Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrol

pytanie do kobiet

Polecane posty

miałabym coś przeciwko długotrwałemu bezrobociu faceta nie miałabym problemu z jego niższym dochodem

Gość ewunia;)))))))
skoro ona nosi spodnie w waszym związku to nie ma sie co dziwić ;)..facet musi być facetem a nie ......

Gość karrrol
czemu nie ma sie co dziwic?

Gość Inimeg24
Skoro ona rządzi to sie nie dziwie ze tak jest. Dałes sobie wejsc na glowe i teraz masz. Nie zdziwila bym sie jakby cie puscila kantem... Sorry ale facet powinien w domu rzadzic. Trzymac kobiete twarda reka, pokazac kto jest glowa rodziny... Poddales sie prawdopodobnie lub nigdy nie chciales byc ,,facetem'' i zonka to wykorzystala.

Gość ewunia;)))))))
popieram...

Gość karrrol
zawsze wydawalo mi sie, ze wiecej da sie zalatwic bedac ugodowym, zreszta ja ciezko byloby trzymac twarda reka

Gość Inimeg24
To kogo ty wzioles sobie za zone??? Jakbys byl prawdziwym facetem z charakterem to tak by nie bylo... Każda kobiete da sie podporzadkowac (w miare rozsądku). Moze jeszcze to ona prosila cie o reke a nie odwrotnie? Ja cie nie rozumię... Brak mi słów do takich facetów którzy najpierw daja sobie wchodzic na glowe a po 3 latach to kobieta jest ta zła... Ech...

Gość karrrol
nie prosila mnie o reke, ale co ja poradze ze taki mam charakter, jej nie da sie podporzadkowac, bo reaguje agresja

np. dzis wieczorem wyszla i nawet nie powiedziala gdzie, nie pierwszy raz jest taka sytuacja chlopie, twoja żoneczka ma na ciebie wyjebane, ale jesteś głupi jak but że jeszcze nie rozwiazles

Gość Inimeg24
reserved jak moze sie rozwiesc jak on nawet nie widzi tego jak ta kobieta go traktuje... chuj z tym ze robi z niego szmate do podlogi ale on ja kocha i juz. Taki typ faceta.

Gość karrrol
nie chce sie rozwodzic

Gość karrrol
ja nie chce

Gość Inimeg24
No Halinka to mogla by cos powiedziec na ten temat. Tylko ze z Ferdka zawsze jakis facet wychodzi a nasz autor to miom zdaniem cieple kluchy. Karrrolu czy ty nie chcesz sie rozwodzic bo kochasz zone czy dlatego ze boisz sie zyc bez niej? Nawet jakby sama ci to zaproponowala bo np nie pracujesz i znalazla sobie innego towazysza na reszte zycia nie dasz jej rozwodu? Kobieta w zyciu potrzebuje faceta, jego siły, miec jakies mocne ramie zeby sie wyplakac. Ja jej sie nie dziwie ze tak cie traktuje.

Gość karrrol
Inimeg24 na chwile obecna ciezko byloby mi zyc bez niej, chocby ze wzgledow finansowych. Dlaczego nie dziwisz sie? Czy to ze ktos ma ugodowy charakter to jest powod zeby go nie szanowac?

Gość SAMIJOOOOOO
JA TAK NIE UWAZAM,KIEDYS JA NIE MIALAM PRACY , TERAZ MÓJ FACET NIE MA I SZANUJEMY SIĘ ZAWSZE :-d NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO ŻE KTOŚ JEST GORSZY!!!!!!

Gość Inimeg24
Oj Karolu... Czy ty nie potrafisz wziasc zycia w swoje rece i znalesc sobie prace czy nie chcesz? Jestes chory, niepełnosprawny? Chyba nie wiec w czym problem? Ugodowy charakter to mozesz miec w sprawie zakupów, remontu czy w którym klubie sie bedziecie bawic. Weź sie jej postaw raz a dobrze. Facet nie moze byc uzalezniony od kobiety. Chcesz zeby nadal traktowała cie jak dodatek do obrączki????

Gość henrietta.
Taki facet to nieudacznik