Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinapoznańpl

jaka zabawka manipulacyjna dla 6mc dziecka?

Polecane posty

Gość karolinapoznańpl

moje dziecko zaraz skonczy 6mc chce mu kupic jakąs zabawkę co go na dłuzej zainteresuje i bedzie stymulowac do myslenia,np. cos wcisnąć zeby cos sie pojawiło, zabrzęczało itd. moze grac itd. co sie u was sprawdziło?

Gość karolinapoznańpl
up

Gość karolinapoznańpl
hej mamy, podrzućcie jakieś linki, czym bawiły sie wasze pocechy, bo na rynku jest multum ale czy dziecko jest zainteresowane??

Gość fluffy duffy
a google gryzie,allegro ci zdechlo? szukaj sobie zabawek edukacyjnych dla dzieci od 6 miesiaca i juz' co mamy ci na tacy podac pomysły???????????

hmm pilot do tv i komórka ;) A jak z tanszych to u nas ok byl grający uczący z fishera. Bardzo fajnie się nim cala trojka bawiła i nadal lubią go posluchać. Mówią ze to ich radio i pioseneczki znają na pamieć (zocha jeszcze nie zna bo ona śpiewa tylkojeden utrów- "koko koko" i czeka zeby ktoś pociagnąl dalej :D

Gość karolinapoznańpl
bardzo dziękuję za odpowiedzi i obrazy! prezentujecie poziom niższy niż szczur rynsztokowy.... zapytałam i wyjasniłam grzecznie o co mi chodzi! przejrzałąm całe allegro i inne...jest tego cała masa ale pytam WAS jakie w praktyce u Waszych dzieci sie sprawdziły. Co z tego, ze kupię wypasioną zabawkę fisher price'a a dziecko nie bedzie zainteresowane?? ale lepiej wylać wiadro pomyj...a same gdacie tyko o swoich rozjechanych pochwach, o kupie na gaciach dzieci i obwisłych cycach. że nie wspomne już o pytaniach typu, on lezał na mnie oboje byliśy ubrani czy moge być wciąży....

Gość buahahahaahahaa
spierdalaj dziwko

Gość karolinapoznańpl
dzieki wiosenna mamo, widziałam to własnie, widziałam tez pilota do tv dla dzieci tez z fishera zastanawiałam sie,czy młody bedzie sie bawił, bo prawdziwego uwielbia i nas ztelefon stacjonarnym jak babcia z drugiej strony gada a on odpowiada i trzyma... musi to byc zabawka co się "odezwie" i co można wsadzic do buźki i pogryźć.. :)

Gość karolinapoznańpl
Chce dziecku wciskać edukacyjne zabawki, ponieważ myślę, że tak pomogę dziecku, które ma głupich rodziców :) Oczywiście jestem też zbyt leniwa, żeby zabrać dziecko w tak piękną pogodę na spacer i osobiście pokazywać świat. Wolę kupić jakieś plastikowe gówno :)

Gość z podanych wzorów zdecydowanie
wszelkiego rodzaju zabawkowe telefony i piloty - są suuper!!! jak będzie ciut starsze to fontanna z piłeczkami

Gość karolinapoznańpl
dzięki, własnie chyba kupię tego pilota z fishera.. ale się uśmiałam.... hahha bo dziecko cały czas jest na spacerze hehheh w domu nie ma prawa sie bawic jkimś "plstikowym gównem" ciekawa jestem czy tak 24h patrzysz dziecku w oczy podszywaczko

Gość karolinapoznańpl
boże co za niespełnione frustratki hehhe, zal mi Was i waszych dzieci, ze zamiast spędzac czas z nim siedza i obrazają innych,

Oj ja kupilam zabawkową komórkę która gra świeci robi cuda w 2 językach ;) myslalamz e moja stara nokia dzieki temu dożyje choć konca umowy z operatorem. Niestety fcorcia koniecznie chciala sie wymieniać. Oddawala mi swoje cudo a nokie zabierała. Powiem ci, nie wiem czy tylko moje dzieci tak mają czy wszystkie ale zauwazylam ze moje lubią te malo kolorowe zabawki. Tzn tymi odblaskowymi są zachwycone ale w sklepie, potem ryp do kąta, a na ukochane wybierają te szaro bure. Ich najlepsze miśki sa brązowo bure, proste i moim zdaniem wręcz brzydkie. Myślę ze coś w tym jest bo jak znioslam ze strychu pilot do starego dekodera to mloda go gryzla i spala z nim. Do dziś z nim popyla po domu. A z FP to ten grający byl ok. Druga fajna rzecz to interaktywny kubuś co opowiada bajki i ma duzo przycisków, trzecia klawiatura comffy do komputera (ale to tak kolo 10 miesiaca, dla 6 miesieczniaka moze byc za trudne to jeszcze)

Gość ToLja
wiosenna kurwo, wrocilas???? jebaj garba chujowizno zasrana

Gość karolinapoznańpl
a te kostki edukacyjne są ok?

Gość gość
Może jakiegoś pluszaka. Ja zabawki kupuję na allinside.pl. Sprawdź tam i znajdziesz z pewnością coś fajnego