Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryetyhtyh

Dzisiejsze nastolatki to totalne dno

Polecane posty

Gość Łocholercia
eee, histeryzujecie!

Gość tak to jest jak
jak rodzice nie mają czasu wychować pociech i dzieci wychowuje telewizor( Hanny Montany i inne gówna), komputer, skretyniali, wulgarni, prostaccy celebryci(przygłup Szyc), ulica i środowisko... Szkoła też już nie wychowuje i te gnoje żadnego szacunku dla nauczycieli nie mają, bo obrazi, dotknie zaraz skarga i rodzicie idą do dyrektora Plus brak czynów społecznych i budzących szacunek służb mundurowych Plus wzorce puszczalskiej kobiety dziwki, a dla chłopków wyżelowanego cwaniaka, gangstera albo dresa

Gość eoplllll
ja widze jak rodzice mojego chlopkaka wychowuja najmlodsze dziedzko, odkad pamietam gdy choamsko sie odzywala do matki czy do kogos, rodzice jej nic nie mowili, jest ona chamska, bezczelna i mysli ze wszytko jej sie nalezy, rodzice ja tylko w tym popieraja.ma ona dopiero 14 lat. ja sie nie dziwie ze niektore nastolatki moga wejsc na glowe, jak nie maja zadnych zasad w domu, zadnych kar, to mysla ze poza domem tez moga wszystko

Gość tak to jest jak
wychowanie bezstresowe zbiera swoje okrutne żniwo

Gość urocza czrownicaa
Tak wychowanie beztresowe, zero kar same nagrody. Nie chodzi mi o bicie dziecka ale o kary typu stanie w kacie(to dla malych) zakaz komputera, zkaz czegos co lubi, uczyc szacunku i zachowania w stosunku do innych ludzi. Teraz dzieciaki same sobie sa zoastawiane, wszystko im wolno

Gość Jasio 2019

A teraz jest jeszcze gorzej. Zarówno te puste nastki (nie wszystkie) jak i dużo ludzi piszących tutaj to zwykli ...i... 😄 ,,Walory fizyczne"-napompowane cycki i tyłki, a w głowie g...

Gość Jasio 2019

k-r-e-t-y-n-i