Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkadddd

Dlaczego wszyscy faceci pragną kobiet jak z okładki? POMOCY! ;-(

Polecane posty

Gość a ja pociągam z wyglądu
i co? I tyle, że niezobowiązujący seks mogę mieć. Albo sory, jak to teraz się zwie seks kumpelski, że można miło pospędzać czas i się pobzykać. Więc skoro i fajnie ze mną pobawić, ciekawie się rozmawia a także jestem dla kogoś atrakcyjna to co szkodzi myśleć o mnie poważniej?

Droga autorko, długie nogi=większa możliwość ucieczki przed drapieżnikiem, wrogiem itp, więc to JEST ważna cecha ;) Moja NOWA zasada: -jak coś Ci się w Tobie nie podoba, a jesteś w stanie to zmienić, to zmień to, bez wymówek i narzekania -jak coś Ci się w Tobie nie podoba i nie możesz tego zmienić to zaakceptuj to w 100% i nie zatruwaj sobie życia :-)

Gość West Russia
Agnieszkadddd taaa. super, ze się znasz. problem w tym, że ja również :P sorry, że tak na odpierdziel się, ale nie chce mi się grzebać: ""Ze względu na mniejsze inwestycje rodzicielskie mężczyzn oraz zdolność do zapłodnienia bardzo wielu kobiet w krótkim czasie, mężczyźni kształtowali się pod ewolucyjną presją poszukiwania kobiet przede wszystkim płodnych. Dlatego cechy wyglądu kobiety, które świadczą o płodności są spostrzegane jako atrakcyjne: odpowiedni poziom hormonów płciowych (zaokrąglone biodra, gęste włosy, piersi), zdrowie (zdrowa skóra, symetryczność budowy), wierność i niewinność (duże oczy, mały nosek, co nadaje dziecięcy wyraz twarzy i sugeruje submisję oraz zależność), dojrzałość płciowa (długie nogi, piersi, zaokrąglone biodra), ale z drugiej strony młody wiek."" "w dziecięcych proporcjach budowy ciała nogi są znacząco krótsze w stosunku do tułowia niż u ludzi dorosłych; jedna z hipotez głosi, że jest to związane z częstymi upadkami dzieci, w związku z czym krótkie nogi łagodzą skutki takich upadków; wydłużenie się kończyn w stosunku do tułowia pojawia się w okresie dojrzewania, zatem długie nogi są objawem dojrzałości płciowej, co jest spostrzegane jako atrakcyjne." no ale każdy chce ma taki świat, jaki chce widzieć :D bez odbioru

Gość jak już to najchętniej
gfdsf A przecież Wy też chcecie tych z okładek np ronaldo krata na brzuchy ciało wyćwiczone gościu zarabia miliony nie jesteście lepsze Wiesz co nie uogólniaj mi akurat pedałkowaty Ch.Ronaldo sie nie podoba :P ja wolę normalnych facetów trochę lepszych od diabła byle nie byli otyli i nie palili. Może jak dorośniesz to zrozumiesz ,że liczy się bardziej osobowość niż wygląd zewnętrzny.