Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość workcredittax

work credit tax

Polecane posty

Gość workcredittax

Mam pytanie,moj chlopak pracuje na akord i wychodzi mu 30 czasami 29 godz tygodniowo pracy,mamy dziecko a odmowili nam work credit taxu podajac za przyczyne ze za malo pracuje i ze nie spelnia 30 h bylismy w biurze u takiej babki i mowila nam ze nalezy sie to nam a jednak z jakiejs nie wiadomej przyczyny nie chca nam teho przyznac. Napisalismy odwolanie i czekamy, sprawa ciagnie sie juz 7 miesiecy od kiedy zlozylismy wniosek i ciagle dosylalismy dokumenty itp a teraz ta odmowa

Gość workcredittax
up up

Gość tak,tak,to wy
Tepa strzalo. Ty nawet nie znasz poprawnej wersji benefitu!! Zal mi cie polaczku.

Gość workcredittax
Ty Ty bujaj sie ! poprawna nazwa to WORK CREDIT TAX tepaku

Gość tak,tak,to wy
Hahahhahaha i dobrze,ze wam nie przyznali,bo takiego czegos nawet nie ma kretynico

Gość agnieszka uk uk uk
A gdzie mieszkacie?

Gość workkredittax
W Angli.

Gość agnieszka uk uk uk
?????? Nie ma takiego!!! Co to za nazwa? Normalna ty???

Gość workcredittax
Bujaj sie frajerko,kak nie miesz pomoc to wyjazd! Niedouczona jestes

Gość dsdf
jesli bylnby sam musialby pracowac 16 godzin jesli jestescie para musi pracowac powyzej 30!!!!! i to duzo powyzej tak zeby srednia zawsze byla powyzej

Gość dsdf
generalnie od kwietnia 2012 jest cicha dyrektywa zeby ........... polakom nowym nie dawac working tax i child tax a tym co otrzymuja maja do 2013 stopniowow obnizac

Gość dttrg
Ty Ty bujaj sie ! poprawna nazwa to WORK CREDIT TAX tepaku oburzyłaś się, a ktoś ci słusznie zwrócił uwagę. Tak to się nie nazywa :D:D

Witam .mam pytanie co powinam zrobic poniewaz pracownik tax credit pomylil sie i odebral cale WTC nastepnym roku rozliczeniowym ,mi natomiast powiedziano ze overpayment jest za zmiane w dochodach minol rok kwota zarobku zmniejszyla mi sie a znowu zabieraja mi overpayment dzwoni i pytam sie dlaczego w odpowiedzi dostaje odpowiedz ze za rok 2011-2012 dalsz czesc WTC z tego roku bo w zeszlym nie pobrali wszystkiego muwoe im ze to bez prawnie bo WTC nalezal mi sie pani z tax credit odpoweiedziala ze mam racje i moge apelowac ,ale apelacja zostanie anulowana prawdopodobnie gdyz od 2012 roku minelo juz 30 dni.zaznaczam prosze o odpowiedz osob ktore mialy z tym doczynienia jest to duza kwota bo prawie 4000 .

Gość djdjejdjdjr
Jeżeli masz duży overpwyment to cinzablokuja dopóki się sam nie spłaci.