Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna naiwna

Wczoraj kochałam się pierwszy raz i...

Polecane posty

Gość smutna naiwna

po wszystkim facet powiedział, że powinniśmy przestać się spotykać, że było miło, ale on nie jest gotowy na stały związek a ja jestem za młoda i nie chce mieszać mi w głowie... czuję się nic nie warta, zawsze śmiałam się z takich sytuacji, jak można dawać się tak oszukiwać, a teraz mnie samej się to przytrafiło. Spotykał się ze mną 4 miesiące tylko po to by mnie zaliczyć. Już nigdy nie zaufam żadnemu mężczyźnie. Każdy jest taki sam :(

Gość kasaa
4 miesiące to krótko,mogłaś poczekać może odkryłabyś że to zwykły idiota

Gość kakakakalicjakakaka
To jest chore. Dlaczego tacy faceci nie wezma takiej dziewczyny z ktora uprawiali by tylko seks, ale wola oszukiwac, co oni chca udowodnic, nie rozumiem tego, wspolczuje Ci ze tak Cie potraktowal

Gość Sammmmmie
A przynajmniej dałaś gnojowi po mordzie, kiedy to powiedział?

Gość kakakakalicjakakaka
A ile masz lat?

Gość fffffffffffffffffeee
tez tak mialam, nawet gorzej - poporstu przestal sie odzywac...

Gość smutna naiwna
20 lat. Nie dałam mu po mordzie, bo nawet nie wiedziałam wtedy co mam myśleć tak mnie tym zaskoczył...

Sama widzisz, faceci to kretyni, tylko jedno im w głowie ! Radze ci znajdź sobie jakieś zajęcie i zapomnij o nim i tej akcji jak najszybciej. :) Szkoda nerwów na takiego typa. Na pewno jesteś wartościową i mądrą laską, która może mieć fajnego faceta i na takiego właśnie czekaj. :) Ale nie szukaj, bo sam się znajdzie :) 3maj się.

Gość smutna naiwna
"4 miesiące to krótko,mogłaś poczekać może odkryłabyś że to zwykły idiota" 4 miesiące byliśmy parą, ale znaliśmy się dłużej, ponad rok. Nie chciałam czekać nie wiadomo ile, on mnie siłą do niczego nie nakłaniał, nie szantażował że jak z nim tego nie zrobię to odejdzie. To była też moja decyzja, nie wiedziałam tylko, że on traktuje mnie jak zabawkę.

Gość kakakakalicjakakaka
Nie wydaje mi sie ze 4 miesiace znajomosci to za krotko

Gość smutna naiwna
doveshe taki mam zamiar, zająć się czymś, by tyle o tym nie myśleć a trudno będzie mi o tym zapomnieć, w końcu to był mój pierwszy raz i zawsze zostanie mi to w pamięci. :(

Gość kakakakalicjakakaka
Ale nie rozumiem takich facetow, po co to robia

Gość amadeuszMOCART
A JAK BYLO? :)

Gość kakakakalicjakakaka
Zalezy jak do tego podejdziesz. Ja czesto o pierwszym razie zapominam bardziej pamietam swoj pierwszy orgazm bo to jest przezycie

Gość Sammmmmie
kakakakalicjakakaka - Prawdopodobnie lubią gonić za króliczkiem. A kiedy króliczek pozwoli się złapać, tracą zainteresowanie.

ale pajac! Nie martw się, nie wszyscy goscie tacy są! A on wiedział, że jesteś dziewicą?? Bo jeśli wiedział to tym bardziej palant!

Gość sjkdhshgfjk
ale szmata do podłogi z tego czegoś co nawet obok faceta nie leżało. ciesz się, że to bez jajeczne coś odkleiło się od ciebie. jak było miło to będziesz miała jedną chwilkę do wspominania, jak kiepsko to za jakiś czas nawet nie będziesz o tym pamiętać.

Gość facet jak się patrzy
"To jest chore. Dlaczego tacy faceci nie wezma takiej dziewczyny z ktora uprawiali by tylko seks, ale wola oszukiwac, co oni chca udowodnic" "Ale nie rozumiem takich facetow, po co to robia" Ynteligencja kobiet jest doprawdy porażająca :D:D:D Jakby Ci powiedział na dzień dobry, że chce Cię przelecieć i nie chce być z Tobą w związku to byś mu nie dała :D Aż tak trudno to wydedukować?

Gość gt6fr
Cóż takich wybieracie a porządni, wartościowi mężczyźni są samotni.

Gość sjkdhshgfjk
e tam, lepiej być chwilę z ruchaczem zaliczaczem niż tracić miesiące na nudzenie się z porządnym. raz się żyje, czasem się cierpi, czasem się popełnia pomyłki z wiekiem mniejsze. nie moralizuj, jego pokochała i źle oceniła, nikt nie ma na czole napisane czy jest porządny. ten porządny może mieć diabła za skórą, a ten niby nieporządny, może okazać się ok. znała gościa rok i wydawał się tym porządnym i co? gdyby wiedziała, że się przewróci to by nie wstała.

Gość sjkdhshgfjk
Ja osobiście wolałabym być zdradzana przez nieporządnego niż być w stałym związku z porządnym.

Gość jkyugjgh
I tak o to widać lepiej jest być draniem i zdradzać kobiety i pluć im w twarz niż być porządnym mężczyzną z zasadami.

Gość on_bez_pseudonimu
ide po line i poszukam suchej gałęzi...

Gość on_bez_pseudonimu
żartowałem... tak naprawdę to idę skoczyć z mostu ;P

Gość sjkdhshgfjk
swoją drogą to głupi ten facet, tyle z nią się męczył dla jednego numerku i spasował? 4 miesiące pajacowania:P hehe, musiał mieć niespełnione marzenie aktorskie, skoro tak długo odgrywał rolę amanta:P bez honorowa pluskwa. gardzę takimi co żałośnie okłamują młode, niedoświadczone dziewczęta. zero odpowiedzialności. mogliby sobie poszukać jakąś kochankę na seks, ale widocznie nie są dość dobrzy w te klocki i wolą dziewice.

Gość sjkdhshgfjk
o kogoś tak natchnęła moja wypowiedź, że się nawet podszył:P o 18.41 pozdrawiam porządnego frustrata:P

Gość bo przystojny ....
a ja nie chce takiej kobiety co po 4 miesiacach idzie do lozka nie musisz nam ufac zaden porzadny facet cie nie zechce !!!

Gość sjkdhshgfjk
oj kolego, porządny facet nie dołowałby jednej naiwnej, młodej, cierpiącej dziewczyny, która źle oceniła sytuację.

Gość vbf
Czyli tak czy siak lepiej wychodzą na tym CI którzy kłamią kobiecie niż ci co są uczciwi w stosunku do niej.

Gość sjkdhshgfjk
niekoniecznie. myślę, że przystojny, kulturalny, zaradny, stabilny facet wygra z tylko przystojnym, kłamiącym. jednak przystojny, ciekawy kłamca wygra z nudnym, porządnym, nieatrakcyjnym.