Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulsss

quinny zapp xtra

Polecane posty

Gość mirabelka z pieca
to jakiś nowy model - miałam ten starszy, co sie siedzisko nie rozkładało i byłam zadowolona

Gość siupiiiiiiiiii
bardzo maly podnozek.wozeg generalnie jest niestabilny.mam wrazenie ze lada moment sie zlozy.

Gość mamamzuzi77
moja kolezanka miala ten wozek, jej dziecko nie nalezy do najwiekszych ale w okolicach 15-16 miesiaca musiala zmienic wozek bo sie nie miescil. Ogolem wyglada fajnie, znajoma go chwalila, ja mam model duzo starszy freestyle ( 3kolowiec na pompowanych kolach) i jestem bardzo zadowolona)Pozdrawiam

cholewa, już trzeci wózek kupuję. Jakoś nie mogę trafić :( Quinny ma dość dobre opinie, w sklepie też zachwalają i polecają. Zdaje mi się dość wygodny a przede wszystkim kusi mnie jego waga i to, że jest tak mały po złożeniu

Ja mam ten wózek. Jest niesamowity w porownaniem z x-landerem xa. Ale jest napisane, ze jest dla dziecka do 13 kg, to wydaje mi sie troche mało. Kosz na zakupy faktycznie fatalnie maly. I nie ma zadnej, nawet malej kieszonki. Stwierdzam,ze w kazdym wozku są plusy i minusyy (tak wiem, bardzo odkrywcze stwierdzenie ;-)

Gość nianiazpowołania
kup Bugaboo frog, zaufaj mi, jestem nianią, obecnie "jeżdżę" z dziesiątym, może dwunastym wózkiem i jest po prostu najlepszy. Sprawdza się WSZĘDZIE i ZAWSZE.

Gość nianiazpowołania
i żeby nie było, to nie moja aukcja ;)