Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greyeyess000

mężczyźni - zwrócilibyście uwagę na kelnerkę/sprzedawczynię?

Polecane posty

Gość zeeenek
A ja sie dziwie.

Gość Baron Justin de Vcipeval
faktem jest jak przed grzmoceniem baby nie moge sobie z nia porozmawiac o austraickiej szkole makroekonomi to potem jakos mi sie ja kiepsko rucha baby manualne tylko na raz no moze dwa razy takie chwilowki

o ASE wie naprawdę mało która kobieta, w tym wiele wartościowych i interesujących. Równie dobrze kobieta by mogła powiedzieć że jak nie pogada z facetem przed seksem o botanice to jest lipa.

Gość zeeenek
Oczywiscie, ze by mogla tak powiedziec. Zreszta nie mowimy tu wylacznie o seksie, bo na seks kasjerka jesli jest ladna, to oczywiscie moze byc. Mowimy tu o stalym zwiazku.

Gość mam rower i lapmkę na 9 LED
Ale co rozumiesz przez zwrócenie uwagi?

Gość azsieniechcedziwic
zeeenek A dlaczego nie nadają się do stałego związku? przecież wiadomo, że jak dziewczyny studiują, uczą się i pracują np w kawiarni to taka praca nie jest ich jedyną ambicją, większość później zaczyna pracować gdzie indziej. Przecież nie będą pracować do końca życia jako kelner/sprzedawca :) ludzie ja nie wiem czego Wy oczekujecie, że co, że kobieta po szkole czy w trakcie studiów od razu nie wiadomo jaką super pracę będzie mieć? (a na kafełe zbulwersowani że kobiety lecą na kasę, mężczyźni wcale nie lepsi :o )

jak dla mnie to nie jest żadna wada. nie oceniam kobiet w ten sposób

Gość zeeenek
"A dlaczego nie nadają się do stałego związku? przecież wiadomo, że jak dziewczyny studiują, uczą się i pracują np" Autorka niedookreslila czy jest studentka pracujaca czasowo na kasie czy jest panna po zawodowie pracujaca jako fizyczna. "w kawiarni to taka praca nie jest ich jedyną ambicją" Roznie z tym bywa. Zalezy jaki studiuje kierunek. ," większość później zaczyna pracować gdzie indziej." Patrz wyzej. "Przecież nie będą pracować do końca życia jako kelner/sprzedawca " Nie wiadomo. "ludzie ja nie wiem czego Wy oczekujecie, że co, że kobieta po szkole czy w trakcie studiów od razu nie wiadomo jaką super pracę będzie mieć?" Po studiach wypada pracowac w czyms co sie studiowalo, a nie na kasie czy w magazynie. "(a na kafełe zbulwersowani że kobiety lecą na kasę, mężczyźni wcale nie lepsi )" Ja nie jestem zbulwersowany. I musze cie rozczarowac: faceci dzis rowniez patrza na kase kobiety i jak rokuje ona na przyszlosc. Oczywiscie nie mowie tu o kasjerach czy magazynierach. Ale ktoras ekspedientka wyzej wspominala cos o jakims stomatologu;)

Gość greyeyess000
zeeenek "Autorka niedookreslila czy jest studentka pracujaca czasowo na kasie czy jest panna po zawodowie pracujaca jako fizyczna." nie pytam czy zwrócilibyście uwagę na mnie, ale ogółem o kasjerki/kelnerki, więc co to ma do rzeczy. Pracuję czasowo w kawiarni, wolę robić to, niż tylko studiować i obijać się w wakacje i później zresztą też. Nie mam jeszcze uprawnień do wykonywania zawodu z jakim związane są moje studia. Małe podsumowanie co do tematu.. Opinie są podzielone, są tacy którym nie przeszkadza taka praca u kobiety, a są i tacy którzy oceniają od razu, po pozorach, nie znając danej osoby szufladkują ją bo jest po drugiej stronie lady :)

Gość zeeenek
"Małe podsumowanie co do tematu.. Opinie są podzielone, są tacy którym nie przeszkadza taka praca u kobiety, a są i tacy którzy oceniają od razu, po pozorach, nie znając danej osoby szufladkują ją bo jest po drugiej stronie lady" Zgadza sie.

Gość jfbsdkfbkdjsb
Dla większości facetów nie byłoby to problemem aczkolwiek odwrotnie to byłby poważny problem.

Gość Marzenkowiec
A co może zaoferować cymbał po zawodówce ?

Gość zeeenek
"Dla większości facetów nie byłoby to problemem aczkolwiek odwrotnie to byłby poważny problem. " Wszystko zalezy od tego o jakim facecie mowimy. Dla kasjera/magazyniera zaden. Dla stomatologa raczej spory. Mowimy oczywiscie o zwiazku, a nie o jednorazowym seksie czy romansie.

Gość leny111
Ja zawszy zwacam uwage

Gość greyeyess000
"Wszystko zalezy od tego o jakim facecie mowimy. Dla kasjera/magazyniera zaden. Dla stomatologa raczej spory." Może nie uogólniajmy, koleżanka wyżej jest związana ze stomatologiem wiec wszystko jest możliwe jak widać :) Trzeba tylko spotkać tą "właściwą" osobę, na to wygląda :)

Gość zeeenek
"Może nie uogólniajmy, koleżanka wyżej jest związana ze stomatologiem wiec wszystko jest możliwe jak widać Trzeba tylko spotkać tą "właściwą" osobę, na to wygląda" Kolezanka wyzej napisala, ze jest zwiazana ze stomatologiem, co nie oznacza, ze jest zwiazana ze stomatologiem. Ja osobiscie nie znam takich przypadkow. A nawet jesli to prawda, to nalezy to bardziej traktowac jako wyjatek, niz trend.

Gość joachnna teacher
witam u na s jest tak ,z e ja jestem nauczycielem a moj maz robotnikiem-posiada wlasna fieme i pracuje fizycznie po zawodowce jest, jakos mi to nie przeszkadza bo zarabia bardzi duzo.