Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziam43

Pierwsza mineta

Polecane posty

Witam, przejdę od razu do sedna. Jestem już jakiś czas z moim chłopakiem, on jest starszy ode mnie o 4 lata. Wie że nie jestem gotowa na stosunek i nie nalega, mówi mi że sam mnie zmuszać nie będzie i zawsze się śmieje że odrobimy po ślubie. Przyznam sie ze jestem mloda i nie doświadczona. Często jak siedzimy i się całujemy namiętnie on sie podnieca i wczoraj mnei prosił, prawie błagał abym pozwoliła mu się pobawić jak on mówi "Kasią" . ;)) Po dłuugich prośbach się zgodziłam, i szczerze powiem wam ze się zawiodłam. Prawie nic nie czułam, jedynie lekkie łaskotanie. A dodam że on miał większy kontakt z kobietami i poprzednie zadowalał, czy to moja wina? Może to było wywołane pierwszym stresem lub zmęczeniem ?

Gość Lizicipka
Daj mu się pobawić jeszcze pare razy.Za pierwszym razem nerwy Cię zjadły.

Gość Groszkowa panienka
Kasia... masakra, jakie to aseksualne, co za wiesniak ci sie trafil .

Gość kasiastamaciejka22
a wy to ten ślub w swojej bazie w szuwarach planujecie dzieciaczki z podstawówki? Rozumiem że zakup lalki sikajacej juz rozwazaliscie?

Gdyby facet nazwał moją tzipkę Kasią to bym chyba straciła popęd na zawsze. :D

Tu wcale nie chodzi o imie. Przypominam iż pytanie dotyczy całkiem czegoś innego, ale widzę że tylko jedna osoba potrafiła mi podpowiedzieć a na pomoc pozostałych nie mam co liczyć .

Gość vera tobie to nie grozi
bo zaden facet cie nie chce

madziam43... to normalne że nie czułaś podniecenia ponieważ byłaś zbyt spięta:) ale z czasem przekonasz się że jest to bardzo przyjemna forma seksu...:)

Gość Piękna, bo piekną jest każda
Kochana a jak bedziesz miała 20 lat to bedzie Twoją cipkę nazywał Katarzyną? A po 30 Kataraktą?