Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burzaaaa

Kobieta Lew - do kogo najlepiej pasuje?

Polecane posty

Kobiety spod znaku lwa łączcie się :):) Piszcie z jakimi partnerami jest wam dobrze...

Gość yeig halz
do wszystkich bo to najwięlsze suki

Gość w wiekszosci horoskopow
lew kojarzony jest z wodnikiem - najtrwalsze zwiazki. Chyba cos w tym jest...

Zaskoczona jestem, nie spodziewalam sie takich odpowiedzi, pozdrawiam... Na prawde, az tak zle z Nami jest?

Gość słomczyca
to prawda Kobieta Lew i Facet Wodnik to najlepsze połączenie... jestem w małżeństwie z Wodnikiem - jest cudownie. przede wszystkim 0 nudy - polecam :)

Gość gość
Lwy to strasznie leniwe i rozczeniowe kobiety. Dodatkowo bardzo rozkapryszone. Muszą mieć faceta tzw.pantoflarza, który będzie im dostarczał worek kasy i nic od nich nie oczekiwał.

Gość gość
2013-09-18 22:29:05 gość 100% prawda

Gość gość
potwierdzam.. potrzebuje pantoflarza z forsą.. czyli kobieta - lew, facet - osioł

Gość gość
zle postawione pytanie ale sprostuje kto, znaczy jaki znak pasuje do pieknej pani lew? odp: ?

Gość gość
Do pięknej pani lew pasuje kasiasty pan osioł!.. czytaj ze zrozumieniem młocie

Gość gość
Mój znak to lew a mojego faceta ryby. I w tym związku to on jest ogień ja woda. Jestem bardzo zaangażowana, sądze że on mniej. To ja czuwam nad wszystkim on lubi wyskoki. Mimo że jesteśmy razem 6 lat on raczej nie myśli się ustabilizować a ja tego pragnę. Albo nie wiem, może od niego za duzo oczekuje. On ma trudny charakter. Nie wiem czy to wszyscy faceci-ryby są tacy

Gość gość
miałem zonę lwa....nie pasowała do mnie:D

Gość gość
kobieta lew to ja, ja dobrze dogaduje się ze skorpionem , nie dogadam się z baranem,

Gość gość
To ja mam zupełnie odmienne zdanie , ze strzelcem nie da sie moim zdaniem dogadać w 100 procentach . Jestem lwica i potwierdzam że jesteśmy skąpe na pieniadze i wygode oraz leniwe. Aczkolwiek potrafimy w swoim życiu poprowadzić wszystko tak by być szcześliwymi i uszcześliwiać zarazem innych. Lwice to prawdziwe kochanki i przyjaciółki swoich partenrów. Ja osobiście mam parnera raka i uważam to za dobry wybór. Szczegolne NIE powiem pana z pod znaku strzelca i panny :)

Gość wróżka zuzanna
ja lwica - mój ojciec wodnik- bardzo dobrze sie dogadujemy... byłam zakochana w wodniku i to tak bardzo, ze nie chciałam nikogo innego 8 lat, ale on mnie nie kochał... obiecałam sobie, że będziemy razem w przyszłym życiu, skoro teraz mnie nie chciał... zobaczymy :)

Gość gość
Ja ja jestem Lwicą i związałam się z Koziorożcem. Owszem bywa cięzko bo oboje mamy mocne charaktery, ale jedno za drugim by w ogien wskoczyło. Jak są dwa mocne znaki to czasem az iskrzy, zarówno z kłótni jak i w łożku :D

Gość gość
Lwica najlepiej z Koziorożcem. Nie polecany związek bo rzadko się uda ale jak wyjdzie to jeden z najtrwalszych i najmocniejszych. Niestety najczęściej koziorożec przed lwem ucieknie.