chce brać w tym udziału bo się nie zna i we wszystkim mu się podoba "ściemniacz" :) Podobaja misie i kwiaty i ozdoby, tylko ten welon... ehh

Gość esmeRaldaXd
to weź same kwiaty do fryzurki, a masz już jakąś wybraną?

Gość welonik22
Jeszcze nie, narazie jestem na etapie "myślenia". Do ślubu jeszcze daleko. Mam długie włosy a ślub będzie w zimie także będę miała rozpuszczone i trochę podkręcone.

Gość esmeRaldaXd
Ja tam bym postawiła na same kwiatki. I nie zwracała uwagi na teściową, bo każdemu podoba się co innego. To ma być twój ślub, nie jej. Ale zrobisz jak uważasz

Gość Renkaaa
Mi się te ozdoby w ogóle nie podobają. Za to żywe kwiaty jak najbardziej. Ewentualnie opaski ślubne. Chociaż ja sobie siebie nie wyobrażam bez welonu ;P

Gość welonik22
czyli dochodzimy do klasycznej odpowiedzi ze o gustach sie nie rozmawia :) dobranoc dziewczyny i dzieki. a jutro moze juz bede znala odpowiedz :) albo nawet nie mysle o tym bo jeszcze sie to zmieni z 10x :)

Mi osobiscie tez nie podobaja sie welony,dlatego zdecydowalam sie na ozdobe - kwiaty

Gość poweselna
Ja źle się czułam w welonie, dlatego zdecydowałam się na małą woalkę. Zanim dobierzesz dodatki, zastanów się, czy będą pasować do sukni ślubnej - bo nie do każdej pasuje welon, ale i nie do każdej pasuje kwiat.

Gość welonik22
poweselna, zdaję sobie z tego sprawę dopiero jak bede miala suknie wybiore konkretna ozdobe by się uzupełniała z suknią.

Ja miałam żywe kwiaty we włosach i byłam bardzo zadowolona, początkowo myślałam o welonie, jednak ani cena welonu do mnie nie przemówiła ani jego wygląd. Natomiast mąż był zachwycony, że nie było tak standardowo z welonem a fryzura z kwiatami mu się bardzo podobała.

Gość poweselna
Mnie bardzo podobają się te woalki z linku, który podałaś. Ostatnio coraz częściej widuję panny młode w woalkach bądź innych nietypowych (jak na polskie warunki oczywiście ;) ) nakryciach głowy. Nie ma co się oglądać na opinie innych, najważniejsze, czy dobrze się czujesz :)

Gość oryka
Są rożne ciekawe ozdoby do włosów, ładne są ozdobne opaski i grzebyki.Na tej stronie różne propozycje http://www.artsrebro.pl/panna-z-modna-glowa ale równie dobrze można pogodzić i welon i upięcie z kwiatów, tylko welon musi być upięty wtedy nisko pod kokiem i być najlepiej gładki tiulowy bez ozdób

mnie też się bardzo podobały woalki i myślałam że ją wybiorę, ale zdałam sobie sprawę że to welona nadaje tego ślubnego uroku i to jedyna okazja kiedy można taki zwiewny welon założyć, czyli wybrałam welon i nie żałuję :)

Gość Bierz co chcesz nawet
Rob jak czujesz nie patrz na innych

Ja bym wolała welon i jakoś ozdobę, albo kapelusz teraz w lecie jest modny, ale to ty powinnaś dobrze w tym wyglądać i dobrze się czuć.

Gość taka jedna z wrzesnia
ja wybrałam duży kwiat z delikatną woalką, mi osobiście welony się nie podobają;-)

Gość Zielone oczy duszy
A maszz jakies zdjecia sukni do ktorej bedziesz dobierala te kwoaty?

Gość gość
To zależy kto co lubi. Ja np miałam jedną różyczkę, taką samą jak w bukiecie i do tego welon. Potem jak po oczepinach zdjęłam welon to kwiatek zdobił moje włosy. Jeśli z jakiś przyczyn nie mogłabym mieć welonu to oczywiście wybrałam bym kwiata, ale wtedy jakiegoś większego, ale jeśli nie ma takich przeszkód to polecałabym welon bo rzeczywiście jest to jedyny moment kiedy można go założyć

Gość ja uwazam...............
ze welon jest najlepszy. Ja tez nie chcialam welonu ale tesciowa mnie namawiala, powiedziala ze kwiaty moge sobie wplesc na jakis wiosenny dzien czy innym razem a welon ma sie tylko raz w zyciu, a jakie piekne zdjecia pozniej wychodza z welonem. Kwiaty mozesz dac sobie na poprawiny:) ja jestem bardzo zadowolona ze dalam sie namowic.

ja też chciałam mieć kwiaty we włosach bez welonu:) Aleee jak ubrałam dłuugi welon do mojej sukienki to się w nim zakochałam:D Na sali przebrałam na tzw wersję krótką-lżejszą. Świadkowa wpięła mi bukiecik we włosy po oczepinach i przetrwał na mojej głowie jedną piosenkę:P No ale ja się nie oszczędzałam w tańcu:) Także jak dla mnie najlepszy jest welon, a jak chcesz mieć rozpuszczone włosy to fryzjerka może upiąć kilka pasm w które potem wepnie się welon:)

autorko na razie nie decyduj się na nic jak znajdziesz sukienkę to poproś panie w salonie żeby pokazały Ci welony i wtedy zdecydujesz:)

ja tez jestem za ozdobami, welony sa juz kiczowate i nudne. ale wszystko zalezy od dobrego zestawienia i odpowiedniego dobrania. wszystko zalezy od fryzury i od sukni. ale mysle ze te stroiki co pokazalas autorko sa super-ja na jakis taki sie szykuje, taki z mala woalka, ale nie zakrywajaca twarz

galinka-to najbardziej kiczowaty i staromodny rodzaj upiecia welonu-ale kazdy marzy o czyms innym

Gość gabrysia k.
galinka - świetny welon, sama chciałam coś podobnego. Szukam po mieście, ale jakoś u mnie nie mają wielkiego wyboru. W ostateczności będę szukała w sieci i tam zamawiałam. Nie chcę mieć welonu, który nie będzie mi się podobał.

Gość gość
kwiaty we wlosach to jest taki piekny temat, ze az nie mam pytan jak dziewczyna jest ladnie opalona to piekne sa jakies rozowe kolory kwiatow

Gość gość
ja klasycznie wybieram welon :)