Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co uważa że...

przekuwacie uszy niemowlakom ?

Polecane posty

Gość do mamusi od 7 bolesci
"te mamusie co najgłosniej krzycvza ze nie wolno to pozostawie bez komentarza jest takie polskie przysłowie ,że ta krowa co najgłosniej ryczy najmniej mleka daje" tylko,ze trzeba wiedziec,kiedy cytowac ha ha ogolnie to ty mozesz wiele rzeczy dziecku zrobic tylko dlatego,ze "mysliz,ze wolno" lol

te mamusie co najgłosniej krzycvza ze nie wolno to pozostawie bez komentarza jest takie polskie przysłowie ,że ta krowa co najgłosniej ryczy najmniej mleka daje myślę, myślę i nie mogę zrozumieć przekazu:(

Gość mamoamelii to akurat byl
dla Ciebie komplement, jezeli Cie tesciowa nazwala feministka. Feministka to osoba, ktora uwaza, ze kobieta jest czlowiekiem. Mozesz tesciowej wiec powiedziec, ze nawet ja uwazasz za czlowieka ;)

Gość mamaamelii
:-) ja dyplomatka z tescowa jestem-rzadko dyskutujemy,bo jest daleko ale mnie rozsmieszyla,ze tak malo potrzeba-dla niej-zeby juz feministka byc...A ze wy cytujecie o krowach-no niezbyt milo,uwazam...to tez wykorzystam okazje.Do wyzej mowienia,ze niby 90% dziewczynek chce te dziurki w uszach-to "jesli wejdziesz miedzy wrony,to kracz jak i ony"'? I cytat dla matek -jakby co...

Gość do mamaamelii
To ja tez biala wrona jestem hihi a takie statystyki sa dla idiotow!

Gość gosia..........
Moja córka ma prawie 3lata. Nie przebilabym jej uszu. Balabym się ze. W przedszkolu jej wyrywa inne dzieci... poza tym, to jeszcze dziecko, o wiele więcej radości sprawi jej ksiazeczka czy misiu. A nie kolczyki

Gość mama5latki
sluchajcie-czytajac te wasze wypowiedzi spytalam corke,czy chciala by miec kolczyki-a wiec i dziurki.Odpowiedz taka."a muuuusze?" i ulga,kiedy powiedzialam,ze wcale nie musi. Nie ma to jak odpowiedz dzieci-kiedy juz moga mowic...

Gość żyrafa155
dla mnie to debilizm i tyle w tym temacie

Gość do mama5latki
dzieki,ze to napisalas :-)

Gość krowom sie przekluwa
a nie niemowlakom...

Gość up....
dobre!

Gość jizas
Tragedia jakas. A wam matki przekluwaly uszy za niemowlaka? Nosz szlag czlowieka trafia jak takie rzeczy czyta :-/ Ja mam 30lat i jakos nie mam przklutych ani nie nosze kolczykow, bede chciala to bede miec. A dziecko to chyba zabawka dla was, bo takie male chce? Co poniektore kobiety w ogole nie powinny miec dzieci, no chyba ze sie na pokaz robi.

Gość NienieNie......
Moja corka ma ponad rok i nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby jej uszy przekluwac. Tez spotykam sie z tym, ze ludzie mysla ze to chlopiec, bo nie ubieram jej rozowistych sukienek itp, a wlosow tez ma poki co niewiele, ale jakos nie wydaje mi sie zeby kolczyki byly jej do szczescia potrzebne. Jak kiedys bedzie chciala to owszem rozwazymy to na pewno, ale nic na sile. Wedlug mnie to kompletna bzdura zeby takim maluszkom fundowac tego typu ozdoby, badz co badz watpliwe... Moja tesciowa na przyklad po dzis dzien jest zla na swoja mame ze ma dziurki w uszach bo nie cierpi kolczykow.... A wszystkim zdziwionym znajomym, ktorzy pytaja czemu nie przebilam corce uszu odpowiadam, ze to moje dziecko i moja sprawa :)

Gość facet-przypadkowo
a ja-to tego momentu-to myslalem,ze to tylko latynosek zwyczaj.A,ze polki to juz tylko te zacofane by takie durnoty z niemowlakami wymyslaly...uszy przekluwac-no nie!

Gość na moje oko
To większość tych lasek co chce dzieciom uszk przekłuwać to Ślazaczki są. Tu taka moda chyba jest.

Gość gosia..........
Niemowleta z przeklutymi uszami, ubrane w sukieneczki ksiezniczek, to przeważnie dzieci dawnych dyskotekowych modnisi, które na kilometr zalatywaly tandeta. Lub niedowartosciowanych rodziców którzy byli szaraczkami w dziecinstwie i myślą ze jak wystroja dziecko to osiągnie więcej w życiu. Dla mnie kolczyki u malucha to bzdura i glupota

Gość ojjjjjjjj
nie tyle co przekuwamy uszy, to robimy jeszcze piercing na pepkku, w ustach, + obowiazkowo tatuaz, a co :O

Gość gosia..........
Tak samo glupota są wszystkie te zabawki fp mega interaktywne misie i inne stworzenia.które. na potęgę kupują rodzice. To jakies szalenstwo jest. Nieraz sprzedają na allegro zabawki po dzieciach, to latwiej byloby wyliczyc zabawki ktorych nie mają niż te co mają. O wiele bardziej stymuluje rozwój mózgu zabawa pudelkiem po kremie z zakretka niż mechaniczny super mis

Gość a co wam do tego
ja przekłułam i co wam do tego?idźcie sie wyżyć na kasjerce w biedronce zapiździałe mamuśki

Gość do co wam to tego
jestes akurat potwierdzeniem ,ze takie,a nie inne typy matek -czyt.ogolnie zacofane-przekluwaja uszy niemowlakom

Gość nie przekluwac uszu
niemowlakom!troche rozumu,mamuski!