Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aredhel

Siostra mojego męża to dopiero prostaczka!

Polecane posty

Gość LOKIJUHYGTFR
NIE PODSKOCZYSZ....BO NIE MASZ CZYM...TAKA PRAWDA I TYLE W TEMACIE. MA PRAWO DZIEWCZYNA NOSIC WYSOKO GLOWE...

Gość wiem ,.,.,.
pewnie jest tak samo inteligentna i kulturalna jak ty buhahaha

Gość Do siostra mojego meza jest
podobna...no wlasnie nie jest podobna poniewaz jesli to co autorka powiedziala o swojej bratowej jest prawda (chodzi mi o ten tekst sierowany do dziecka) to tej kobiecie zupelnie brak kultury i oglady (czlowiek prawdziwie kulturalny nigdy i nikogo nie traktuje z taka jawna pogarda i nie dreczy dzieci kwestionujac ojcostwo ich taty). Jakkolwiek autorka pisze tylko ze swojej perspektywy i mysle ze troche wyolbrzymia a prawdopodobnie jej bratowa rzucilaby na cala sytuacjie inne swiatlo i byc moze okazaloby sie ze nie jest ona taka znowu czarno biala ale wracajac do tego ch chcialam powiedziec Twoja bratowa nie jest chamska ani wredna stara sie byc mila i grzeczna a ze sadzi iz pan robotnik nie jest osoba na jej poziomie z ktora chcialaby sie bratac, coz widac tak jest w istocie choc nie demonstruje tego teatralnie to stwarza dystans naturalny w sytuacji spotkania osob z dwoch roznych swiatow ktorym znalezienie wspolnego jezyka moze sprawic problem. Co do Bratanicy, widac moze nawet nie tyle czuje niechec co nie potrafi z dziecmi rozmawiac, postepowac ani zlapac kontaktu (i wcale o to nie zabiega) zdarzaja sie tacy ludzie zwlaszcza wsrod naukowcow-intelektualistow. JFakt ze bratowa nie jest twoja przyjaciolka z ktora macie swietna wiec i ktora uwielbia twoja corke nie znaczy od razu ze jest rodem z horroru i mozesz miec do niej sluszne pretensje

Gość hincowna
z twojego posta wynika że to jednak ty jesteś prostaczką a nie ona. nie dziwi, że nie ma o czym z tobą porozmawiać

Gość wiem ,.,.,.
Siostra nie jest rodem z horroru,normalna osoba z wyzszym wyksztalceniem napierdala miotla komus po scianach,rzeczywiscie sama elokwencja ,takt i wychowanie.Chyba same nie wiecie co piepszycie za brednie,co to za argument ze nie ma o czym rozmawiac z autorka,a co ma jedno z drugim wspolnego.To jej daje prawo zeby gadac jakies brednie do dziecka ,za takie cos powinna dostac w morde,to cos by ja to nauczylo.

Gość siostra mojego mez jest..
do wiem, nie twierdzilam, ze osoba ktora napierdala (jak to ujelas) miotla po scianie czy dreczy dziecko bynajmniej rodem z horroru nie jest (bo jest o ile rzecywiscie sytuacjia wyglada tak jak zostala opisana w watku a smiem watpic) lecz odnosilam sie glownie do innego postu autorstwa " siostra mojego meza jest podobna"

Gość weeeeeeeeeeee
Ludzie naprawdę kulturalni są kulturalni dla każdego. Taki pan profesor nie musi się wywyższać nad pana dozorcę, bo i tak każdy wie kto ma jaki status społeczny, nie musi nic nikomu udowadniać. A jak ktoś komuś daje odczuć, że czuje się lepszy, to zazwyczaj kompensuje jakieś swoje braki czy inne kompleksy. Oczywiście trzymanie dystansu to zupełnie co innego. Można być miłym i kulturalnym ale to nie znaczy, że od razu mamy się przyjaźnić z panem lumpem. Osobiście posiadam w rodzinie taką parę nauczycieli, którzy się tym bardzo szczycą, co jest zabawne bo osób z wyższym wykształceniem jest od groma ( w tym ludzie z doktoratami, dwoma fakultetami, czy jakimiś studiami zagranicą, do wyboru do koloru, inni nauczyciele też są). W sumie to się wszyscy z nich pod nosem śmieją.

Gość Potulna
Doskonale rozumiem twoją szwagierke.Nie warto na takie indywiduum jak ty zwracać uwagi.Istotnie ma dziewczyna rację.Jesteś straszna prostaczka!

Gość jest takie powiedzenie
"kto poniża innych sam jest niski" , przypomnij sobie autorko te słowa zawsze gdy ta pseudointelektualistka znów zajdzie Ci za skórę. Ona jest po prostu prymitywna, iloraz inteligencji nie stanowi o wartości człowieka!