Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fweg

pierwszy zwizek po 20.

Polecane posty

Gość fweg
hehe, ja tez chodze na silownie, ale wlasnie w zimne pory roku, latem rower i spaery;) tez mnie korci silownia, bo jets tam taki jeden(w sumie to co chwila ktos mi sie podoba),ktory widzialam, ze zwrcil na mnie uwage i teskno mi do jego spojrzen:P wiem, chore.

Gość jatez jatez
co za zbieg okoliczności:) hehe. Nie uwazam zeby było to chore, po prostu jak ktos nam sie spodoba chcielibyśmy tę osobę widywać częsciej.

Gość fweg
ja nawet nie wiem, czy on mi sie podoba. ie jest w moim typie, bo lysol, troche przypakowany i wyglada jak kibol, wiec totalnie nie dla mnie, ale ma w sobie taki spokoj, widac, jest troche wycofay, nie wdaje sie w glosne rozmowy z innymi z silowni. moze tylko tak wyglada, ato mylne, wiadomo, steretypy dzialaja. :)

Gość jatez jatez
irytują mnie płytkie komentarze ludzi, beznadzieja.Ale cóż są ludzie i parapety... Mój przystojniak z siłowni wbrew pozorom, stereotypu facetów z siłowni, jest drobnej budowy i zdecydowanie ma cos w sobie. Słyszałam kilkakrotnie jego rozmowy telefoniczne i naprawdę, ma ciekawą osobowość i tak myśle, że to chyba artysta jakis, zna się doskonale na sztuce, imponuje mi.Jesu, ale się rozkojarzyłam. No ale wracając do rozmowy to stwierdzam,ze mógłby byc moim partnerem:)

Gość p.z.u.
myślę, że taak. Jest taka szansa. Tylko, że... dzieli nas jakieś 5 bitych godzin jazdy autem, więc jest to utrudnienie, troszkę. Ale jak to mówią: kto chce szuka sposobu, a kto nie chce szuka powodu. ;) lecz bardzo chciałabym żeby był to On :classic_cool:

Gość fweg
super, ale masz zamiar cos dzialac w tym kierunku?

Gość fweg
p.z.u.-dobre powiedzenie, nie slyszalam tego. wiesz co, nie nastawiaj sie, ze chcialabys, by to on byl wlansie TYM. ja tak mialam kilka razy, mowilam sobie, ze takiego zawse szukalam, chcialabym takie faceta, niech to on bedzie tym dla mnie i pozniej nie wychodzilo, na poczatku lament, a teraz stwierdzam, ze dobrze. a nie ma co sie tak nastaiac, bo jak za bardzo nam zalezy od samego poczatku, jakby nie maja zadnej podstawy do tego obezwladniajacego nas uczucia, to zwykle konczy sie zle, przynajmniej u mnie. im bardziej jestem wycofana, tym bardziej ktos za mna lata, a jak mi zalezy, to nadstawiaja tlek, zeby ich pocalowac. no i nie ma co traktowac faceta, jak bostwo. taka madra jestem,a sama tak robie:P

Gość jatez jatez
racja. Ale wiesz co? coraz częściej spotykam się z czyms takim,poznaję kogoś nowego i ten ktos mysli ze ja kogos mam. Juz zadając jakiekolwiek pytanie zaklada, ze jestem z kims w zwiazku. Nie wiem dlaczego, ale czasami tez mnie takie cos irytuje.

Gość p.z.u.
tak, tak. Masz stuprocentową rację, pani mądralińska :P ;) ale jak wiesz z doświadczenia łatwo powiedzieć, trudniej zrobić :P ale fakt faktem, trzeba zachować niewielki dystans, żeby nam nie zależało za bardzo, bo skończy się tak jak mówisz ;(

Gość fweg
jatezjatez- zapewne jestes fajna laska i stad ich alozenie, ze kogos masz. ja tez jak widze facet, co mi wpadnie w oko, to stwierdzam, ze nie moze byc sam, nie on! p.z.u.-trzymam za Was kcuki! dla mnie zasada, ktora pozwala(tak misie wydaje) ulozyc zdrowa relacje, to lubic, kochac, szanowac przede wszystkim siebie. mam nadzieje, ze wiesz o czym mowie-nie chodzi mi o ksiezniczkowanie, a o bycie fajna, ciepla dziewczyna ktora jednak nie rezygnuje z soebie dla faceta.

Gość p.z.u.
oczywista oczywistość fweg. :) jeśli nie szanujesz, nie kochasz i nie akceptujesz siebie to jak ktoś inny ma to zrobić? :) Fweg, a nie boisz się że jak już poznasz tego kogoś to się na niego rzucisz? Hihihi :P Też trzymam za nas kciuki, ale będzie ok, bo być musi :P

Gość jatez jatez
czekam czekam na dzien w którym moje zycie całkowicie sie zmnieni-w sensie az pojawi się ten "on" na horyzoncie. Póki co, trzeba sie delektować życiem. Na pewno fajne jest uczucie, jak to przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie:)

Gość fweg
wiesz, bardzo bym chciala sie naniego rzucic, bo wzgledem facetow zwykle jestem wycofana i zdystansowana, ale widocznie bylam taka, bo nie bytlam gotowa, a albo faceci byli nieodpowiedni. teraz to sie marrtwie, gdzie ja mam poznac fajnego faceta bo nie wiem czy to glod emocjonalny, czy ficzyny, ale chce mi sie faceta, az sie siebie boje:P

Gość fweg
ja tez sie poki co delektuje zyciem, ale chcialabym we 2. wiecie, wyobrazma sobie wspolne podroze i wieczory, ach:P ale teraz tez nie jest zle, nie?:) jest git.

Gość jatez jatez
oczywiscie, jest git. Pozytywne nastawienie jak najbardziej mile widziane! pewnie, najlepiej to byłoby delektować się tym życiem w dwójkę. Czasami odczuwam całkowity brak tej drugiej osoby-gdy np. dzieje się coś waznego w moim życiu i chciałabym się z kimś tym podzielić, razem przeżywac te momenty i wtedy zdaje sobie sprawę ze nie mam z kim się tym podzielic.Wtedy łąpie mnie całkowity dół.No ale koniec tego smęcenia, wszystko przed nami, połowa sukcesu zależy do nas samych

Gość fweg
:) skad jestescie, dziewczyny?

Gość jatez jatez
Pń.Może zorganizujemy jakies spotkanie? Jeśli oczywiscie jestescie z moich okolic:)

Gość fweg
le, ja Olsztyn, ale za rok mam zamiar moze uderzyc w Poznac:P

Gość jatez jatez
łe, za rok?

Gość fweg
no, stduiuje jescze jeden kierunek, za rok go koncze i mam zamiar sie wyprowadzac, jeszcze nie wiem gdzie tylko, ale podoba mi sie poznan i wroclaw, krakow itp:P