Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dahnjkjsckla

Drogie mamy aktywne zawodowo..jaki kurs zrobicaz po zeby dostac ciekawa prace...

Polecane posty

Gość dahnjkjsckla

Mam wyksztalcenie srednie,kilka kursow sprzedazy,przez 10lat pracowalam jako handolwiec w kilku firmach..teraz po urodzeniu 2giego dziecka czuje ze nie bede mogla poswiecic sie pracy w delegacjach i po 12h dziennie... Podpowiedzcie cos

Gość asdasdasda
up

Gość asdasdasda
nie wierzę,że nie ma tu żadnej pracującej mamy,ktora moglaby mi podpowiedziec.... tylko tematy o kupach i porodach?

Gość hmm po kursie raczej nie dosta
niesz doobrej pracy:O:D teraz po studiach ciezko o prace a co dopiero po srednim:D

Gość szalona wariatka
nie ma tiu takich pewnie bo te coi mają fajna prace, to nie mają czasu na kafe a te co piszą, to siedzą w domu.... pewnie bez pracy :( ale powiem ci autorko że jestem w podobnej sytuacji i chętnie poobserwuje twoj wątek

Gość Ja nie jestem mama ale sama
chcialabym wiedziec. Jestem grafikiem, w moim miescie sa ich tysiace

kurs spawacza albo motorniczego tramwaju;-) a tak na poważnie to po żadnym kursie nie dostaniesz fajnej pracy, bo dla potnecjalnego pracodwacy liczy się doswiadczenie. Jeżeli już chcesz to proponuję język obcy. Albo podszkolić taki który znasz, albo zacząć coś nowego. Zależy od tego co chciałabyś robić. bo np. po co bazy danych dla fryzjerki, albo kurs robienia manicure dla handlowca... Ja osobiście planowałam cisco, ale na to potrzeba mi 4 semestry i nie wiem jak to będzie z czasem jak wrócę do pracy.

Gość swietlanaaa
a co to jest to cisco?

to takie kursy dot. teleinformatyki. Chciałabym przekwalifikować na administratora sieci. W sumie do pracy nie jest mi to niezbędne, ale nigdy nie wiadomo kiedy pracę będę chciała, albo musiała zmienić.