Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampersy://///

czy tylko dla mnie to wydanie kasy w bloto?

Polecane posty

Moje dziecko po pampersach jest przesikane po nocy . Do tego smierdza one wedlug mnie chemia . Cena ich jest wyższa niż innych pampersów a jak dla mnie to jedne z najgorszych jakie uzywalam . czy ktorejs z was rowniez to sie zdarzylo??? Jestem natomiast bardzo zadowolona z pieluszek happy oraz chusteczek nawilazanych z tej firmy. spotkalam sie juz z opiniami roznymi. chamskie: dlaczego dziecku nie kupujesz pampersow? zwykle: ja uzywam tylko pampersow i ci polecam ( to przed porodem). mam wrazenie ze jestesmy wyjatkami ze nam nie pasuja ?

Gość nnnnnnnnnnnnnnn11111111
ja używam pieluszek z rossmana i wcale nie są gorsze a z happy nie za bardzo mi podeszły, chyba przez ten twardy rzep.moje dziecko miało po nim czerwone ślady.

Gość tylko najtańsze
my używamy pieluch produkowanych dla sieci, np. Tesko czy Auchan

Gość Nie-Mila
Ja bylam tylko z Pampersow zadowolona. Dla mnie to cala reszta pieluch smierdziala, byly sztywniejsze od Pampersow i moje dziecko po innych mialo wyszczypany tylek a na brzuszku wychodzily mu krostki.

A ja nienawidzę happy bo są grube jak 100 kg waty miedzy nogami. Ale to moja opinia. Baby dreamy są ok te oko eko czy jak im tam też ale srednio cenowo wychodzą. Na dady moje corki mają uczulenie ( w sensie starsza miala i mlodsza tez ma, synkowi nic po nich nie było) slip&play spox ale śmierdzi jak jest przesikany. Okropnie cuchnie. cudowne są natomiast Liber (ale kosztują tyle co pampersy i ciezko jest dostać tylko auchan albo simply market) no i ostatnio kupujemy pampersy. Jestem zadowolona, choć fakt- cena jest nieraz oszałamiająca, zwlaszcza tych premium care.

moje dziecko tez mialo uczulenie na dade. Te z rossmana - rowniez budzilo sie przesikane . Nie wiem jakos dla nas najlepiej trzymaja akurat te happy a ze grube sa to sie zgodze -ale co zrobic jak reszta w naszym przypadku zawodzi ? :(

moze to dlatego ze sa grube- nie wiem;)

Kazdy lubi co innego :D Mnie wkurat to wkurzalo ze są takie jak z waty. Nie wiem czy to dziecku przeszkadzalo ale mnie strasznie :D:D Nie kupilam tego wiecej już. Kuzynka uzywa dada dla swojej malej i nic jej nie jest po nich a moja teraz miala z przymusu ( nie szlo nigdzie kupic pampersów) i az jej się bąble zrobily na brzuszku. Po wcześniejszej paczce leczyląm odparzenia 2 tygodnie. Myślę ze nie ma co uogólniac ze jedno jest zle inne dobre bo każda dupcia inaczej reaguje na pieluszki ;) Tak jak z podpaskami. Niektore kobiety się zachwycają naturella a ja mam uczulenie na to śmierdzące coś co dodają do podpasek i wklądek ;)

Gość dla mnie tez
Dla mnie też Pampersy są stratą pieniedzy. Wiem- bo mam porównanie, używałam Pampersów (kilku rodzajów), Happy, Dada i Happy nam nie podpasowały- słabo dopasowywały się do pupy i córa przesikiwała. Pampers Sleep and Play- były do dupy- szybko przesiąkały. Inne Pampersa- ok. Ale po co mam płacić dwa razy więcej skoro Huggies tak samo spełniają swą rolę? Chyba tylko dlatego, że nazywają się 'PAMPERS"...

Gość dla mnie tez
Ucięło mi wypowiedź. Miało być: "używałam Pampersów (kilku rodzajów), Happy, Dada i Huggies. I te ostatnie używamy do dziś. Happy nam nie podpasowały"

Gość hfgdytefu
A ja uwielbiam Pampersa! Wypróbowałam chyba dosłownie wszystkie rodzaje pieluszek i chusteczek (Mam dwoje dzieci rok po roku) i pampers jednak wydają się najlepiej dopasowane i najwydajniejsze. Nie używam jednak tylko i wyłącznie pampersów. Babydream i Dada też są ok a moje ostatnie odkrycie to Wickies z Kauflanda, podobne do dady tyle że mają rozciągliwe boczki jak w Pampersach.

Gość kolokkoolook
ja tez uwielbiam pampersa ale odkrylam pieluszki z lidla i sa swietne tak samo pants up poprostu warte kazdego grosza ,ale pisze o rozmiarze 4 takze juz wieksze polecam

Gość bambaryllka
Uzywaj takich,jakie ci.pasuja. Ja wyprobowalam wiele i zdecydowalam -tylko pampers. inne mi przeciekaly,odparzaly ,otwieraly sie itp. Po to jest taki wybor,zeby kazdy wybral,co mu odpowiada. Rozumiem,ze jestes wkurzona,ja tez bym byla,gdyby ktos mi mimo moich doswiadczen ciagle wciskal na okraglo,ze pampersy sa do kitu

Gość bertylda34
ja rowniez nie cierpie pampersow, i nie tylko ze wzgledu na cene, bo teraz jest wybor pieluch ogromny i mozna spokojnie kupic tansze, ale moje dzieci pampersy rowniez przesikiwaly na wylot, jeden raz sikniete i nadawaly sie do zmiany, a na noc w ogole nie nadawaly sie, za kazdym razem mokre przescieradlo :O kompletny niewypal:O ja jestem bardzoe zadowolona z pieluch z lidla :)

Gość oslabiona idiotką
nie mam dziecka ale moja przyjaciolka ma i uzywa pampersow chociaz nie spi na kasie, bo mowi ze sa naprawde o wiele lepsze i warte tej kasy. ze to tak jak jest szynke za 10zl z biedry albo jakąś dobra, prawdziwą za 40zl